Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ameliyattan kaç hafta sonra yüz üstü yatabiliyoduk? Zorlamamak mı lazım yoksa o süre geçtikten sonra acı hissediyo olsak da yatmak mı gerekiyo?

Tonguc bey benim doktorum 8yıldır tanıyorum kendisini :) 10haziranda beni ameliyat yaptı :)

Ücreti biraz yüksek ama sanırım dimi? Ben de onu düşünüyordum ama şimdi Sakarya Yenikent dev. hastanesi de mantığıma yatıyor. Bilemiyorum ya off.. Peki canım muayeneden ne kadar zaman sonraya ameliyat günü veriyor aşağı yukarı?

İkisiylede görüş istersen hangisi kafana yatarsa ona yaptırırsın biraz ameliyata zaman veriyor hergün ameliyata girmiyor sanırım haftada 3gün ameliyat günü ve cok yoğun hastası var ama değer çünkü ondaki o pozitiflik alıp götürüyor insanı istersen mesajla numaranı at telefonda daha ayrıntılı anlatırım

İlginiz icin tessekur ederim

bugün doktor Ömer refik özerdem ile görüştüm. oldukça basit ve sade anlattı. ben muayenenin sıkıntılı olacağını, çekineceğimi düşünmüştüm ama iğne yaptırmaya gitmek kadar basitmiş. çok rahat bir ortam. bana 250 cc dedi. en küçük size söyledi . ben 1.63 boyunda 44-45 kilodayım. bu vücut ölçülerinde ki kızlara ne diyor doktorlar bilmiyorum. fiyat için 6.000 söylediler. çok ayrıntıya girmedi aslında. bir kaç resim gösterdi basitçe anlattı. ben sadece izi sordum. görünmediğini çok silik olduğunu söyledi olduğunu söyledi. aklıma soracak bir şey gelmedi o an.

ben 1 aya kadar yaptıracağım en geç 2 ayı bulur.2 ayı da bulacağını pek sanmıyorum ama belki kendim ertelerim.

beni en çok kaygılandıran şekli ne olacak, nasıl olacak. birazda izi düşünüyorum. onun dışında ameliyattan çekinmiyorum. sonrası ağrılarında oldukça hafif olacağını düşünüyorum. ne kadar olabilir ki olsa olsa

ameliyat olan kızlar eklerseniz ben de albümlere bakabilirim.

bu arada ilk fırsatta başka doktorlara da gideceğim. Antalya da önereceğiniz doktor var mı ????

doktor bana bugün 250 cc sana uygun dedi ama bana çok küçük gibi geldi. 250 cc taktıran var mı kızlar ??? ölçüleriniz ne peki ?? neden bunu tercih ettiniz???

bir de meme şekline nasıl karar vereceğiz ? siz şekli nasıl seçiyorsunuz ?

şekil derkren protezi şeklindenmi bahsediyorsun.
doktor kendi karar veriyor damla yada yuvarlak olmasına. memenin kendi şekliyle oynayamıyor maalesef. ayrıksa ayrık kalıyor mesela.
birde cc ler herkesde aynı durmuyor. 250 takılan biri c cup oluyor, biri b cup oluyor. dr a sor cup olarak ne olacagını belirt istediğin varsa

merhaba kızlar
ben de meme protezi için karar verme aşamasındayım ama çok korkuyorum 2 cocugum var ve biri 11 aylik. cocuklarima en fazla 2-3 gun bakacak birilerini bulabilirim ama çok ta istiyorum bu ameliyatı.. nolur motive edin beni biraz ☺ bide fotolariniza bakabilmem icin beni arkadas olarak ekler misiniz ve yaptiran arkadaslar doktor onerebilir misiniz? Ibrahim oskui ve zekeriya kul u duymustum ama pek bilgim yok bu konularda. Help meeee :)

