- 28 Kasım 2024
- 58
- 11
- 3
- 40
- Konu Sahibi SevvalBilge
Sanmıyorum artık olan oldu gibi bakıyorum şimdilikolabilir. Ama 275 çok az olurmuş yaa. Tekrar girmeyi düşünüyor musunuz peki tatmin etmezse sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum artık olan oldu gibi bakıyorum şimdilikolabilir. Ama 275 çok az olurmuş yaa. Tekrar girmeyi düşünüyor musunuz peki tatmin etmezse sizi
Siz 2 kere mi yaptırdınız tam anlayamadımMerhaba drumun söylediği dokunuz var dedi ama tabi zamanla kilo vs etkisi ile biraz olabilir ama öncesinde de yeterli dokum yoktu bi 14 sene öncesi yani ilk ameliyatımda, kas altı anladığım kası büyütüyor alttan bombe şeklinde oluyor ön kısım kendi dokum çünkü hissediyorum, kas üstünde dokum yokken bile bu kadar 350 cc de böyle durmamıştı çünkü
kemer takıyo musunuz üstten implantın oturması içinSanmıyorum artık olan oldu gibi bakıyorum şimdilik
Merhaba benim ilk 14 sene önce kas üstü yapıldı 2 sene sonra tek tarafta kapsül kontraktürü oluştu ama benim tamamen rahatsız olup çıkarttırmam 8 sene sonra oldu üstüne çocuk doğurup emzirdim son 2 senede kötü hale geldi ve 2022 de tek taraftan devlet hastanesinde ameliyat oldum 3.aydan itibaren gene bir gariplik vardı hic yumuşamadı tekrar kapsül olduğunu öğrendim 8.ayımda baska bir doktora giderek ve senem dolunca 3.ameliyatı oldum bu sefer her iki memeden diklestirmede yapılarak kas altına alındıSiz 2 kere mi yaptırdınız tam anlayamadım
Aa çok geçmiş olsun..anladığım kadarıyla hala memnun değilsiniz sanırımMerhaba benim ilk 14 sene önce kas üstü yapıldı 2 sene sonra tek tarafta kapsül kontraktürü oluştu ama benim tamamen rahatsız olup çıkarttırmam 8 sene sonra oldu üstüne çocuk doğurup emzirdim son 2 senede kötü hale geldi ve 2022 de tek taraftan devlet hastanesinde ameliyat oldum 3.aydan itibaren gene bir gariplik vardı hic yumuşamadı tekrar kapsül olduğunu öğrendim 8.ayımda baska bir doktora giderek ve senem dolunca 3.ameliyatı oldum bu sefer her iki memeden diklestirmede yapılarak kas altına alındı
Teşekkür ederim ,yani sağlık olarak şükür şimdilik sorun yok ama kas altı çok tatmin etmedi sadece beni hacim olarak ,birde aroela kas üstünde olduğu gibi belirgin durmuyor yağ dokusu az olduğundan belki küçülüp büzüşüyor, birde asimetri var hafif ve oval duruyor ,tabi dikiş açılması yaşadım aynı zamanda o yüzden 19 gün içinde tekrar revizyon yapıldı uçlar o sebepten hafif farklı olduAa çok geçmiş olsun..anladığım kadarıyla hala memnun değilsiniz sanırım![]()
Peki tekrar düşünüyor musunuz yaptırmayı ilerdeTeşekkür ederim ,yani sağlık olarak şükür şimdilik sorun yok ama kas altı çok tatmin etmedi sadece beni hacim olarak ,birde aroela kas üstünde olduğu gibi belirgin durmuyor yağ dokusu az olduğundan belki küçülüp büzüşüyor, birde asimetri var hafif ve oval duruyor ,tabi dikiş açılması yaşadım aynı zamanda o yüzden 19 gün içinde tekrar revizyon yapıldı uçlar o sebepten hafif farklı oldu
Farklı bir doktora gidip görünmeyi düşünüyorum başka bir doktorun yorumu belirleyecek gibi ,bana kalırsa isterim ama belki de bunca şeyden sonra risk almaya değmezPeki tekrar düşünüyor musunuz yaptırmayı ilerde
