Meme büyütme ameliyatı sonrası kısa sürede küçülme

Sütyen bedeni hesaplama göğüs altı ölçülüp sonrada memenin en şişkin yeri diyeyim ordan ölçülüp aradaki farkın hesaplanmasıyla a b c d olduğu bulunuyormuş
Göğüs altı ölçüsü de ölçülünce ikisi birlikte sütyen ölçüsü veriyormuş
Bu durumda göğüs altı ölçüsü ameliyat öncesi ile aynı olduğuna göre. 70 ise yine 70 oluyor
Sadece a b c d durumu değişiyormuş
Eğer yanlış anladıysam biri beni aydınlatsın😅😅

Ama teorik bilgşyi bırakırsam içini doldurmak bırak hiç bir şekilde takamadığım boş sütyeni takabilirim şu an bedenimin belirleyince
Bralet denemiştim meraktan gayet iyi duruyor
Eskiden mümkün değildi
Atlet gibi durur
doğru yazmışsınız ben de böyle biliyorum. sütyen bedeni değişmiyor cup değişiyor. sizi memnun eden bir sonuç elde etmişseniz gerisi boş :)

Merhaba odem gidince once bi kuculuyor fakat kaslar henuz kendini salmadigi icin tikiz tikiz bi goruntu olusuyor dolayisiyla asli boyut belli olmuyor. 3-4 ay civari kaslar gevsemis oluyor ve buyume demeyelim ama protez de kendini salip asil seklini aliyor ve biraz daha tombullasiyor. Benim de 335 ergonomix. Benim surecim.bu sekildeydi. Yani suanki boyut da sekil de son hali degil.
Peki Korseden sonra hangi sütyeni kullanmıştınız

Benim High profil de değil dokum da yoktu yani az falan değil hiç yoktu keşke ısrar etseydim büyüklüğünde
Böyle olacağını tahmin ettim ben ama doktoru ikna edemedim
Hatta başka bir doktor 300 cc bile takamayız en fazla 275 dedi
Benim gittiğim doktorlar meme sevmiyor galiba 🤣🤣🤣
Aynı süreçlerden geçiyoruz benim de 35 gün oldu motiva takıldı cc bile aynı

Back
X