• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme sonrası mentalin çökmesi..

Neden ikinci defa yaptırma ihtiyacı duydunuz
2 emzirmeden dolayı meme içi boşalmıştı doktora dikleştirme ile birlikte protez istediğimi söyledim o da 1 cm sarkma var silikon toparlar dikleştirmeye gerek yok dedi. Sonuç olarak işinde uzman olan oydu. Bende tamam dedim 1 seneye sonra silikonun ağırlığı ile meme dahada sarktı. Tekrar ameliyat olamak düşüncesine hazırlanmam 1 yıl sürdü 2 sene sonunda revizyon oldum dikleştirme ile birlikte protez konuldu. Zaten sarkma olmasa bile ciddi bir kapsül oluşumu ve buna bağlı olarak sıvı birikimi oluşmuş ve ameliyat olamam gerekecekmiş. ( meme kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin). Eski protezler çıkartıldı kapsül temizlendi ve yeni protezlerle birlikte dikleştirme yapıldı. Şuan 8. Ayımdayım ve gayet memnunum hem görüntüsünden hem büyüklüğünden hemde sağlık açısından hiçbir problemim yok çok şükür 🙏

Bende 48 kilo hatta şuan 46 kilo 1.59 boyunda 315 cc taktırdım. Merak etmeyin 1-2 aya kalmaz çoğu inecek baya küçülecek o tepede duran görüntü yumuşatıp aşağı inecek . Kesinlikle psikolojiyi çok etkileyen bir ameliyat :) panik atak anksiyetesi olanlar iyi düşünsün benim içinde zor geçt süreç 😂😂
Merhaba bana da 350 cc HP kas altı mentor takıldı bugün 6.gün ve her gün ağlıyorum nasıl yaptırdım keşke daha küçük takılsaydı diyorum. 160 boyunda 45 kg ım neredeyse sizinle aynı. Tam olarak kafam kadar görünüyorlar ve asla doğal değiller. Ne zaman küçülmeye başlar gerçekten ilk günlerle çok fark oluyor mu? Ben keşke 250 cc taktırsaydım demeye başladım anksiyetem olduğunu da bu 6 günde öğrendim diyebilirim. Benimle fotoğraf paylaşma şansınız var mı acaba :((

24. günümdeyim ve hala patlayacak gibi gerginler artık küçülme olmayacak diye korkmaya bu halinden hiç memnun sizlerin ne zaman küçülmeye başlamıştı

ben de tıpa tıp sizinle aynı durumdayım 230 cc yaptırdım çok pişmanım çok büyük geliyorlar
Bende aynı sizin gibiydim 270 üstelik benim. O kadar pişman oldum ki büyük duruyor neden oldum çıkartmak istiyorum ben böyle alışamam diye. Şimdi 2 ayım dolacak ve o halimden eser kalmadı. Herkes külcek derken inanmadım ne kadar küçülebilirki göz var nizam var dedim. Ve şuan gerçekten küçüldüler tam istediğim gibi oldu büyüklüğü. Sizinde öyle olacak korkmayın

merhabalar şu anki durumunuz nasıl ben de sizden 5 gün önce ameliyat oldum bende hala olumlu yönde bir gelişme yok
Herkese merhaba.. Normalde bu başlığı açmayacaktım çünkü insan okudukça daha fazla overthink yapıyor sanki..
28 Nisan'da meme ameliyatı oldum: kas altı motiva ergonomix round 295 CC.
Doktoruma hem doğal hem dolgun bir görüntü istiyorum demiştim, ancak 275 ve 295 arasında kalmıştım. Sonradan küçülünce mutsuz olacaksın diye 295 cc taktım dedi. Şuan tahmin edebileceğiniz gibi, çok mutsuzum.. İlk günler ağrılarımı unuttum ve tamamen görüntüme odaklandım. Minyon tipliyim, 1.63 boy 48 kiloyum.
Şuan görüntüsü en çok korktuğum şekilde, iki kocaman top ve memelerim patlayacak sanki.. Simülasyonda gördüğüm görüntü gayet doğal görünüyordu, üst şişler tamamen inmiş, meme dokusu aşağıya inmiş bir şekildeydi. Ancak şuan o görüntüye gelmeleri imkansızmış gibi geliyor.. Ameliyatın üzerinden 8 gün geçti, etrafımda yaptıran çoğu kişi ineceğini ve yumuşayacağını söylüyor ısrarla, ancak bir şekilde ben keşke 260 CC'de kalsaydım diyorum.. Her gün gitgel halindeyim, bir iyileşecek sakin ol diyorum bir gün hata yaptım, daha küçük yaptıracaktım diye pişmanlık yaşıyorum. Revizson bir seçenek elbette ancak hem maliyeti hem ameliyat psikolojisi korkunç geliyor. Tekrar işten izin almak, aynı süreçleri yaşamak.. Sabırla beklemek gerek evet ancak burda çıkarttıranları okuyunca daha da moralim bozuldu. Bu 3 ay sabretmek çok zor olacak benim için

Back
X