• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben sırt üstü yatmayı hiç sevmiyorum alışkında değilim. Oldum olası yüz üstü uyurdum. Sırt ağrım geçti derken bu gece yine ağtıdı. Neredeyse 1 ay olacak hala doğru düzgün sağa sola bile yagamıyorum. Sıkıldım artık sırt üstü uyumaga çalışmaktan. Eski uykularımı özledim. Daha ne kadar böyle devam edecek???

meraba kızlar ameliyatım çok güzel geçti buraya yazamadım ama ağrımadı bile hiç çok güzel geçti herşey. bu gün kontrole gidicem. siz kaçıncı günde masaja başladınız
Geçmiş olsun gözünüzaydın.benimde 300 cc kas zarı altı oldu çok memnunum.masajım 1. Ayım dolunca başlayacakmış.siz foto koyacak mısınız aynı yöntem aynı cc deyiz görmek isterim :)benim fotom var bakmak isterseniz

Geçmiş olsun gözünüzaydın.benimde 300 cc kas zarı altı oldu çok memnunum.masajım 1. Ayım dolunca başlayacakmış.siz foto koyacak mısınız aynı yöntem aynı cc deyiz görmek isterim :)benim fotom var bakmak isterseniz
Bende kas altı yaptıracağım, nasıl görünüyor. Tam olarak ağrılar ne zaman geçiyor ?

Kizlar ya 18.günüme gircem hala sırtüstü yatıyorum heryerim ağrıyor artık, son randevum da Dr a sormadım yan yatabilirmiyim diye ondan öncekinden 5 gunluktum önermedi siz ne zaman yan yatmaya başladınız
Benim bugün 2. Haftam ben dün çok rahat sağıma soluma yattım acı sızı olmadı. Çok şaşırdım bende.benim ilk haftamdan sonra söylenişti de yavaş yavaş yan yatabilirsin diye

Bende kas altı yaptıracağım, nasıl görünüyor. Tam olarak ağrılar ne zaman geçiyor ?
Kas zarı altı kas altına göre daha ağrısız eçiyor diye biliyorum ondan aynı olmayabilir.benim ameliyat sonrası hiç bişeyim yoktu eve gelince ilk 3 gün baskı hiissi rahatsız ediyordu öyle bi ağrı acı yaşamadım.sadece tek başınıza kalkamıyosunuz sırttan destek gerekiyo.1. Haftamda iş başı yaptım.benim çok kolay geçti diyebilirim maşallah umarım böyle devam eder:)

Kas zarı altı kas altına göre daha ağrısız eçiyor diye biliyorum ondan aynı olmayabilir.benim ameliyat sonrası hiç bişeyim yoktu eve gelince ilk 3 gün baskı hiissi rahatsız ediyordu öyle bi ağrı acı yaşamadım.sadece tek başınıza kalkamıyosunuz sırttan destek gerekiyo.1. Haftamda iş başı yaptım.benim çok kolay geçti diyebilirim maşallah umarım böyle devam eder:)
Yani kas altıyla kas zarı altı aynı yöntem değil farklılar:)

Ahh ahh benim sadece sıkintim meme uclarım sızliyor disari cikinca sancilaniyorum silikonlar alisti bana ben bu dikislere alisamadim cogu eridi ama ucu cevreleyen ipler duruyor hayirlisi bakalim

Ben sırt üstü yatmayı hiç sevmiyorum alışkında değilim. Oldum olası yüz üstü uyurdum. Sırt ağrım geçti derken bu gece yine ağtıdı. Neredeyse 1 ay olacak hala doğru düzgün sağa sola bile yagamıyorum. Sıkıldım artık sırt üstü uyumaga çalışmaktan. Eski uykularımı özledim. Daha ne kadar böyle devam edecek???
Ben yüzüstü uyurdum devamlı ameliyattan önce şuan 6 ay geçti ameliyattan yeni yeni yüzüstü uyuyorum eskiden hafifte olsa iğne batmaları olurdu şuan rahat uyuyorum yüzüstü ama iki tane topun üzerinde uyumak ne kadar rahat ise okadar rahat işte :D

Kızlaar benim inanılmaz küçüldüler çoook mutsuzum of ya hiç böyle düşünmezdim iyileştikçe küçülüyolar 2 gün öncesiyle bile alakası yok:(( napıcaz böyle keşke biraz daha zorlasa dr 325 deneseymiş

Kızlaar benim inanılmaz küçüldüler çoook mutsuzum of ya hiç böyle düşünmezdim iyileştikçe küçülüyolar 2 gün öncesiyle bile alakası yok:KK43:( napıcaz böyle keşke biraz daha zorlasa dr 325 deneseymiş

kaç numara pekı? yani cokmu küçük bu kadar rahatsızsın?

kaç numara pekı? yani cokmu küçük bu kadar rahatsızsın?
300 cc takıldı bana.ama şuan tam olarak ölçüleriöi bilmiyorum.tabiki eski haline göre çok iyiler ama ameliyttan sonra kocaman görüyosun gün geçtikçe sönüyolar insan o görüntüye alışınca çok küçüldü sanıyor.

300 cc takıldı bana.ama şuan tam olarak ölçüleriöi bilmiyorum.tabiki eski haline göre çok iyiler ama ameliyttan sonra kocaman görüyosun gün geçtikçe sönüyolar insan o görüntüye alışınca çok küçüldü sanıyor.

normal sütyen bedenın kac? benim 80 b ama acıkcası cok memnunum bana göre orta ideal yanı
ama erkek arkadasım küçük dedi

Ben yüzüstü uyurdum devamlı ameliyattan önce şuan 6 ay geçti ameliyattan yeni yeni yüzüstü uyuyorum eskiden hafifte olsa iğne batmaları olurdu şuan rahat uyuyorum yüzüstü ama iki tane topun üzerinde uyumak ne kadar rahat ise okadar rahat işte :KK70:
Dedene eski yüz üstü uykularımı çok arıyacam. ..

kızlar sızın sütyen bedenınız kac? yani ameliyattab önce?
benım 80 b küçükmü? ben bedenımden memnunun amelıyat kesınlıkle dusunmuyorum ama sızın amelıyattan önce sütyen bedenınız kactı?

ya fotoğraf koyucam da kollarımı tam kaldıramıyorum çekemiyorum pek. bi de daha banyo yapmadım doktorum izin vermedi o yüzden atamadım :( bu sertlik ne zaman geçti sizin peki benim hala taş gibi

Benim 325 bana bile minicik geliyor

Back
X