o zaman benm doktorumla git görüş derim canım barış çakkır şişli fulya terrace da...arkadaşlık isteği göndermişsin ama ameliyat olmaya kesin karar verenler dışında kabul edemiyorum kusura bakma ne olur.
önemli değil canim ama bende olacağım olmak istemesem arastırmam dimi :) bilgiler için çok tesekkür ederim, şuan ki halimi ekleyeceğim en kısa zamanda onu görürsün diye gönderdim canim .
nasıl doldurabilirim canım birden dolmuyor galiba, zamanla dolar insallah, ben ekledikten sonra bana yardımcı olursun dimi burcucumkac cc taktırmalıyım konusunda .. şimdiden tşkler..
nasıl doldurabilirim canım birden dolmuyor galiba, zamanla dolar insallah, ben ekledikten sonra bana yardımcı olursun dimi burcucumkac cc taktırmalıyım konusunda .. şimdiden tşkler..
fiyatlarınıda yazarmısınız masraflarının hepsini ??
oldu galiba canım senınkiler çok bomba valla güle güle kullan eski halini göremedim ona göre bi karsılastırma yapabilirdim ama .. baska kimleri önerirsin canim ..
teşekkür ederim yavrucummmm güzel günlerde kullanıyorum iyi bakıyorum cicişlere hehe :))) doktor olarak mı kimleri öneririm canım??
bu ameliyatı yaptıranları sordum canım ilk hali ve son halini merak ediyorum, bende yükledim. lütfen bak yorum yap burcu dalga geçmeyin amaçok ufak..
kızlar protezlerin ağırlığı vücutta yaklaşık kaç gram oluyo?
kızlar protezlerin ağırlığı vücutta yaklaşık kaç gram oluyo?
bu ameliyatı yaptıranları sordum canım ilk hali ve son halini merak ediyorum, bende yükledim. lütfen bak yorum yap burcu dalga geçmeyin amaçok ufak..
canım ben barış çakır a hem meme büyütme hem de burun ameliyatı oldum silikondan sonra hiçbir şekilde çatlak oluşmadı ben de..
barış çakır ne kadar tuttu 2si canım
canım ben ikisini de ayrı tarihlerde oldum..meme büyütmeyi yaklaşık 9.5 ay önce oldum burun daha yeni 1 ay olmadı 21 ya da 22. günümdeyim :) meme büyütmeye 6500 lira verdim..buruna da 6500 lira verdim..
ooh güle güle kullan :)
canım ben ikisini de ayrı tarihlerde oldum..meme büyütmeyi yaklaşık 9.5 ay önce oldum burun daha yeni 1 ay olmadı 21 ya da 22. günümdeyim :) meme büyütmeye 6500 lira verdim..buruna da 6500 lira verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?