Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Rahatlıkla girebilirsiniz denize yaklaşık 4 ay süreniz oluyo..bir kadın bir şeyi ister kafaya koyarsa korku filan kalmıyo hahah merak etmeyin çok keyifli bir süreç doktoru iyi araştırın

Ben ameliyatımın 4. Günü sinemaya gittim evde çok sıkılmıştım yürürken her adımda göğsüm ağrıyodu tutarak yürüyodum .. okadar yavaş yürüyorumki dikişlerim patlıcak gibi oluyodu yeni ameliyat olucaklar ilk 1 hafta uzun yürüyüşler yapmayın bol bol dinlenin 2-3 günde ayaklanamazsınız içerde büyük bir yara var kollarınızı kaldırmamanız bi süre söyleniyo doktorlar tarafından

Kızlar ameliyat olanlar arasında spor yapan var mı? Ben fitness ile uğraşıyorum ve ameliyattan sonra tamamen eski halime dönebilecek miyim çok merak ediyorum. Yani şimdi yaptığım tüm hareketleri (mesela barfiks çekmek gibi kolu, kasları zorlayan şeyler) ne kadar sürede yapabilecek duruma gelirim?

bana 3 gün sonra işe başlarsan diyen dr bile oldı onlar mı çok hafife alıyorlar anlayamadım ameliyat sonuçta siz böyle diyince 1. Haftada iş başı yaptığımı hayal edemiyorum

Kızlar merhaba benim de önümüzdeki pazartesi meme protez ameliyatım var ama hala ölçülere karar verebilmiş değilim. Doktorum yeterli meme dokumun olduğunu, omuzlarımın ve göğüs kafesimin geniş olduğunu bu yüzden büyükçe bir memeyi üst vücudumun kaldırabileceğini söyledi. Kas üstü 350cc yuvarlak protez olabilir dedi ama benim aklımda 400cc var. Acaba çok mu büyük olur, 350 ile 400 arasında belirgin bi fark olur mu bilmiyorum. Bütün önerilere ve yorumlara açığım

Merhaba kas ustu buyuk durur bence ben daha ameliyat olmadim ama 350cc benim kas alti olacak gormeden birsey demek zor oluyor

Merhaba kas ustu buyuk durur bence ben daha ameliyat olmadim ama 350cc benim kas alti olacak gormeden birsey demek zor oluyor

Doktor 350den küçük takmayalım bir anlamı olmaz dedi. Ben de kas altı istediğimi söyleyince yeterli dokun var bir şey farketmeyecek dedi, silikonun belli olmasından korkuyorum kas üstü olursa ama doktor göğüs dokusu az olsaydı belli olurdu sende olmaz dedi. Bilmiyorum kafam cok karısık

Şuanki halinizi bilmediğimiz için yüklerseniz :))) 400 cc yi düşünün derim

bana 3 gün sonra işe başlarsan diyen dr bile oldı onlar mı çok hafife alıyorlar anlayamadım ameliyat sonuçta siz böyle diyince 1. Haftada iş başı yaptığımı hayal edemiyorum
1 hafta yataktan kendim kalkamadım nasıl 3. Gün işe gidicekmiişim hahah bide dışarı çıkınca panik oluyosun acaba biri çarpıcakmı diye

1 hafta yataktan kendim kalkamadım nasıl 3. Gün işe gidicekmiişim hahah bide dışarı çıkınca panik oluyosun acaba biri çarpıcakmı diye
Hahahah ben de kesin öyle olucam.ama sizin yaptığınız sinemaya falan gitme olayı iyi bence çık araştırdım zorlanmadan hareket edin yormayın ama sosyal hayata hızlı dönün iyileşme hızlanır diyorlar :)

Bence de yorulmadan zorlamadan hareket etmek kasların yumuşamasına fayda ediyor. Ben sürekli yatsaydım bu kadar hızlı toparlayamazdım gibi geliyor

Bu tamamen hangi yöntemle büyütme yapılacağına bağlı.Kas üstünde protezin kayma ya da yer değiştrme riski az da olsa ağır sporda mevcut.Kas altı yapılacak ise de burada bahsedilen kas pektoral kas,yani kolların hareketinden sorumlu kas.Hiçbir zaman ağır spor yapabilecek duruma gelebileceğini düşünmüyorum.Mesela benim doktorum 10 yıl sonra barfiks çeksem bile zorlama sonrası ağrı yaşama ihtimalim olduğunu söylemişti.

Yaa gerçekten mii? Buna çok üzüldüm gerçekten. Peki sporcuların hangi protez yöntemini tercih etmesi gerekir? Bilgisi olan var mı? Bir de ameliyatının üzerinden zaman geçen ve spor yapan arkadaşlar var mı acaba aranızda?

Arkadaslar hep büyük büyük olsun istiyoruz iyi de belli bir buyuklukten sonrasi sarkik meme olarak geciyormus tipta. Bir de bunun biraz daha ilerisini dusunun ne kadar büyük olursa sarkma surecide o hizda olur diye dusunuyorum yanlis mi ? Herseyin azi karar cogu zarar iyi dusunun kizlar

İyi olabilir ama 3. Gün çok erken :))) bana göre

Yani yuvarlak silikonlar nereye kayabilirki sporla

Onun icin doktorlar cc bilgisi veriyorlar. Benim doktorum bunun 5 sene sonrasinida dusunun yer cekimi diye bir gercek var ve memeyide tasiyan deri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…