Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet dus al dedi. Sutyeni cikart dedi skarsa. Hatta yan yatmayi sordum yatabiliyorsan yat dedi. Ilk gece hafif yan yattim. Ikinci gece yatmaya cesaret edemedim. Sabah yine mesaj attim sordum. Kasma kendini dedi rahat ol. Yatabiliosan yat. Kas zari altina yapildi protezlerim. Gozume kucuk gorunmeleri normal mi?
Evett belli kas altı olsa bu kadar rahat olmazdı şanslısınn:) evet çok normal benim de öyle geliyordu gözüme şimdi çok memnunum

İyi ama yurtdışında yaşayanlar için nolacak? Sizle biz arasında bir saatlik zaman farkı var sizde saat 12 iken bizde henüz 11 oluyor üstelik bebeğiniz varsa haliyle ayakta oluyorsunuz! Bence bu gecenin bir yarısı nette olma durumu istisnai bir durum değil...

Ben böyle bir cümle kurmadım isterseniz sabaha kadar nette olun. "Defalarca bildirilmesine rağmen işlem yapılmadı" cümlesine karşılık yazdım. Gece 1 de aynı kişi 3 kez, 2 üye de 1 kez şikayet etmiş. Hepsi aynı gece olmuş. Siz neden boyle yazdiniz onu da anlamadim.

Tamam dediginiz gibi yapalim
-

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen meme estetiği hakkında konuşalım başka konular ve tartışmaları uzatmazsak konu dağılmamis olur ben bu formu okurken inanın bir yararlı cumle için her sayfayi okudum bazıları çok boş seyler haksizmiyim kızlar :duduk::KK31:
Doğru söylüyorsunuz valla her bildirşm geldiğindenerakla takip ediyorum, konu dışı konuşmalar geçtiğinde gereksiz sayfa yükü oluşuyor

Arkadaşlar lütfen meme estetiği hakkında konuşalım başka konular ve tartışmaları uzatmazsak konu dağılmamis olur ben bu formu okurken inanın bir yararlı cumle için her sayfayi okudum bazıları çok boş seyler haksizmiyim kızlar :duduk::KK31:
Aslında çokta boş şeyler değil. Bu tarz bir durumda elbetteki o kişiyi ifşa edip birbirimizi uyarmaliyiz. Can sıkıcı bir durumdu konuşuldu ve kapandı sayılır konu. Inşallah bir daha böylesi bir durum yaşanmaz. Çünkü herkes birbirinin tecrübelerinden faydalanmak adina burada.

Aslında çokta boş şeyler değil. Bu tarz bir durumda elbetteki o kişiyi ifşa edip birbirimizi uyarmaliyiz. Can sıkıcı bir durumdu konuşuldu ve kapandı sayılır konu. Inşallah bir daha böylesi bir durum yaşanmaz. Çünkü herkes birbirinin tecrübelerinden faydalanmak adina burada.
fatrec fatrec aynen canım çok haklısın :super:malesef çoğu arkadaşımız hatta bunu söyleyenler resim paylaşmaktan çekinen kişiler ama bize gelince resimlerimizi görmek isterler acar gösteririz güveniyorsak tabi bu arkadaşlar bu konuda rahatlar resimleri olmadığı için o yüzden onlara bu konu anlamsız geliyor pes gerçekten herkes kendini düşünüyor bizse nasıl yardımcı olabiliriz diye dussunurken:KK34:kusura bakmayın arkadaşlar yine boş bildirim olacak sizin için ama:/

Merhabalar güzel bayanlar ben de aranıza yeni katıldım desem de inanmayın yıllardır mesajlarınızı takip ediyorum yakın zamanda ben de kas zarı altı estetik düşünüyorum uygun bir doktor da buldum telefonda görüştüğüm kadarıyla 6.500 tl gbi bir fiyat çıkardı bana ama daha gidip yüzyüze görüşemedim. Muayene gittiğimde nelerden bahsedeyim bilemedim. Ha lu da var bugün araştırma hastanesine gittim doktor beni bayağı ürküttü. Kas üstü yapacağını hissizlik olacağını ve kapsül riskinden bahsetti. Fiyat olarak 4.000 gbi bi fiyatı varmış. Benim 11 yaşnda bi oğlum var göğüslerim zaten küçüktü doğumda büyüdüler ve sonradan biraz pörsüdüler 80b içi bayağı dolgulu pushup sütyenler takyrm biraz boşluk kalıyor.boyum 163 kilom 60 balık etliym . Sizce kaç cup istemeliyim vede hangi yöntem uygun olur bana..şimdiden teşekkürler

