MEME BÜYÜTME - Bursa (Fotograflı)

zeytin13

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
228
50
623
37
Öncelikle bu konuda hakkında hiçbir fikrim yokken forumdaki arkadaşların paylaşımları bana çok yardımcı oldu.. Her birine tek tek teşekkür ederim.. Belki benim sürecinin de birilerine faydası olur diye paylaşıyorum..

Yaş 37 boy 163 kilo 65
Biri 11 biri 7 yaşında 2 çocuk annesiyim..

Memem küçük de olsa vardı fakat dogumlardan emzirmelerden sonra bir garip hal almışlardı ekleyeceğim fotoğraflarını..

Uzun araştırmalarım düşünme surecim olmadı.. Bir anda karar verip ameliyat oldum.. Kronik başka rahatsızlıklarım da var ona rağmen nasıl cesaret edebildim bilmiyorum

Kas üstü Motiva Ergonomix 400 cc protez kondu.. Şuana kadar bir sorun yaşamadım genel olarak mutluyum.. Size de fikir olsun..

Darısı tüm isteyenlere Güzel günlerde kullanalım

5 ay guncellemesi geldi.. Bir tık kuculduler hiç ödem kalmadi.. şimdilik asayis berkemal

Eklentiler

• 1000013932.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 1.485
  • 1000013935.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 1.367
  • 1000013934.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 1.342
  • 1000013933.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 1.292
  • 1000013937.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 1.316
  • 1000013936.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 1.365
  • 1000013938.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 1.446
  • 1000027914.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme:
Çok güzeller zeytinim vallahi çok beğeniyorum seninkileri Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize Bana çok destek oldun. Sana hep danıştım ve hiç cevapsız bırakmadın. Her şey için de teşekkür ederim

Protezlerin yerleşme süreci fotograflardan takip edilebiliyor. Aralarinin acilmasi, cebe oturmasi ki devam ediyor olmali bu.. Başarılı bir ameliyat olmuş, geçmiş olsun siz de memnunsunuz zaten daha ne olsun

Ayrıca insanları cesaretlendiren, rahatlatan açıklamalarınız, düşünceleriniz takdir edilesi.

ödemsiz halide keşke böyle kalsa inşallah içine siner canım gayet hoş olmuş darısı diger yaptırmak isteyen arkdslarımızın başina

Teşekkür ederim.. pek ödem kalmadı gibi ama daha şekillenir tabii.. umarım sorunsuz kullanırım.. darısı tüm isteyenlere

Kaça yaptırdınız acaba?

Fotoğrafları kaldırın, bu şekilde google aramalarında dahi görünür çünkü.
Güle güle kullanın

Çok başarılı bir ameliyat olmuş benim vücudum izi kötü iyileştiriyor da sizin doktorunuz gördüğüm kadarıyla sadece aşağıdan kesi yapmış, bazılarının meme çevresinde de kesi oluyor. Acaba buna neye göre karar veriliyor

Eğer memede diklestirme de olacaksa o zaman kesi yerleri farklı oluyor.. benim sadece buyutme olduğu için protezi koyacak kadar yer açmak yeterli oldu

Gerçekten harika bir operasyon olmuş bugün bütçem olsa yarın randevu alırdım o kadar diyim. Hayırlı olsun
Eğer memede diklestirme de olacaksa o zaman kesi yerleri farklı oluyor.. benim sadece buyutme olduğu için protezi koyacak kadar yer açmak yeterli oldu

Zeytin Hanım:) yuvarlak mı damla mı proteziniz? Damla gibi geldi bana. Ama yuvarlaksa da baslangıç yeri doğal duruyor. Böyle protez var diye bağıran görsellerden değil de geçişi bu tarz olan görsellerden yana kullanıyorum oyumu. Özellikle yan profilde daha hoş geliyor gözüme. Tabii göreceli tercihler bunlar, kimisi de özellikle daha yuvarlak dursun istiyor. Tekrar geçmiş olsun.

Bu motivanin ergonomix modeli.. Aslında yuvarlak ama ayağa kalkınca damla formunu alıyor.. Bi bakin internetten anlatamamış olabilirim

Estağfurullah cok doğru bi tabir oldu kendileri vardı ama ruhları yoktu
Teşekkür ederim çok naziksiniz bir soru soracağım ama biraz özel sanki göğüs uçlarınızın rengi de değişmiş gibi geldi bana ya da fotoğrafta ışıktan dolayı mı öyle görünüyor

Yok rengi aynı hala..Dediğiniz gibi muhtemelen ışıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…