- 27 Nisan 2017
- 293
- 157
- 53
Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun ne kadar oldu? daha yeni ise yerine oturdukça arada ağrı sizi normaldir özellikle tek taraflı olur bendede olmuştu ilk ameliyatımda yinede doktoruna göstermelisinLütfen biri de bana cevap yazsın gaz sancısı gibi sol göğsümde ağrı geziyo elimle masaj yapmaya çalıştıkça
Canım ödemden ve kestikten dolayı geçici his kaybı herkeste oluyor kimisi 6 ay ile 1 sene arası kimisi 2 sene sonra hissedebiliyor tabi bunun tam tersi fazla duyarlı hissedenlerde istisnalar içinde benim giibi:))) ilk ameliyatımdan 1 hafta sonra acayip fazla duyarliydi meme ucum tabi bunların hepsi geçici diyor doktorlar . Kalıcı hissizlik nadiren gorulebimekteymisKızlar bu his kaybı nedir ? Kesin oluyor mu ameliyattan sonra ?
Canım inşallah bendede olmaz yaaaa çok takıntılı bir insanım herşey benim başıma geliyor bu hayattaCanım ödemden ve kestikten dolayı geçici his kaybı herkeste oluyor kimisi 6_1 sene arası kimisi 2 sene sonra hissedebiliyor tabi bunun tam tersi fazla duyarlı hissedenlerde istisnalar içinde benim giibi:))) ilk ameliyatımdan 1 hafta sonra acayip fazla duyarliydi meme ucum tabi bunların hepsi geçici diyor doktorlar . Kalıcı hissizlik nadiren gorulebimekteymis
Bende ondan korkuyorum işte canım(
Bende tam senin gibi soyleyenlerdendim herşey beni bulur gibisindenCanım inşallah bendede olmaz yaaaa çok takıntılı bir insanım herşey benim başıma geliyor bu hayatta
İnşallah bebegimmm kışın güzel haberlerle fotoğraflarla gelirim umarımmmmBende tam senin gibi soyleyenlerdendim herşey beni bulur gibisindenama inanki öyle olmayacak doktorum henüz hissi gelmeyenle karşılaşmadım ama nadir olabiliyor dediğine göre ihtimal çok aza iniyor sağlıklı genç ve diri gögüslere sahip bir kızsın maşallah küçük bir kesi ile hissizlik yasayanlardan olmayacaksın eminim
İnşallah bebegimmm kışın güzel haberlerle fotoğraflarla gelirim umarımmmm
Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun ne kadar oldu? daha yeni ise yerine oturdukça arada ağrı sizi normaldir özellikle tek taraflı olur bendede olmuştu ilk ameliyatımda yinede doktoruna göstermelisin
Merhaba kızlar öncelikle bu alanda baya bir bilgi sahibi ve ameliyat olmuş kişilerden yorumlar bekliyorum
Ben bundan 2 sene önce doktor Ozan Balık Bey'e muayene ye gittim benim göğüslerimin çok küçük olduğunu ve ğögüs dokumun olmadığını (üst dokumda hiç yok) söyleyerek mentor extra high profil yuvarlak 350 cc kas altı silikon koyacağını söyledi ben böyle doğal olsun istiyorum ama küçük de durmasın vücuduma olabilecek en büyüğünün takılmasını istedim neyse o zmanlar ameliyat olamadım şimdi kesin olmak istiyorum fakat kuzenim bir estetik merkezinde çalısıyor bugun randevum vardı doktor ise Mehmet Ersin Gönüllü öncelikle doktor hakkında bilgisi olan var mı? Ersin beyse bugun muayene etti oda bana yuvarlak değilde göğüs dokum hiç olmadığı için polytech damla protez kas altı 300 en fazla operasyon sırasında deneyerek 350 belki takılabilir dedi benim kafam şimdi ozan beyim yuvarlak .. Ersin beyin ise damla kullanıcam demesi ben öyle kilolu değilim 1.62 51 kiloyum göğsümde çok küçük yani yok denecek kadar az ve göğüs dokularım hiç yok sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi söyler misiniz göğüs üstü olmayıp damla silikon takılan var mı?
