mrb arkadaşlar sonunda bende karar verdım , Ferruh hocayla salı gunu gorusmem var hem herseyı konusacagız hem de amelıayt gununu :). normalde asla heyecanım yoktu ama yavas yavas heycanlanmaya basladım 
aklıma takılan bazı noktalar var bana destek olursanız sevınır koltuk altı kesısıne herhangı bır rısk var mı yaptıranlar surecı nasıl atlattı benım max 5 gune ısıme donmem gerekıyor. meme dokum olmayacak kadar kucuk oldugu ıcın koltu altı kesısı ıstemıstım ama bazı okdugum seyler kafamı bulandırdı.
bana bu konuda destek olabılcek arkaadasım varsa cok sevınırım

aklıma takılan bazı noktalar var bana destek olursanız sevınır koltuk altı kesısıne herhangı bır rısk var mı yaptıranlar surecı nasıl atlattı benım max 5 gune ısıme donmem gerekıyor. meme dokum olmayacak kadar kucuk oldugu ıcın koltu altı kesısı ıstemıstım ama bazı okdugum seyler kafamı bulandırdı.
bana bu konuda destek olabılcek arkaadasım varsa cok sevınırım

sağlıkla ömür boyu kullanmak dileğiyle
 sağlıkla ömür boyu kullanmak dileğiyle 

Bu yüzden ki eğer doktorum, yeterli uzmanlığa ve mesleki birikime sahipse (titrini veren eğitim kurumlarına da duyduğum saygı sebebi ile) kullanımının uygun olduğunu söylüyorsa “tamam” derim. “Çok önerilen” mentor markasında doluluk oranı anatomik olarak bana uygun olmadığı (meme üst kısmında dalgalanma yapabileceği) sebebi ile kullanılmamıştır ama ameliyat öncesi tarafıma alternatif olarak sunulmuştur (ticari bir kaygı olmadığını düşünmemin sebebi de budur)
 Bu yüzden ki eğer doktorum, yeterli uzmanlığa ve mesleki birikime sahipse (titrini veren eğitim kurumlarına da duyduğum saygı sebebi ile) kullanımının uygun olduğunu söylüyorsa “tamam” derim. “Çok önerilen” mentor markasında doluluk oranı anatomik olarak bana uygun olmadığı (meme üst kısmında dalgalanma yapabileceği) sebebi ile kullanılmamıştır ama ameliyat öncesi tarafıma alternatif olarak sunulmuştur (ticari bir kaygı olmadığını düşünmemin sebebi de budur)  Son olarak; benim ve diğer hastalar için bu denli hassasiyet göstermeniz takdire şayan çok teşekkür ederim
 Son olarak; benim ve diğer hastalar için bu denli hassasiyet göstermeniz takdire şayan çok teşekkür ederim 

ama yorumlardan okudugum kadariyla inecek epey. Beni bu bandajlar endiselendiriyor :) kontrolde mi cikaracak doktor ay nasil cikacak bunlar dikislere yapismis durumda:)) bir de dun sol gogsum agriyordu bugun sag gogsum agriyor normal degil mi
 ama yorumlardan okudugum kadariyla inecek epey. Beni bu bandajlar endiselendiriyor :) kontrolde mi cikaracak doktor ay nasil cikacak bunlar dikislere yapismis durumda:)) bir de dun sol gogsum agriyordu bugun sag gogsum agriyor normal degil mi evet o dikislerin uzerindeki bantlari kastettim sende 1.haftada cikmis benim bayram araya girince 10 gun gibi bi zamanda cikacak o dikislerdeki bantlar nasil cikacak cok aciyor mu
 evet o dikislerin uzerindeki bantlari kastettim sende 1.haftada cikmis benim bayram araya girince 10 gun gibi bi zamanda cikacak o dikislerdeki bantlar nasil cikacak cok aciyor mu