- 9 Mayıs 2016
- 982
- 1.700
- 113
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper gorunuyorlar tatlim aynen büyük istiyorum öyleyse en az 350 diyecegim☺Yeni ameliyat olacaklar büyük cc den korkmayın. Yeni foto ekledim.
İşte yaa. Budur. Pişman olmazsınız emin olun. Kıyafetle de gizlenebiliyor emin olun.süper gorunuyorlar tatlim aynen büyük istiyorum öyleyse en az 350 diyecegim☺
Kız senin memen zaten büyük. Bol bol doku var. Ben memesiz hatunlar için dedim 350 en az diye. Aman haa yanlışlık olmasın. Genelde de burdakiler düz duvarız. Sen memelisin yahu. Sen dikleştir cc yi dr a bırak.süper gorunuyorlar tatlim aynen büyük istiyorum öyleyse en az 350 diyecegim☺
Hehe tamamen canım biraz fotoğraf baktım netten onları gösterim yarın ama senin 390 değil miydi?benim de 325-350 falan olmalı o halde gene doktor karar verir tabii deKız senin memen zaten büyük. Bol bol doku var. Ben memesiz hatunlar için dedim 350 en az diye. Aman haa yanlışlık olmasın. Genelde de burdakiler düz duvarız. Sen memelisin yahu. Sen dikleştir cc yi dr a bırak.![]()
Benim 390 da, eskisi memesizdim. Senin dokun ne kadar fotodan anlaşılmaz tabi. Dr inceler zaten.Hehe tamamen canım biraz fotoğraf baktım netten onları gösterim yarın ama senin 390 değil miydi?benim de 325-350 falan olmalı o halde gene doktor karar verir tabii de
Eklesene foto behinKızlar yaa bunlar cidden küçük benim istediğim boyuttan yani 390cc hatta bitık büyüğü olsa beni tatmin edermiş. Ben 2.ameliyatı olmak istiyorum şuan resmen pufff. Bunun için nekadar süre geçmesi gerek![]()
Gözün doysun emi. 450 cc takılmış benim 400 lerde gözüBence de ameliyat olucaklar buyuk cc den korkmasın.. Egerki onceden gogus dokunuz yoksa ve kasaltı yapılacaksa büyük ccler sizi korkutmasın bos sütyen içine o protezleri denemekle ameliyat sonrası aynı şekilde olmuo.. Bir de yeni ameliyat olan arkadaslar ben de ameliyattan sonraki ilk günler bu 450 cc nereye gitti acaba diodum şekli ilk bikaç ayda okadar değişio ki .. Gerçi hala daha da buyuk istemio deilim meselaarzum77 unki tam da istedigimdi:)

Hem yöntem hem de meme dokusunun olması.. Teşekkür ederim canım ama Valla gozum seninkilerdeGözün doysun emi. 450 cc takılmış benim 400 lerde gözü
Şaka bir yana,herkesde farkı duruyor tabi ama işte yöntemden yöntemede farklı olabiliyor . Gayet iyisin tatlım sende![]()
Canım çok geçmiş olsun sana da ama birazcık sabret daha dün oldun birazcık olumlu düşünerek bak olmaz mıKızlar yaa bunlar cidden küçük benim istediğim boyuttan yani 390cc hatta bitık büyüğü olsa beni tatmin edermiş. Ben 2.ameliyatı olmak istiyorum şuan resmen pufff. Bunun için nekadar süre geçmesi gerek![]()
Benim de kafam karıştı ne yapcam ne yapmicamDikis bantimida cikardim ve iz yerlerime iz kremimle tanismis olup temasta bulundukicim bi hos olduuu
![]()
Benim unutmiycagim tek sey abanmayarak masaj ve gunde 3.4 kere iz kremimi kullanmamBenim de kafam karıştı ne yapcam ne yapmicamherşeyi unuttum ya doktorum ne dedii
![]()
Kas üstü olsa anında değişecek aslında.. Yok yahu,500-550 iyidir :)))
Hem yöntem hem de meme dokusunun olması.. Teşekkür ederim canım ama Valla gozum seninkilerdeÖyle olması için heralde bana 600-700 olması lazımmıs
Maşallahhh maşallahhh
![]()