- 29 Ocak 2019
- 53
- 17
- 88
- 34
Kızlar bugün tam 1 ay oldu. Fotoğraf yükledim. Sol göğsümde daha çok ödem var, daha yukarda duruyor. Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün tam 1 ay oldu. Fotoğraf yükledim. Sol göğsümde daha çok ödem var, daha yukarda duruyor. Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum![]()
Kuzum en yukarda sayfanın 3 tane alt alta çizgi var ona tıklayıp albümlere tıkla, orta sağ üstte albüm oluştur var ordan yapabilirsinYa bende olmamis halini yuklemek istiyorum ilk defa yuklycem ama nasil yukliycegimi bulamadim bi turlu nerden album yapiyoruz acaba .
Canim yukledim tesekkur ederim. Diklestirme ve protez gerekiyor benimkine 2 cocuktan sonra bu haldelerKuzum en yukarda sayfanın 3 tane alt alta çizgi var ona tıklayıp albümlere tıkla, orta sağ üstte albüm oluştur var ordan yapabilirsin
Canim sendr beni izlermisin sureclerinizi gormek istiyorum bende yukledim olmamis halini.yorumlarinizi bekliyorumKizlar bugun benim 41 gunum
Kas alti hp 325 cc meme alti kesisi
Ilk 15 gun yataktan birisinin destegiyle kalktim benim icin sabahlari kalkmak olumdu. Ama kalktiktan sonra bir sikayetim yoktu kendi islerimi yapiyordum
27-28 gun sonra yan yatmaya basladim ilk zamanlarda biraz rahatsizlik hissettim ama sporcu sutyenim cok sıkı oldugu için cicisler yan yatamiyordu zaten. Ben yatiyordum onlar yan yatmaya calisiyorlardi.
Ilk gunlerde 10 asiri sertlik vardi ve orda birsey oldugunu hep hissettim. Ama 10 gunden sonra benimsedim ve alistim artik onlar benimle dogmustu sanki. O sertlikher gecen gun yumusamaya basladi. Ilk zamanlarda ustler yumusamaya basladi. Simdi 41 gunum ve artik dokundugum zaman avucuma yumusak geliyor hafif sıktıģim zaman icerlerde bir sertlik var hala tabii. Ilk bi iki haftada ust kisimlarda dokundugum zaman poset gibi su sesi gibi sesler geliyordu artik onlarda yok.
Ama aynada su an guzel gorunuyorlar. Hep boyle kalsalar hic asagi inmeseler keske.
Ama kendim ozellikle ilk bir ay kesinlikle uzanmadim gerekiyorsa hemen sandalye cekiyordum. Bir de ilk bir kesinlikle agir kaldirmadim. Cocugumu bile kucagima almadim yerde sevdim optum. Ama cayimi yemegimi her isimi evimi supurdum yaptim.
Ama bu surec o kadar hizli ilerliyo ki her gun bir asama katedebiliyorsunuz. Her gun bi gelisme oluyo sanki.
Ama dun bir arkadasim gordu o da senelerdir korktugu icin yaptiramadi ama beni gorunce cok begendi ve hemen yaptirmaya karar verdi islemleri hizlandirdi. O an cok mutlu oldum objektif olarak bakan bir bayan arkadasimin begenisi egomda tavan yapti
20.günüm Dr yan yatmak için daha erken dedihafif yan donebilirmisim yastık destekli offfff yandım anammm[/QUOTEcanim izleyebilirmisin beni foto yukledim oncesi:)sonrasi da yakinda insallah:)
Canim benide izleyebilirmisin foto yukledimBen yastıkla denedim beceremedim. Hafif dönüyorum biraz acıyınca tekrar sırt üstü. Sırt ağrım geçtiydi yine başladı. Ben bu aralar ilk haftada ki sorunlu gönlerime tekrar döndüm. Yorumları okudukça sıkıntılarımın normal olduğunu düşünüp rahat olmaya çalışıyorum. Kontrol gününü bekliyorum.
Canim beni izlermisin foto yukledimBenim 375cc kas üstü bana da küçük görünüyor offf offf dr a bant masaj sordum gerek yok 6.aya kadar yolu var acele etme diyor yumuşacık da değiller 57.gün bitti benim 20 günden sonra yan yatmaya başlamıştım suan çok rahat üzerinde uyuyorum
Canim izleyebilirmisin beniIzleyebilirmisin cnm
Canim izleyebilirmisin beniKızlaar benim inanılmaz küçüldüler çoook mutsuzum of ya hiç böyle düşünmezdim iyileştikçe küçülüyolar 2 gün öncesiyle bile alakası yok( napıcaz böyle keşke biraz daha zorlasa dr 325 deneseymiş
Canm izlermisin beni de foto yukledimYeni ciciler aldim gene kizlar
Albüme ekledim![]()
Rossie izlermisisin beni canim174 boy 56 kilo canım. benim doktorum samsunda ibrahim orak. benim fotoğrafımı attı instagrama 19 şubatta bak merak ettiysen fikir edinirsin :)
Henuz yaptirmadim ama o dedigin bana evlilik surecinde olmusttu onu hatirladim:):)Zaman yaklaştıkça içime ateş düşüyo stres oluyorum normal mi kızlar bide sanki bisey olcak ters gidecek sanki yapılmayacak gibi hissediyorum
canim izlermisin beniTeşekkür ederim cnm Amin inşalllahh:)
Off valla tuhaf bi hisHenuz yaptirmadim ama o dedigin bana evlilik surecinde olmusttu onu hatirladim:):)
Aynen canim tuhaf ama bisey olmaz Allahin izniyle cunku hep biyle insanin istedigi heycanli islerde hep biseyler ters gidecekmis gibi gelir.hic bisey olmaz merak etme duani et gir :)Off valla tuhaf bi his
Inşallah canim hepimiz için hayırlısıAynen canim tuhaf ama bisey olmaz Allahin izniyle cunku hep biyle insanin istedigi heycanli islerde hep biseyler ters gidecekmis gibi gelir.hic bisey olmaz merak etme duani et gir :)