Omuzlarinizda genis ise 325 ya da 350 takilir uzun boylarda ve genis omuzlarda cc buyuyor172 boyum 55 kiloyumaceba ne diyerek doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Omuzlarinizda genis ise 325 ya da 350 takilir uzun boylarda ve genis omuzlarda cc buyuyor172 boyum 55 kiloyumaceba ne diyerek doktor
Cok guzel bilgiler kızlar baya bilgi toplayıp gitmis olucam 11 şubatta muayeneye teşekkür ederimKizlar damla silikon koydurmayin sakin onlar zamanla donebiliyormus bir de zamanla iyice ezilip kucucuk kaliyorlarmis
Yuvarlak zaten zamanla ezilip damla dogal meme durumuna geciyormus
Geniş omuzlarım da oyleyse 300 lerde bisey onerecektirOmuzlarinizda genis ise 325 ya da 350 takilir uzun boylarda ve genis omuzlarda cc buyuyor
400 gibi duruyorSizce bu kac cc dir acaba? boyutu cok hosuma gitti
Ne güzel 2 ay olmuş nerdeyse zor oldu mu canim benim iki kucuk çocuğum var annem kayinvalidem yardımcı olacak ama hemen iyileşmek istiyorumMerhabalar tecrübeli arkadaşlar ben ameliyat olalı 50gun olacak gündüz normal sudyen takmaya başladım gece hala korse takıyorum sudyenin demirini çıkarıyorum hiç bi rahatsızlık hissi ağrı falan yok ama yine de erken mi sizce normal sudyen için ve gece ne zaman tamamen sudyensiz uyumaya baslayabilirim
Merhaba ben de önümüzdeki pazartesi barış keklik’e ameliyat olacağım. 350cc denedim ben de ama 400 olabilir kaldırır vücudun dedi. Sizin şuan ki durumunuz nedir memnun musunuz?Fotograflarınız varsa tabi ki takip edebilirsiniz![]()
Ilk 2gun biraz zorlandım 3.gun taburcu oldum eve geldim bilen yoktu yaptirdigimi ve benimde 3kucuk çocuğum var çok zorlanmadim herşeyi kendim hallettim çok yormadan kendimi senin yardimcilarinda olacaksa insallah daha rahat atlatırsın canimNe güzel 2 ay olmuş nerdeyse zor oldu mu canim benim iki kucuk çocuğum var annem kayinvalidem yardımcı olacak ama hemen iyileşmek istiyorum
Niye 3 gun yattin sıkıntınmı oldu. Benimde kimse bilmiyor ne zormus saklamak yaaIlk 2gun biraz zorlandım 3.gun taburcu oldum eve geldim bilen yoktu yaptirdigimi ve benimde 3kucuk çocuğum var çok zorlanmadim herşeyi kendim hallettim çok yormadan kendimi senin yardimcilarinda olacaksa insallah daha rahat atlatırsın canim
Ay inanılmaz güzel olmuş kuzum güle güle kullan, çok yakışmış. Ben biraz balık etli olduğum için sanırım böyle durması için biraz daha büyük taktırmam gerekicek.Arkadaşlar resim paylaştım bikaç aylık değişimi kolajladım bakabilirsiniz göğüslerdeki değişimime . 325 cc düşünenler :))
Kızlar ben de Ferruh Bingül'ü düşünüyordum ameliyat için. Henüz hiçbir doktorla görüşmedim ama... Ameliyat olanlar bana doktor tavsiyesinde bulunabilir mi lütfeeen? Tercihen Ankara'da.Fotoları nerden görebiliyorum ya geçen hafta bi dr a gittim ferruh bingül çıkardı bana 375 cc mi ne koydu hocam bu ne bu cok büyük dedim zaten pek hoşlanmadım nedense ankara bayındır hastanesi nde hüseyin borman da karar kıldık
Oh ne güzel canimm cok sevindimIlk 2gun biraz zorlandım 3.gun taburcu oldum eve geldim bilen yoktu yaptirdigimi ve benimde 3kucuk çocuğum var çok zorlanmadim herşeyi kendim hallettim çok yormadan kendimi senin yardimcilarinda olacaksa insallah daha rahat atlatırsın canim
