- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Kocaeli ünv de oldum ben hangi doktoru önerdiler sana?Kod:
Tonguç İşken.. Sen kime oldun canım?
Tonguc bey benim doktorum 8yıldır tanıyorum kendisini :) 10haziranda beni ameliyat yaptı :)
İkisiylede görüş istersen hangisi kafana yatarsa ona yaptırırsın biraz ameliyata zaman veriyor hergün ameliyata girmiyor sanırım haftada 3gün ameliyat günü ve cok yoğun hastası var ama değer çünkü ondaki o pozitiflik alıp götürüyor insanı istersen mesajla numaranı at telefonda daha ayrıntılı anlatırımÜcreti biraz yüksek ama sanırım dimi? Ben de onu düşünüyordum ama şimdi Sakarya Yenikent dev. hastanesi de mantığıma yatıyor. Bilemiyorum ya off.. Peki canım muayeneden ne kadar zaman sonraya ameliyat günü veriyor aşağı yukarı?
Nurettin bey bana eylul ekim ayina gun vermisti.Mart nisan ayinda baslamistim arastirmaya.O kadar bekleyecek vaktim yoktu bir an once ameliyat olmak istedim.Sonra duydumki hastaneden ayrilmis.Bana kucuk protez onerdi 200 cc kucuk istemedim baska doktorlarin da fikrini almak istedim.Negatif bi durum olmadi olumsuz bi yanini gormedim.
doktor bana bugün 250 cc sana uygun dedi ama bana çok küçük gibi geldi. 250 cc taktıran var mı kızlar ??? ölçüleriniz ne peki ?? neden bunu tercih ettiniz???
bir de meme şekline nasıl karar vereceğiz ? siz şekli nasıl seçiyorsunuz ?
bugün doktor Ömer refik özerdem ile görüştüm. oldukça basit ve sade anlattı. ben muayenenin sıkıntılı olacağını, çekineceğimi düşünmüştüm ama iğne yaptırmaya gitmek kadar basitmiş. çok rahat bir ortam. bana 250 cc dedi. en küçük size söyledi . ben 1.63 boyunda 44-45 kilodayım. bu vücut ölçülerinde ki kızlara ne diyor doktorlar bilmiyorum. fiyat için 6.000 söylediler. çok ayrıntıya girmedi aslında. bir kaç resim gösterdi basitçe anlattı. ben sadece izi sordum. görünmediğini çok silik olduğunu söyledi olduğunu söyledi. aklıma soracak bir şey gelmedi o an.
ben 1 aya kadar yaptıracağım en geç 2 ayı bulur.2 ayı da bulacağını pek sanmıyorum ama belki kendim ertelerim.
beni en çok kaygılandıran şekli ne olacak, nasıl olacak. birazda izi düşünüyorum. onun dışında ameliyattan çekinmiyorum. sonrası ağrılarında oldukça hafif olacağını düşünüyorum. ne kadar olabilir ki olsa olsa
ameliyat olan kızlar eklerseniz ben de albümlere bakabilirim.
bu arada ilk fırsatta başka doktorlara da gideceğim. Antalya da önereceğiniz doktor var mı ????
perşembe günü ameliyat oluyorum kızlar. doktorum cem payaslı.kas üstü yuvarlak high profile silikon takicak ve gizli sarkma oldugu icin biraz da toparlayacakmis. Meme başı kesisi ile olucak ameliyatim. 300 - 320 cc gibi dedi. Insallah kolay atlatirim ve istedigim goruntuye kavusurum, zira koca memeli olmaktan cok korkuyorum :))
Kızlaaaar birazdan ilk doktor görüşmeme gidiyorum çoook heyecanlıyım. Ayy hayırlı olur inşallah..
inşallah canm hayırlı ve en doğru karar olur senin için
Çok sağol canım ama maalesef görüşemedim doktor hanımla, acil işi çıkmış ben de son hastaydımEşi ilgilendi benimle, ameliyat hakında bilgi verdi ki zaten söylediklerinin hepsini önceden biliyordum. Muayene etmedi, kendisi meme ameliyatı yapmıyormuş "Bayanlar bayan doktor tercih ediyorlar" dedi. Yarın tekrar gidicem bakalım ama moralim bozuldu yani onca yolu gittim geldim oruçlu oruçlu.. Fiyatı sordum orda bir hasta dosyasına baktı, hastane 1400 lira almış, protez fiyatları da 2500 lira civarında değişiyor dedi. Yalnız bir sorun var ki ameliyatlar eylüle kadar doluymuş. Doktorla konuşcam ağustosta yer açabilir inşallah çünkü ben eylül başı görev yerime dönmek zorundayım. Olmazsa da başka doktor arayışlarına girişicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?