Meme büyütme ameliyatı sonrası kısa sürede küçülme

Dediğiniz gibi korse şu an en son kademedw ve hiç sıkmıyor
Başta sıkıyordu sadece şu an gayet rahat

Aynı durumdayız 21 gün noldu benimde . 330 cc motiva ergonomix takıldı . Benimde meme dokum yoktu . Doktorların sevmemesiyle değil de meme dokusu olmadığı için daha büyüğü çok belli olurdu
Hanımlar birde şöyle bir şey var Dr unuz izah ettimi bilmem ama herkese istediği ölçü de cc sığmıyor, göğüs kafesi veya adı her neyse kişiden kişiye değişiyor, mesela Dr um bana 400 denedim olmadı 390 taktım dedi hatta dikislerimde açılma olmuştu bunun bir küçüğü bile olurmuş dedi ama iste
Bende baya dokum vardı hatta sarkıklıkta vardı o yüzden high profil kullandı. Bende kas altı yapıldı. Bide kas üstü olunca süt kanalları zarar göre bilir diye biliyorum
Benim ilki kas altı idi kapsül kontraktürü olduğu halde 8 sene kaldı henüz çok kötü değildi üstüne çocuk doğurdum emzirdim hiç sorun yaşamadım emzirmede

Hanımlar birde şöyle bir şey var Dr unuz izah ettimi bilmem ama herkese istediği ölçü de cc sığmıyor, göğüs kafesi veya adı her neyse kişiden kişiye değişiyor, mesela Dr um bana 400 denedim olmadı 390 taktım dedi hatta dikislerimde açılma olmuştu bunun bir küçüğü bile olurmuş dedi ama iste

Benim ilki kas altı idi kapsül kontraktürü olduğu halde 8 sene kaldı henüz çok kötü değildi üstüne çocuk doğurdum emzirdim hiç sorun yaşamadım emzirmede
Pardon kas üstü diyecektim

Bu kemer dediğiniz nasıl bir şey nerden alabilirim bugün kontrolüm vardı mesajı önce görseydim sorardım doktora
Böyle bi kemer üstten daha çok sıkıyor ve implanlar daha hızlı yerine oturuyor

Eklentiler

• IMG_5426.webp
    IMG_5426.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 29

Aa süper o zaman sıkıntı olmuyorsa

Herkese merhaba
30 Haziran 2025 te 20 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum
Sağ memem ödemli sol mememdeki ödemler hemen indi ve diğerine göre baya küçük geliyor gözüme
Bu meme daha da küçülmeye devam eder mi acaba
Şu an bile küçük geliyor gözüme
Diğeri gibi kalsaydı keşke ama o da küçülecek
Bu arada 335 cc Motiva takıldı
Boşuna mı ameliyat oldum ben
Önce hiç yoktu ama olmuşken de tam istediğim gibi olmadı sanki
Sonradan büyüyecek de değil
Çok üzgünüm
Fikri olan var mı💕
Bence ödemli haline alıştığınız için öyle geliyordur doktorla bir süreci değerlendirin derim ben sorun olduğunu zannetmiyorum ödemli haline gözünüz alıştığı için öyle bence
Bu arada hnagi hastahanede kime ne kadara oldunuz bende çok istiyorum

Herkese merhaba
30 Haziran 2025 te 20 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum
Sağ memem ödemli sol mememdeki ödemler hemen indi ve diğerine göre baya küçük geliyor gözüme
Bu meme daha da küçülmeye devam eder mi acaba
Şu an bile küçük geliyor gözüme
Diğeri gibi kalsaydı keşke ama o da küçülecek
Bu arada 335 cc Motiva takıldı
Boşuna mı ameliyat oldum ben
Önce hiç yoktu ama olmuşken de tam istediğim gibi olmadı sanki
Sonradan büyüyecek de değil
Çok üzgünüm
Fikri olan var mı💕
Merhaba çok geçmiş olsun hangi doktora ameliyat oldunuz acaba

Daha çok yeni şuan onlar sporcu erkek memesi gibi üstte odun gibi duruyordur🤣 Zamanla yumuşacık olacak ve aşağı inecek 3 ayda aşağı yukarı son hali belli oluyor ben 7 sene önce yaptırdım çok az dokum vardı mentor marka kas üstü high profile 375 cc benimki sizinle bütünleşecek doktorlar kilo boy vücut kemik yapısı ve göğüs kafesine göre belirliyorlar hatta kilo verince biraz daha küçülebiliyor yag dokusu olduğu için kendi memenizde hayırlı olsun zorlu süreç bitmiş özgüven açısından ben çok memnun kaldım güle güle kullanın 🥰

