Meme büyütme ameliyatı sonrası birkaç şikayetim var. Sizde de oldu mu aynıları

yerebakanyurekyakan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
245
152
18
30
Kızlar 10 gün oldu yaklaşık.
1. Problemim Dik duramamak. Normalde çok dik duran biriydim. Zaten düzenli yoga pilates te yapıyordum. Ama şimdi yapamıyorum tabi kaslae güçsüzleşti. Omuzlarım önde duruyorum. Duruş bozukluğı gibi yani. Dik durmaya çalıştığımda rahatsız oluyorum. Zaten omuzlarım öne geldi. Arkaya getirmek için çok çaba harcıyorum. Normal mi sizce?
2. Problemim istanbulda yaşıyorum ve toplu taşımaya binmekten korkuyorum. Sürekli taksi kullanıyorum ama uzak mesafede artık cidden çok yazmaya başladı Doktor kontrolü için 2500 veriyorum git gel. Toplu taşımada acaba sorun yaşar mıyım binsem? Bilgisi tavsiyesi olan var mı :)
3. Problemin ise ameliyattan sonra cildimdeki yağlanma. Cildimi yıkıyorum temizliyorum ve yarım saat sonra cildim pasparlak yağlı. Çok kötü görünüyor. Başa çıkamıyorum. Vücut dengem mi şaştı bilmiyorum. İnternette bunla alakalı hiçbir bilgi de yok. Sanırım sadece bende olan bir şey

1. Benim dik durma değil ama sağ omzum aşağıda yürümyeye başladım ağırlığımı oraya veriyorum istensiz beni de rahatsız ediyo geçmesini umuyorum

2.ben de İstanbul’da binemedim toplu taşıma çok kalabalık biri çapar diye korkuyorum

3.benim de yüzüm dahil her yerim cok yağlıydı babam bi kere yüzüne yağ mı sürdün demişti bunun normal oldugunu düsünüyorum

Dik duramaman normal canim ben de yasadim duzeliyor. Bence toplu tasimada sorun yasamazsin. Arac esimde oldugu gunlerde oglumu okula gotururken kullanmak zorunda kaldim. Yalnizca sarsintilarda biraz tedrgin oluyorsun okadar. Cildiginin yagli olmasi narkoz vs etkisi bence. Ben de paril parildim ilk zaman o da duzeldi.

Evet bu duruş bozukluğumuzu acil düzeltmemiz lazım. Ama doktor bana 3 hafta kollarını kaldırma ve egzersiz yapma dedi. Aslında senin 1 ayın doldu yukarı doğru esneme hareketleri falan yapabilirsin

Ne zaman dik durabildin peki hatırlıyor musun benim 10 gün oldu ameliyat olalı.

Net hatirlamamkla birlikte 1 ay doldugunda ara ara sancima harici sikayetimin kalmadigina eminim. Omurgadan kaynaklanan kalici bir durum degil. Farketmeden duzeliyor.
Ay inşallah. Düzeltmek için elimden geleni yapıyorum. Sırtımı sürekli duvara yaslayıp dik durmaya falan çalışıyorum ama işe yaramıyor. 330 a 360 cc acaba çok mu büyük diye de oldu diye bir düşünmedim değil:/ umarım omzuma yik almamışımdır

400 cc taaktiranlar ne yapsin inanin onunla alakasi yok. Bendeki de 335 cc. Zorlamayin kendinizi durusu duzelticem diye inanin duzeliyor.

benim şu an dik durmama gibi sorunum kalmadı ilk zamanlar o ağırlık ve gerginlikle kambur yürüyodum ama kendiliğinden düzeldi

400 cc taaktiranlar ne yapsin inanin onunla alakasi yok. Bendeki de 335 cc. Zorlamayin kendinizi durusu duzelticem diye inanin duzeliyor.
Evet benim 400düşu an 1.ayım benim de ufak sızılar dışında cok sıkıntım yok tabi ağırlık kaldıramıyorum ama onun dışında günlük hayatımı yaşıyorum tüm gün dışardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…