ben seni izledim canım sen de beni izler misinBende foto ekledim ama oncesini kimse takip etmiyor yoksa insallah ameliyat olunc sonrasinida koyacagim
Rahatlıkla girebilirsiniz denize yaklaşık 4 ay süreniz oluyo..bir kadın bir şeyi ister kafaya koyarsa korku filan kalmıyo hahah merak etmeyin çok keyifli bir süreç doktoru iyi araştırınKızlar ben daha doktorla görüşmedim ama ameliyatı nisan başında olmak istiyorum. Temmuzda denize falan gidebilir miyim? Ne kadar iyileşmiş olurum yaza kadar ? Çooook korkuyorum ameliyattan yaa. Ben diş çektirirken bile bayılacak gibi oluyorum
1 haftadan sonra rahatlarsınız korseyi 2 ay kim ne derse desin takmaya çalışın göğüslerinizi prtada birleştiriyo şeklin oturması için çok önemli ..Birde bu korsenin daha ne kadar giyilmesi lazım
bana 3 gün sonra işe başlarsan diyen dr bile oldı onlar mı çok hafife alıyorlar anlayamadımBen ameliyatımın 4. Günü sinemaya gittim evde çok sıkılmıştım yürürken her adımda göğsüm ağrıyodu tutarak yürüyodum .. okadar yavaş yürüyorumki dikişlerim patlıcak gibi oluyodu yeni ameliyat olucaklar ilk 1 hafta uzun yürüyüşler yapmayınbol bol dinlenin 2-3 günde ayaklanamazsınız içerde büyük bir yara var kollarınızı kaldırmamanız bi süre söyleniyo doktorlar tarafından
Merhaba kas ustu buyuk durur bence ben daha ameliyat olmadim ama 350cc benim kas alti olacak gormeden birsey demek zor oluyorKızlar merhaba benim de önümüzdeki pazartesi meme protez ameliyatım var ama hala ölçülere karar verebilmiş değilim. Doktorum yeterli meme dokumun olduğunu, omuzlarımın ve göğüs kafesimin geniş olduğunu bu yüzden büyükçe bir memeyi üst vücudumun kaldırabileceğini söyledi. Kas üstü 350cc yuvarlak protez olabilir dedi ama benim aklımda 400cc var. Acaba çok mu büyük olur, 350 ile 400 arasında belirgin bi fark olur mu bilmiyorum. Bütün önerilere ve yorumlara açığım
Merhaba kas ustu buyuk durur bence ben daha ameliyat olmadim ama 350cc benim kas alti olacak gormeden birsey demek zor oluyor
Şuanki halinizi bilmediğimiz için yüklerseniz :))) 400 cc yi düşünün derimKızlar merhaba benim de önümüzdeki pazartesi meme protez ameliyatım var ama hala ölçülere karar verebilmiş değilim. Doktorum yeterli meme dokumun olduğunu, omuzlarımın ve göğüs kafesimin geniş olduğunu bu yüzden büyükçe bir memeyi üst vücudumun kaldırabileceğini söyledi. Kas üstü 350cc yuvarlak protez olabilir dedi ama benim aklımda 400cc var. Acaba çok mu büyük olur, 350 ile 400 arasında belirgin bi fark olur mu bilmiyorum. Bütün önerilere ve yorumlara açığım
1 hafta yataktan kendim kalkamadım nasıl 3. Gün işe gidicekmiişim hahah bide dışarı çıkınca panik oluyosun acaba biri çarpıcakmı diyebana 3 gün sonra işe başlarsan diyen dr bile oldı onlar mı çok hafife alıyorlar anlayamadımameliyat sonuçta siz böyle diyince 1. Haftada iş başı yaptığımı hayal edemiyorum
Şuanki halinizi bilmediğimiz için yüklerseniz :))) 400 cc yi düşünün derim
Hahahah ben de kesin öyle olucam.ama sizin yaptığınız sinemaya falan gitme olayı iyi bence çık araştırdım zorlanmadan hareket edin yormayın ama sosyal hayata hızlı dönün iyileşme hızlanır diyorlar :)1 hafta yataktan kendim kalkamadım nasıl 3. Gün işe gidicekmiişim hahah bide dışarı çıkınca panik oluyosun acaba biri çarpıcakmı diye
Bence de yorulmadan zorlamadan hareket etmek kasların yumuşamasına fayda ediyor. Ben sürekli yatsaydım bu kadar hızlı toparlayamazdım gibi geliyorHahahah ben de kesin öyle olucam.ama sizin yaptığınız sinemaya falan gitme olayı iyi bence çık araştırdım zorlanmadan hareket edin yormayın ama sosyal hayata hızlı dönün iyileşme hızlanır diyorlar :)
Bu tamamen hangi yöntemle büyütme yapılacağına bağlı.Kas üstünde protezin kayma ya da yer değiştrme riski az da olsa ağır sporda mevcut.Kas altı yapılacak ise de burada bahsedilen kas pektoral kas,yani kolların hareketinden sorumlu kas.Hiçbir zaman ağır spor yapabilecek duruma gelebileceğini düşünmüyorum.Mesela benim doktorum 10 yıl sonra barfiks çeksem bile zorlama sonrası ağrı yaşama ihtimalim olduğunu söylemişti.Kızlar ameliyat olanlar arasında spor yapan var mı? Ben fitness ile uğraşıyorum ve ameliyattan sonra tamamen eski halime dönebilecek miyim çok merak ediyorum. Yani şimdi yaptığım tüm hareketleri (mesela barfiks çekmek gibi kolu, kasları zorlayan şeyler) ne kadar sürede yapabilecek duruma gelirim?
İyi olabilir ama 3. Gün çok erken :))) bana göreHahahah ben de kesin öyle olucam.ama sizin yaptığınız sinemaya falan gitme olayı iyi bence çık araştırdım zorlanmadan hareket edin yormayın ama sosyal hayata hızlı dönün iyileşme hızlanır diyorlar :)
Yani yuvarlak silikonlar nereye kayabilirki sporlaBu tamamen hangi yöntemle büyütme yapılacağına bağlı.Kas üstünde protezin kayma ya da yer değiştrme riski az da olsa ağır sporda mevcut.Kas altı yapılacak ise de burada bahsedilen kas pektoral kas,yani kolların hareketinden sorumlu kas.Hiçbir zaman ağır spor yapabilecek duruma gelebileceğini düşünmüyorum.Mesela benim doktorum 10 yıl sonra barfiks çeksem bile zorlama sonrası ağrı yaşama ihtimalim olduğunu söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?