Merhabalar güzel bayanlar ben de aranıza yeni katıldım desem de inanmayın yıllardır mesajlarınızı takip ediyorum yakın zamanda ben de kas zarı altı estetik düşünüyorum uygun bir doktor da buldum telefonda görüştüğüm kadarıyla 6.500 tl gbi bir fiyat çıkardı bana ama daha gidip yüzyüze görüşemedim. Muayene gittiğimde nelerden bahsedeyim bilemedim. Ha lu da var bugün araştırma hastanesine gittim doktor beni bayağı ürküttü. Kas üstü yapacağını hissizlik olacağını ve kapsül riskinden bahsetti. Fiyat olarak 4.000 gbi bi fiyatı varmış. Benim 11 yaşnda bi oğlum var göğüslerim zaten küçüktü doğumda büyüdüler ve sonradan biraz pörsüdüler 80b içi bayağı dolgulu pushup sütyenler takyrm biraz boşluk kalıyor.boyum 163 kilom 60 balık etliym . Sizce kaç cup istemeliyim vede hangi yöntem uygun olur bana..şimdiden teşekkürler
Yani hepimiz riskleri bilerek olduk bu ameliyatı ama direk hissizlik olur demesi bana saçma geldi bence fiyatta önemli tabi ama içinize sinen bi doktora olun derim..Benim de emzirmeden içi boşalmis bi gogsum vardı öncesinde de büyük değildi de iyice sündü kasalti oldum onu doktor olcuyo zaten deri kalinligina göre benim dokum yetmedi ama yetseydi de kasalti isterdim daha doğal görüntü için tabi kasüstü olup doğal olan da var tercih ve doku yeterliliği biraz..Ben şu cup istiyorum demedim olabilicek en büyüğü olsun yapay olmadan dedim 350cc taktı her ne kadar gözüme küçük gelse de buna da şükür:) Siz de bi an once kararınızı verirsiniz inşallah bol şanslar

Hissizlik de ayrı konu bende hala hissizlik var 6 ay oldu. Sizlerde hissi uzun zaman sonra olsa da yine de tamamen geri gelen oldu mu

Hissizlik de ayrı konu bende hala hissizlik var 6 ay oldu. Sizlerde hissi uzun zaman sonra olsa da yine de tamamen geri gelen oldu mu
Bir 6 ay daha beklemen gerekiyor canım çünkü değişiyor 6 ay ile 1 sene arası normal istisnai 2 sene sonra hissi gelenlerde varmış tabi hic gelmeyenlerde umarim gelir

Cnm bnm daha 3 ay bile olmadı arzumun bahsettiği iğne testi vardı. Onu denedik arkadaşımla sadece kesi yerime yakın bir iğne darbesini hissedemedim gerisini hissettim kaşırken vs de öyke ilk zamanlar gibi tuhaf hissetmiyorum

Kızlar dün yemek yerken dolgumu kırdım feci şekilde ağrıyor. Ameliyata 3 gün kala dolgu yaptırmak için uyuşturucu iğne yapılması anesteziyi kötü etkiler mi sizce? :(

fatrec fatrec aynen canım çok haklısın :super:malesef çoğu arkadaşımız hatta bunu söyleyenler resim paylaşmaktan çekinen kişiler ama bize gelince resimlerimizi görmek isterler acar gösteririz güveniyorsak tabi bu arkadaşlar bu konuda rahatlar resimleri olmadığı için o yüzden onlara bu konu anlamsız geliyor pes gerçekten herkes kendini düşünüyor bizse nasıl yardımcı olabiliriz diye dussunurken:KK34:kusura bakmayın arkadaşlar yine boş bildirim olacak sizin için ama:/
Oy kuşum alınganlıkmı yaptınHoppa haklısınız bizim tuzumuz kuru tabi gösterdiğimiz bir yerimiz yok!sizin bu kadar hassas olmanız gayet doğal,özür dilerim kendi adıma bencil davrandığımız için:KK36: neyse bilgi paylaşımı kaldığı yerden devam :KK39:

Kızlar dün yemek yerken dolgumu kırdım feci şekilde ağrıyor. Ameliyata 3 gün kala dolgu yaptırmak için uyuşturucu iğne yapılması anesteziyi kötü etkiler mi sizce? :KK43:
Canım bazı antibiyotik ve kan sulandırıcı ilaçları 1 hafta önceden kesmemiz gerekiyor vucuttan atılamadigi icin ama kısa süreli uyuşturucu iğne zararlimidir bilemiyorum istersen bunu doktoruna hemen sor Z Zeyn1

Bugün 4.günümdeyim ağrım yoktu fazla ama sabahtan beri sol göğsüm çok acıyo içinde hava var sanki kıpırdandıkça batıyo bıcak saplanır gibi yeni yerleşmeye başladığı için mi böyle acaba yaşayan varmı

Back
X