sen benım memleketımde yasıyormussun yaaaabende körfezlıyım :) gercı suan ıstanbulda yasıyorum :) ben aml. 4 yıl oldu yaptıralı. cok ama cok memnunum yalnız evlendikten sonra maalesef kılo aldım kılo alınca keşke braz daha buyuk yaptırsaymışım dedım :) açıkçası benımde emzirmeden kaynaklı deformasyon korkum var bız bebek dusunuyoruzda bebk suan bızı düşünmüyor bı gelsınde gorcez benı ne hale sokacağını, olmadı artık emzırme donemınden sonra degıstırırım sımdıden para bırıktırmeye baslasm ıı olcak .. kucuk gogus ne demek ııbılırım doktor arkadaşıma burunumu duzeltmesı ıcın gıtmıstım bı baktım masada protezler duruyo onunla konuşurken bı yandan mıncık mıncık protezlerı ellıyordum o zamanlar körfez beledıyesınde lısanslı kıckboks yapıyordum. bana dedıkı bu sporu yapmamış olsan sanada takardık.. o gun duşundum nereye kadar tahta gıbı takılcam sporu bıraktım ertesı gun bende ıstıyorum dedım zaten burun ıcın aml olcaktım dedım aynı güne çıkar benı olduda bıttı maşallah tek sey kas altından olduğu ıcın kı benım agrı esıgım yuksektır okadar yumruk tekme yemıs bırı olarak 3 gun sırtımda yastıkla wc ıcın bırının kaldırmasını bekleyerek gectı
Hahah hikaye okuyormus gb okudum:) Ben ne zmndır ıstıyorumda kısmet olmadı ama ıns bu sefer olucak:)kaç kiloydun ne kadar oldun sen ? ve kaç beden büyüttün göğüslerini?Bide kime ameliyat olmuşstun ? :) hayırlısı ya inşş olur daha zamanı var belliki :)
benimdee!!! :))
Hepiniz güzel bir zafere doğru koşuyorsunuz ne güzel işteBenimdeeee..yoksa hepimiz 30 agustoscumuyuz
benimdee!!! :))
son 4 günüm!!!!!
Hepiniz güzel bir zafere doğru koşuyorsunuz ne güzel işteZaferiniz,zafer bayramınız kutlu olsun şimdiden
Hepiniz güzel bir zafere doğru koşuyorsunuz ne güzel işteZaferiniz,zafer bayramınız kutlu olsun şimdiden
Benimdeeee..yoksa hepimiz 30 agustoscumuyuz
Yarin bikac yeri arayip hafta icine randevu alicam.. bakalim gidip gorusym. Biran once iyi bi dr bulup aml. olmak istiyorum.. ama yardimlariniz lazimm.. baliklama atlamak istemiyorm.. sonra pisman olmym:/
Aklina takilan bilmek iatedigin birseyler varsa sor
Merhaba hanımlar ben de haftaya silikon yaptırmayı düşünüyorum, boyum 1.60 kilom 48 ve su an 34B çamaşır kullanıyorum la senza'dan. Acaba 350 cc kas altı yuvarlak silikon kullanıldığı taktirde çok mu büyük olur? komik bir görüntü olsun istemiyorum.
Bu arada ameliyattan çok korkuyorum, özellikle kaslarımın kesilmesi düşüncesi içimi kaldırıyor:18:
Ve aileme de henüz söylemedim, annem ne zaman silikon konusunu açsam itiraz ediyordu yıllardır, haftaya silikon yaptırmaya karar verdiğimi duydugunda ne olucak düşünmek istemiyorum.
esteworld hakkında bi bilgin varmı yarın oraya hakan gence ile görüşmeye gidicem ..
Merhaba bende 1,63 cm boyundayim ve 51 kiloyum sanirim ayni gibiyiz bende 325cc var onceden coknkucuklerdi suan gayet dogal bi buyuklukte 80c eger biraz kendiningostersin diyorsan 350cc uygun benimkiler normal biraz daha buyuk olsaydi zararinolmazdi diye dusunuyorum ama boylede gayet memnunum :)
Malesef yok benim doktorum izmirde Cenk Tokatti bu arada sanirim gorusme oldu nasil gecti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?