Yok hayır doktorum sadece korse dedi başka bir şey yok masaj falan da demedikemer takıyo musunuz üstten implantın oturması için
Hiç dokunuz yoksa nasıl kas üstü yapıldı, normalde örtecek doku olmazsa yapmazlar demekki belli bir az da olsa doku vardı ki kas üstü yapıldı yoksa protez kenarlari belirgin olur ,doku az ise muhtemelen ona göre de cc küçük geçmiş olabilir tabi ,ama bana da 14 yıl önce ilk kas üstü yapıldığında 350 cc gayet iri ve hacimliydi, belki sizin düşük profil de olabilir
Hayır normalde düz meme de sadece yandan mı belli olur bilmiyorum ama Dr lar doku olmayınca kas altına yaparız derler erkek memesi gibi olanlarda ,bende bile doku az varken yanlardan elimle hissediyordum yanlarım pek yağlı değildir demekki örtmüyordu, o yüzden şaşırdım kişiye özel yapıyorlar ya belki kas üstü daha rahat gelmiştir dr unuza diycem ama bilemedim, sonuçta komplikasyon gelismedikce kas üstü daha konforlu ve güzel sağlıkla kullanınDümdüzüm diye abartmıyorum kendiminki kadar olmayan meme hiç görmedim
Taktığım tüm sütyenler (dolgulular )onun bile içi boş kalıyordu
Dolgusuz ömrümde kullanmadım
İnşallah zamanla kenarları dediğiniz gibi belli olmaz
Öyle bir resim görmüştüm baya kötüydü
Aynı durumdayız 21 gün noldu benimde . 330 cc motiva ergonomix takıldı . Benimde meme dokum yoktu . Doktorların sevmemesiyle değil de meme dokusu olmadığı için daha büyüğü çok belli olurduBenim High profil de değil dokum da yoktu yani az falan değil hiç yoktu keşke ısrar etseydim büyüklüğünde
Böyle olacağını tahmin ettim ben ama doktoru ikna edemedim
Hatta başka bir doktor 300 cc bile takamayız en fazla 275 dedi
Benim gittiğim doktorlar meme sevmiyor galiba![]()
anladım bende 1haftadıd takıyorum kemeri. korse artık çok sıkmıyodu kemer takınca bi düzelmeye başladı şekli memelerin arası falan birleşti korse bol oluyosa bi doktora söyleyin bakalım ne dicek bişey önerir belkiYok hayır doktorum sadece korse dedi başka bir şey yok masaj falan da demedi
Bende baya dokum vardı hatta sarkıklıkta vardı o yüzden high profil kullandı. Bende kas altı yapıldı. Bide kas üstü olunca süt kanalları zarar göre bilir diye biliyorumHayır normalde düz meme de sadece yandan mı belli olur bilmiyorum ama Dr lar doku olmayınca kas altına yaparız derler erkek memesi gibi olanlarda ,bende bile doku az varken yanlardan elimle hissediyordum yanlarım pek yağlı değildir demekki örtmüyordu, o yüzden şaşırdım kişiye özel yapıyorlar ya belki kas üstü daha rahat gelmiştir dr unuza diycem ama bilemedim, sonuçta komplikasyon gelismedikce kas üstü daha konforlu ve güzel sağlıkla kullanın![]()
anladım bende 1haftadıd takıyorum kemeri. korse artık çok sıkmıyodu kemer takınca bi düzelmeye başladı şekli memelerin arası falan birleşti korse bol oluyosa bi doktora söyleyin bakalım ne dicek bişey önerir belki
Bende baya dokum vardı hatta sarkıklıkta vardı o yüzden high profil kullandı. Bende kas altı yapıldı. Bide kas üstü olunca süt kanalları zarar göre bilir diye biliyorum