Bence ödemli haline alıştığınız için öyle geliyordur doktorla bir süreci değerlendirin derim ben sorun olduğunu zannetmiyorum ödemli haline gözünüz alıştığı için öyle bence
Bu arada hnagi hastahanede kime ne kadara oldunuz bende çok istiyorum
Merhaba evet sanırım öyle oldu diğer ödemli de biraz inip ikisi eşite yakın oldu
Korsede dışarıdan bakınca küçük algısu yaptı sanırım bende
Korsesiz haliyle daha iyi duruyor
Ben Çanakkale üniversitesi hastanesinde oldum
Tek doktor var orada
Silikon ve ameliyat ücreti toplam 60 bin civarı tuttu

Daha çok yeni şuan onlar sporcu erkek memesi gibi üstte odun gibi duruyordur🤣 Zamanla yumuşacık olacak ve aşağı inecek 3 ayda aşağı yukarı son hali belli oluyor ben 7 sene önce yaptırdım çok az dokum vardı mentor marka kas üstü high profile 375 cc benimki sizinle bütünleşecek doktorlar kilo boy vücut kemik yapısı ve göğüs kafesine göre belirliyorlar hatta kilo verince biraz daha küçülebiliyor yag dokusu olduğu için kendi memenizde hayırlı olsun zorlu süreç bitmiş özgüven açısından ben çok memnun kaldım güle güle kullanın 🥰
Teşekkürler
Her türlü eski halimden çok daha iyi kesinlikle
Özgüvenim geldi diyebilirim bu konular için
Mayomu bile daha rahat giydim mesela
İsteyen herkese tavsiye ediyorum

Teşekkürler
Her türlü eski halimden çok daha iyi kesinlikle
Özgüvenim geldi diyebilirim bu konular için
Mayomu bile daha rahat giydim mesela
İsteyen herkese tavsiye ediyorum
merhabalar. sizin boy kilo bilginiz neydi? ayrıca kendi meme dokunuz nasıldı? buraya hep bunlarda farklılık olduğu için küçük büyük geldiğini yazmışlar. ve şimdi nasıl geliyor size? kaç gün olmuştu? bir sürü soru sordum :) cevaplarsan teşekkür ederim

Merhaba evet sanırım öyle oldu diğer ödemli de biraz inip ikisi eşite yakın oldu
Korsede dışarıdan bakınca küçük algısu yaptı sanırım bende
Korsesiz haliyle daha iyi duruyor
Ben Çanakkale üniversitesi hastanesinde oldum
Tek doktor var orada
Silikon ve ameliyat ücreti toplam 60 bin civarı tuttu
Bu yıl içinde olduğunuz öyle değil mi
Bu arada düzelmesine sevindim iyi günlerde kullanın :)

merhabalar. sizin boy kilo bilginiz neydi? ayrıca kendi meme dokunuz nasıldı? buraya hep bunlarda farklılık olduğu için küçük büyük geldiğini yazmışlar. ve şimdi nasıl geliyor size? kaç gün olmuştu? bir sürü soru sordum :) cevaplarsan teşekkür ederim

Merhaba 46 kiloyum 158 boy
Meme dokum yok diyebilirim dümdüzdü
Ameliyat olalı 37 gün oldu
Şu an azıcık ödemden dolayı fark var ama genel olarak memnunum
Kas üstü yaptılar
Her türlü eski halinden iyi🤣

Merhaba 46 kiloyum 158 boy
Meme dokum yok diyebilirim dümdüzdü
Ameliyat olalı 37 gün oldu
Şu an azıcık ödemden dolayı fark var ama genel olarak memnunum
Kas üstü yaptılar
Her türlü eski halinden iyi🤣
Çok sevindim senin adına 😊 sütyen bedenini nasıl değiştirdi? Ve ağrı durumun falan nasıl

Çok sevindim senin adına 😊 sütyen bedenini nasıl değiştirdi? Ve ağrı durumun falan nasıl
Sütyen bedeni hesaplama göğüs altı ölçülüp sonrada memenin en şişkin yeri diyeyim ordan ölçülüp aradaki farkın hesaplanmasıyla a b c d olduğu bulunuyormuş
Göğüs altı ölçüsü de ölçülünce ikisi birlikte sütyen ölçüsü veriyormuş
Bu durumda göğüs altı ölçüsü ameliyat öncesi ile aynı olduğuna göre. 70 ise yine 70 oluyor
Sadece a b c d durumu değişiyormuş
Eğer yanlış anladıysam biri beni aydınlatsın😅😅

Ama teorik bilgşyi bırakırsam içini doldurmak bırak hiç bir şekilde takamadığım boş sütyeni takabilirim şu an bedenimin belirleyince
Bralet denemiştim meraktan gayet iyi duruyor
Eskiden mümkün değildi
Atlet gibi dururdu

Back
X