Canım merhaba öncelikle muayenehane ortamından memnun kalmadım heryerden yüzü gözü yapılı insallah masallah diyecekler diye korktuğum kadınlar Cikiyodu dr a gelince ben oğlumu yeni memeden kestigimde gittim tavrı filan samimi gelmedi bide sanırım gördüğü hanımlardan degil de daha orta halli olduğum için mi ne böyle pek ciddiye almaz gibi davrandı onun dışında fiyatı başka bi hanımla konusuyosun direkman 13 bin koru hastanesinde yapiliyo diyip cikiyo bi kart tutusturuyo karar verince arayın diyip o yüzden ben bayındır hastanesi hüseyin beye gitmeye karar verdim cunku adam öncelikle senin psikolojine göre davraniyo bilmediğini anlayıp sabırla anlatıyo 11 inde gidicem tekrar gün tayin edicez istersen ferruh beye git görüş belki ben huylandım bana öyle geldiKızlar ben de Ferruh Bingül'ü düşünüyordum ameliyat için. Henüz hiçbir doktorla görüşmedim ama... Ameliyat olanlar bana doktor tavsiyesinde bulunabilir mi lütfeeen? Tercihen Ankara'da.
Siz neden Ferruh beye görünüp sonra vaz geçtiniz acaba?
Bir kaç dr var isim istersen eren taştan başar kaya fakat bunlar uçuk fiyatları biraz ucukmus hemşire arkadaşım onermistiKızlar ben de Ferruh Bingül'ü düşünüyordum ameliyat için. Henüz hiçbir doktorla görüşmedim ama... Ameliyat olanlar bana doktor tavsiyesinde bulunabilir mi lütfeeen? Tercihen Ankara'da.
Ferruh beye ben de gittim ve daha 5-6 dr daha gittim ozel dr lar biraz otomatige baglamis hemen en yuksek cc soyluyor fiyatini soyluyor hadi gule gule. Ben diskapi hastanesinde oldum. Ozellikle dr dan cok memnun kaldim. Ozel dr gibi inanilmaz ilgiliydi. 6-7 gun oldu ameliyat olali. Bir arkadasim ferruh beye ameliyat olmus 275 cc damla takdirmis boyut kucuk oldugu icin iyilesme sureci cok hizli oldu onda. Ben iyi kendi dr umda yaptirdim. Ben 3 senedir arastiriyordum. Rabbim yuzume bakti da hem devlet hastanesinde hem ucuz hem de muhtesem dr denk geldiKızlar ben de Ferruh Bingül'ü düşünüyordum ameliyat için. Henüz hiçbir doktorla görüşmedim ama... Ameliyat olanlar bana doktor tavsiyesinde bulunabilir mi lütfeeen? Tercihen Ankara'da.
Ne güzel canim cok şanslısınFerruh beye ben de gittim ve daha 5-6 dr daha gittim ozel dr lar biraz otomatige baglamis hemen en yuksek cc soyluyor fiyatini soyluyor hadi gule gule. Ben diskapi hastanesinde oldum. Ozellikle dr dan cok memnun kaldim. Ozel dr gibi inanilmaz ilgiliydi. 6-7 gun oldu ameliyat olali. Bir arkadasim ferruh beye ameliyat olmus 275 cc damla takdirmis boyut kucuk oldugu icin iyilesme sureci cok hizli oldu onda. Ben iyi kendi dr umda yaptirdim. Ben 3 senedir arastiriyordum. Rabbim yuzume bakti da hem devlet hastanesinde hem ucuz hem de muhtesem dr denk geldi
Kuzucum sen kac cc takdirdin cok guzel duruyor maşallah benimkiler de senin gibi dursa daha ne isterim tu tu tu masallah nazar degmesin bu arada ic camasirlarina da bayildim sen ankarada miydin biraz tuyo versen nerden aldigini soylesenBeni takip etmeyen arkadaşlar edebilirmi :)