Ara ara sızlamalar disinda 1 ay sonra kalmayacak bu bahsettigin ağrılar canım belki agri eşiğin düşük benimde oluyordu özellikle sabah uyanırken yada gece uyurkenÖğlen kontrole gittim zaten masaj yap dedi elimi bastırdıkça geziyo sanki derimin altnda ağrıyınca masaj da yapamadım ağrı kesici de fayda etmiyo
Merhabalar, ben bu cuma ameliyat olucam inşallah. Benim hiç dokum yok bildiğin dümdüz. Doktorla görüşmemiz sonucu 250-300cc arası damla olması yönünde. 300cc den fazlasının baskı yapacağını ve çirkin görüntü oluşturabileceğini söyledi. Ama yine de ameliyatta 350cc ye kadar deneyecek ve yuvarlak da deneyecek hangisi uygun olursa onu yapacak. Ben iki doktorla görüştüm ikisi de hep damla ve en fazla 300cc dedi. Bu nedenle ikinci doktorun sana söyledikleri daha mantıklı geldi bana.
Bugun görüştüğümdoktırsa yuvarlak yuvarlak dememe rağmen damla diyor üst kısmım hiç yok diye yuvarlak sende çıkık durur belli olur yapay durur dedi ama diğer doktor da niye yuvarlak dedi anlamadım iyice kafa karıştırdılar .. Forumdakilerde hiç dokun ve memen yoksa dümdüzse yuvarlak daha iyi olacak diyor çünki damla olursa üst kısmım dolgun olmazmış
İnşallah ameliyatınızı kolay geçsin ve memnun kalırsınız dediğniz gibi sizin üst varmış bana hiç yok dedi bildiğiniz sıfır memeyim ben inş hayırlısı neyse o olsun hangisi iyi duracaksaBence hiç dokusu olmayanlara kas altı damla daha güzel ve uygun olur.Ama doktorun muayeneden sonraki kararı da önemli tabi. Doğal durması üst kısmın dolgunluğundan daha önemli benim için o yüzden damlaya olumsuz bakmıyorum. Doktorum bana üst kısmımın alt kısımdan daha dolgun olduğunu söylemişti (dümdüz ama ne gördü bilmiyorum:)) o yüzden damla önerdi alt kısımlar da dolsun diye. Kişiden kişiye değişiyor yuvarlak da çoğu kişide çok doğal ve güzel duruyor. Bu nedenle ameliyat anında karar verilmesi daha sağlıklı bence.
İnşallah ameliyatınızı kolay geçsin ve memnun kalırsınız dediğniz gibi sizin üst varmış bana hiç yok dedi bildiğiniz sıfır memeyim ben inş hayırlısı neyse o olsun hangisi iyi duracaksa
Canim hani sana her iki doktor da 300 cc demişya. Şuan ki olculerin kaç. Merak ettim.. ve boy ve kilon ?Merhabalar, ben bu cuma ameliyat olucam inşallah. Benim hiç dokum yok bildiğin dümdüz. Doktorla görüşmemiz sonucu 250-300cc arası damla olması yönünde. 300cc den fazlasının baskı yapacağını ve çirkin görüntü oluşturabileceğini söyledi. Ama yine de ameliyatta 350cc ye kadar deneyecek ve yuvarlak da deneyecek hangisi uygun olursa onu yapacak. Ben iki doktorla görüştüm ikisi de hep damla ve en fazla 300cc dedi. Bu nedenle ikinci doktorun sana söyledikleri daha mantıklı geldi bana.
Bugun görüştüğümdoktırsa yuvarlak yuvarlak dememe rağmen damla diyor üst kısmım hiç yok diye yuvarlak sende çıkık durur belli olur yapay durur dedi ama diğer doktor da niye yuvarlak dedi anlamadım iyice kafa karıştırdılar .. Forumdakilerde hiç dokun ve memen yoksa dümdüzse yuvarlak daha iyi olacak diyor çünki damla olursa üst kısmım dolgun olmazmış
Canim hani sana her iki doktor da 300 cc demişya. Şuan ki olculerin kaç. Merak ettim.. ve boy ve kilon ?
Canım tahribat konusunda bi bilgim yok ama verilen boyut kararı vücudumuza tam olacak diye bişey yok bence o yüzden ben denenmesi taraftarıyımBir de sanirim amelyat esnasinda bircok protez denenip snra karar verdigi takildigini icin, sok cikar sok cikar biraz tahribat oluyor. O yuzden de agri oluyor. En guzeli karar verip direk o protezin konulmasi
Ay inşallah ya inanılmaz rahatsız edici hissettiriyorBir 6 ay daha beklemen gerekiyor canım çünkü değişiyor 6 ay ile 1 sene arası normal istisnai 2 sene sonra hissi gelenlerde varmış tabi hic gelmeyenlerde umarim gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?