2 ay önce göğüs büyütme ameliyatı oldum.
Benim ameliyatımı Hacettepede doktor Ozan Bitik hocam yaptı.
Doğumdan sonra göğüslerimde boşalma ve sarkma nedeniyle gitmiştim.
300cc'lik yuvarlak pürüzsüz bir protez koydu. Göğüs kasım kesilmedi.
Çoğu zaman göğüs kasını kestiklerini ama her hastada böyle bir şeye gerek olmadığını söyledi.
Ameliyattan sonra göğüs altına uyuşturan bir iğne yapıyorlarmış, okuduklarımın aksine çok az ağrım oldu.
Sonuçtan çok memnunum. Ameliyat ücreti, hoca farkı, protezler sütyen derken toplamda Hacettepe hastanesine 4800 YTL ücret ödedim.

Doktorun öyle uygun gördüyse bence problem yoktur bana da 18gün önce 225 cc takıl ve gayet memnunum :)

Kızlar meme büyütme ve burun ameliyatı aynı anda olmayı düşünüyor ve doktor araştırması yapıyorum.araştırdığım kadarıyla sadece burun estetiğinde çok başarılı doktorlar var ama ben ikisini aynı anda düşündüğüm için her iki alanda da uzman güvenilir bir doktor olsun istiyorum.paraya kıymaya da hazırım:) Serhat Tuncer , Prof Dr Aylin bilgin karabulut ve Prof Dr deniz işçen hakkında araştırma yapıyorum. Bir kaç gün içinde karar vermem lazım çok zamanım kalmadı . Bu doktorlar hakkında yorumlarınızı ve varsa başka doktor tavsiyelerinizi bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

perşembe günü ameliyat oluyorum kızlar. doktorum cem payaslı.kas üstü yuvarlak high profile silikon takicak ve gizli sarkma oldugu icin biraz da toparlayacakmis. Meme başı kesisi ile olucak ameliyatim. 300 - 320 cc gibi dedi. Insallah kolay atlatirim ve istedigim goruntuye kavusurum, zira koca memeli olmaktan cok korkuyorum :))

Şimdiden geçmiş olsun canım :)

Kızlaaaar birazdan ilk doktor görüşmeme gidiyorum çoook heyecanlıyım. Ayy hayırlı olur inşallah..

inşallah canm hayırlı ve en doğru karar olur senin için

Çok sağol canım ama maalesef görüşemedim doktor hanımla, acil işi çıkmış ben de son hastaydım Eşi ilgilendi benimle, ameliyat hakında bilgi verdi ki zaten söylediklerinin hepsini önceden biliyordum. Muayene etmedi, kendisi meme ameliyatı yapmıyormuş "Bayanlar bayan doktor tercih ediyorlar" dedi. Yarın tekrar gidicem bakalım ama moralim bozuldu yani onca yolu gittim geldim oruçlu oruçlu.. Fiyatı sordum orda bir hasta dosyasına baktı, hastane 1400 lira almış, protez fiyatları da 2500 lira civarında değişiyor dedi. Yalnız bir sorun var ki ameliyatlar eylüle kadar doluymuş. Doktorla konuşcam ağustosta yer açabilir inşallah çünkü ben eylül başı görev yerime dönmek zorundayım. Olmazsa da başka doktor arayışlarına girişicem.

bu kadar çok talep olduğunu bilmiyordum açıkçası...git gel sıkıntı olmuş senin için ama doktor iyiyse tekrar gidip kararını verirsin umarım yerde vardır...
ben halen daha git gel yaşıyorum acaba doğal yolla büyütürmüyüm yada kilo alsan bir beden büyüse bana yeter fikri ne bileyim...büyükte gözüm yok.normal bi göğüs olsun yeter..ama tabii şuda varki ilerde evlilik vs deforme olduktan sonra yaptırmaktansa şimdi yaptırmak daha mantıklı sanırım

Ben izmirde Fahri Mola ya ameliyat olacağın nasıl acaba fazla araştırmadım umarım iyi sonuç alırım çok heycanlıyım 2 gün sonra ameliytım var meme büyütme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…