Meme büyütme ameliyatınızı çevreden nasıl sakladınız?

mutluluk2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.479
4.776
45
Arkadaşlar, çoğunuz bu ameliyatı ya gizli oldunuz ya da olacaksınız? Nasıl pembe yalanlar söylediniz ?Ameliyata giderken ne dediniz? Ameliyattan sonra nasıl saklandınız? Büyüyen yeni " yavrularınızı" nasıl açıkladınız? Ya da büyüdüğü anlaşılmasın diye neler yaptınız?Hadi bakalım güzel hikayeler bekliyorum:KK66:Benim gibi bu ameliyatı saklamak zorunda olan arkadaşlara ipuçları verin :KK70:

Allahım ben bi de hasta oldum dersem, herkes geçmiş olsuna gelir.:KK70:Bulaşıcı zehirli akut ... Grip oldum DİİM bari:KK66:
Ayy Allah korusun:))benim bir de ameliyat sırasında tek koltuk altımdan yağ bezesi alındı.kesisi farklı yerden oldu ama eğer koltuk altı olursan ve izi soran olursa önemsiz yağ bezelerim vardı,onları aldırdım diyebilirsin.

Bu saklanacak utanacak bişey değil bence.benim yakın Arkadaşlarım ve ailemdeki herkes biliyor ama güvenmediklerime ne diyeceği belli olmayan boş ağızlı tiplere söylemedim sadece

Kimsenin ruhu duymadı, 1 gece hastanede kaldım eve geldim, komşular bile şüphelenmedi. Ailem biliyordu zaten.. Önceden de destekli sütyen taktığım için, şu sertlerden, herkes memem var sanıyordu, oysa dümdüzdü. Ameliyat sonrasında zaten o sütyenli boyuta ulaştım, kimse bir değişiklik farketmedi.

Bu saklanacak utanacak bişey değil bence.benim yakın Arkadaşlarım ve ailemdeki herkes biliyor ama güvenmediklerime ne diyeceği belli olmayan boş ağızlı tiplere söylemedim sadece
Benim eşim kimseye söylemeyeceksin demişti.hatta ilk başta çok yakın bir arkadaşıma söyledim diye çok kızdı bana.sonra birkaç arkadaşıma daha söyledim ama çoğu bilmiyor.şimdi biraz daha alıştı neyse ki.ama ona da söyledim soran olursa yalan söyleyemem ben diye:)bakalım ne olacak.

Sagir sultana duyurdum sanirim ..benim meler kucuk diye ama simdi farkedilmez sanirim diye dusunmek istiyorum destekli farkindan dolayi....

Kimsenin ruhu duymadı, 1 gece hastanede kaldım eve geldim, komşular bile şüphelenmedi. Ailem biliyordu zaten.. Önceden de destekli sütyen taktığım için, şu sertlerden, herkes memem var sanıyordu, oysa dümdüzdü. Ameliyat sonrasında zaten o sütyenli boyuta ulaştım, kimse bir değişiklik farketmedi.
Hahha aynen bnmde herkes memem var sandigindan henuz anlasilmadi yazinda anlasilcgni sanmiorum :)

bende 1-2 hafta içinde ameliyat olucam şimdiden nasıl saklıycağımı düşünüyorum :) ama nasılsa destekliler kadar olucak umarım fark edilmez :)

Zaten içindeki süngerlerden bir koltuk minderi çıkabilecek kadar acayip sütyenler taktığımız için kimse anlamayacaktır diye umudediyorum.Destek artık sütyende değil memenin içinde olacağı için fark edilmez:KK66:
HAHAH yıne guldurdun beni aynen ölee farkedilmio dert etmeyın :KK70:

X