Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben şahsen devlet hastanesi olup olmamasından ziyade, doktorun göğüs estetiği alanında kendini ne kadar ispatladığına, adını duyurduğuna bakma tarafındayım. ben de ilk defa bu konu için geçen aylarda, özel bir hastanedeki bir doktorla görüşmeye gitmiştim. doktorun bana söylediği, silikonun hamilelikte emzirme sıkıntısı yaratmadığı. hastane masrafları ve operasyon ücreti hepsi dahil toplamda 8000 tl istedi. ama şunu da belirtmekten geri kalmadı. büyük bir darbede (kaza vs.) silikon zedelenebilir, çok az bir ihtimal de olsa patlayabilirmiş.

Suan aklimda iki yer var öncelik devlet hastanesiyle gorusecegim sisli etfalle. Nedense aklima daha cok yatiyor. Ikinci olarakta bogazici tip merkezi var aklimda ama sorum şu; implant parasi pesin ödeniyor biliyorum ama bogazici tip merkezinde taksit imkani var mi? Ya da etfalde Illa kredi kartiyla mi taksit olmasi gerekiyor yoksa hastane taksiti yapiliyor mu? Kredi kartim var ama limiti dusuk o sebeple sormak istedim en azindan aranizda bilen varsa tabi?
simdiden tesekkurler

yaa vayde sevindim yorumuna nerede kime ameliyat oldun kas altı mı biraz bahseder misin

bence kendimizle barışık olmalıyız ama gene de yaptırmak isteyenlere önerim önce kilo almaları

bügun ameliyatımın 6.günü ve öncelikle Allah kas altı ameliyat olanlara yardım etsin diyorum :) Kas üstü 300 cc yuvarlak takıldı,ameliyattan önce 350 konusmustuk 300 ü anca almısım :) 2 gün ardarda ameliyata girdim sağ gögsüm diren e ragmen kan topladı ertesi sabah hemen ameliyata alındım.bandajlarım,bantlarım,direnlerim hepsi alındı korsenin rahatsızlıgı kaldı birtek..Doktorum cok küçülme olmaz dedi , ne kadar küçülme olcak merak ediyorum? Allah yaptıranlara sabır,yaptırcak olanlara da cesaret versin inşallah :)

Gecmis olsun iki ameliat kolay deil drene ramen kan toplanmasi da olabiliyirmus demek insallah kimsenin basina gelmez ..
Ama hallolsmus ne mutlu sana
Dualarin icin tsk ederim kendi adima resimlerin varmi kas ustu merak ettim acikcasi ?
Meme dokun varmiydi senin

Canim bogazicinde benden pesin olarak istedi telefonda belkide yurtdisida oldugum icindir bir gorus bence indirim de yapiyorlar

Gecmis olsun canim guzel guzel anlatmissin tsk ederim doktorun kimdi ve kac cc takildi sana ?
Bu arada allah hayirlisiyla bir evlat verir sana insallah hayirli bir evlat nasip etsin kardesimin de bebegi olmuyor iki senedir ugrasiyor
Herseyin hayirli kafaniza takmayin

meme dokum bir avuc kadardı ama sporcu oldugum için pektoral kasım vardı yani gögüs üstlerim boş değildi ,ufak damla gögüse sahiptim yani :) fotograf cekmedim hiç ama cekince size özelden haber veririm tabi ki :)

Anladim canim sporcu oldugun icin kas ustu tercih etmis doktorun :)
Tsk ederim

Canim 4000 tl ye anlasan var cok az kalmis birikmeye gunay hanimla sIkI pazarlik yap

aralik sonu 4000 yaparim ben o parayi umarim. Ilk gorusmeyi yapayim da ozaman rahay edecegim. Tesekkur ederim canim epilasyona yazildim bisure once o da bir mecburiyet biraz oraya akittim parayi:) simdiki aklim olsaydi keske:)))

Çok geçmiş olsun böyle şeylerde olabiliyormuş demekki

teşekkür ederim :) sıvı birikimi neyse de kan nadir görülen seylerden biriymiş . Hatta kapsül olusumunu etkiler diye ameliyat sırasında yeni protez acıldı

aralik sonu 4000 yaparim ben o parayi umarim. Ilk gorusmeyi yapayim da ozaman rahay edecegim. Tesekkur ederim canim epilasyona yazildim bisure once o da bir mecburiyet biraz oraya akittim parayi:) simdiki aklim olsaydi keske:)))
Kiz 24 aralik ben oluyorum ameliatimi sende olsana benimle ayni gun memedas oluruz

Kiz 24 aralik ben oluyorum ameliatimi sende olsana benimle ayni gun memedas oluruz

ya cok guzel olur :)) bogazicini aradim simdi 4500 nakit fiyat diyor. Taksitli fiyatina 5000 diyor ama benim kullanmadigim bir karttan bahsediyor tabi:) yuzyuze gorusme ve muayene ucretli degilmis randevuyada gerek yok yarin gidip pazarlik yapmaya calisacagim. Sende bogazicindemi olucaksin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…