- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
Ne bileyim kuzum Vallahi zorla bakti mememe yemin ederim ki açmasam bakmayacaktı bile yaparız guzel olur deyip salacaktiAllah allah omer bey ilgili biri gibi gozukuyordu hatta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bileyim kuzum Vallahi zorla bakti mememe yemin ederim ki açmasam bakmayacaktı bile yaparız guzel olur deyip salacaktiAllah allah omer bey ilgili biri gibi gozukuyordu hatta
O zaman siz icinize hangisi daha cok sindiyse o kisiyi secin. 18inde kime gorunceksiniz. Volkan tayfurla gorustunuz mu hic bi deNe bileyim kuzum Vallahi zorla bakti mememe yemin ederim ki açmasam bakmayacaktı bile yaparız guzel olur deyip salacakti
Kızlarr yarın ameliytım sabah 11 de çantamı hazırladım.önericeğiniz bişeyler var mııı :)
Hayır kuzum volkan beyle hic görüşmedimO zaman siz icinize hangisi daha cok sindiyse o kisiyi secin. 18inde kime gorunceksiniz. Volkan tayfurla gorustunuz mu hic bi de
Belki o icinize siner :) tabi yine de siz bilirsinizHayır kuzum volkan beyle hic görüşmedim
Bende görmek istiyorumKizlar yeni foto ekledim bakabilir misiniz bana bunlar cok kucuk gozukuyo. Bugun bandajlar alındı ve korse takildi
Ona da giderim canim 18 inde bi dr la daha görüşmem var içim E sinmezse giderimBelki o icinize siner :) tabi yine de siz bilirsiniz
Bence gayet guzel duruyo masallah. Asiri kuculmez ya bir cup farkeder ama oturunca cok guzel ve dogal dururlarKizlar yeni foto ekledim bakabilir misiniz bana bunlar cok kucuk gozukuyo. Bugun bandajlar alındı ve korse takildi
Oluyo kuzum onlar her gecen gun duzeliyo sikayetler merak etme korkutma kendini keyfini surmeye bakKızlar bende 3 gün oldu ameliyat olalı sağ gogsum yumuşadı sol göğsümde sert ve en üstüne bastirdigimda sanki yuvarlak boncuk gibi bişeyler var sizlerde de oldu mu
Evet odem onlar gececekKızlar bende 3 gün oldu ameliyat olalı sağ gogsum yumuşadı sol göğsümde sert ve en üstüne bastirdigimda sanki yuvarlak boncuk gibi bişeyler var sizlerde de oldu mu
O zaman ferruh beye gidicem kuzu paraya kıyıp o da nisanda gel dediydi zaten göğüslerden süt çekilsin iyice diyeValla arkadaslar volkan tayfura gittim ben. Muayene ediyo ama kac takacagini nereye koyacagini soylemiyor bi gizem bi gizem sanki devlet sirri. Standart koltuk altindan koyuyor ki asla tavsiye etmem. Bence hic gidip vaktini harcama bos yere. Ben devlet hastanesinde oldum ama bir arkadasim ferruh bingulde oldu. O da agrisiz acisiz oldugunu hic anlamadigini hemen hayatina donus yaptigini soyledi. Bir sıkıntısı oldugunda da yardimci oluyormus. Egriye egri dogruya dogru ferruh beyde bi iki tanidigim memnun kalmis
Izler misin beniYeni fotoğraf ekledim kızlar 43 günlük kas üstü 375 cc hp mentor
Yolunda sadece inanılmaz bir baskı ve ağırlık var göğsümde ayrıca sağ memem daha hassas sızlıyor sürekli.kendim doğrulamıyorum yardımsız ama onun haricinde şükür her sey çok iyidi narkoz sonrası hep uyudum ilk gün bu kadarda olcak heralde.kollarımı inanılmaz kolay oyntıyorım hiç kasılma yok umarım böyle devam eder..Operasyonunuz nasıl geçti inşaallah herşey yolundadır
Ççok geçmiş olsun boy kg kaçtı sizin. ?Kızlar dr 325 denemiş yanlardan taşma yapcaktı 300 süper oldum bedenine tam oldu dedi.mentor marka yüksek profil kullanmış silikon kutuları karşımda bana bakıyor :) mumya gibi sargılıyım nasıl oldu görmedim salı yada çarşamba çıkıcak inşallah beğenirim nasıl duruyolar hiç bir fikrim yok