- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Bu tür şeyler vücut içinde erilebiliyor kendi yağını bile tavsiye etmiyorlar korkacak bir şey en sağlıklısı protez emin olBen meme estetiginden korktugumdan farklı seyleri arastırıyorum..doktorum protez harici sırınga ile enjekte edilen fakat kalıcılıgı 5 sene olan bi teknikten bahsetti ama önermedigini de söyledi.. ben de 5 sene 5 senedir kafasındayım :)
Tecrubeli arkadasların bu konuda bilgisi var mı acaba?
Gecmis olsun canim bende diklestirmeden protez koyduracam senin gibi esim izleri hic istemiyor bende de sarkiklik var acaba resim yuklesen gorebilirmiyim en azindan sonucu gormus olurumMerhaba bende 4 aralıkta meme büyütme ameliyatı oldum. Bana doktorum 330 natrelle high profil dual plan protez koydu. Ben dikleştirme istiyordum fakat eşim izlerden rahatsız olacağını söyleyince sadece proteze karar verdim. Ancak henüz 10 gün olsada şeklinden memnun değilim çünkü ilk olarak meme başı istediğim yükseklikte değil ki zaten doktorum bunu öncesinde bana söylemişti. Areola kısmıda meme büyüyünce daha büyümüş kocaman görünüyor. Acaba damla değil de yuvarlak koysaydı daha mı dik dururdu diye düşünüyorum. Moralim bozulsada eski halinden daha iyi diyorum ama sonrada hayalimdeki bu değildi diyorum. Kızlar fikriniz ne ?izler yok ama tamda istediğim gibi değil. Eğer istersem tekrar dikleştirmede yapabiliriz dedi doktorum ama karar veremiyorum.
Meme büyütme ameliyatında en güvenilir ve ,y, yöntem meme protezidir canım..Sakın o tür işlemlere girme!Ben meme estetiginden korktugumdan farklı seyleri arastırıyorum..doktorum protez harici sırınga ile enjekte edilen fakat kalıcılıgı 5 sene olan bi teknikten bahsetti ama önermedigini de söyledi.. ben de 5 sene 5 senedir kafasındayım :)
Tecrubeli arkadasların bu konuda bilgisi var mı acaba?
Hafifte olsa sarkık gögüse damla protez istenilen dik bir görüntüyü vermez..Meme uçları göğüs büyüdükçe genişler normal olarak.Meme küçükken,büzüşür biraz ama gergin olunca meme kahverengi kısım genişler.. Ancak toparlama ameliyatı olursanız meme ucu kahverengi kısım biraz daha küçültülebilir.Yada meme ucu kesisi yapılır ve meme ucu küçültülüp dikilir.Merhaba bende 4 aralıkta meme büyütme ameliyatı oldum. Bana doktorum 330 natrelle high profil dual plan protez koydu. Ben dikleştirme istiyordum fakat eşim izlerden rahatsız olacağını söyleyince sadece proteze karar verdim. Ancak henüz 10 gün olsada şeklinden memnun değilim çünkü ilk olarak meme başı istediğim yükseklikte değil ki zaten doktorum bunu öncesinde bana söylemişti. Areola kısmıda meme büyüyünce daha büyümüş kocaman görünüyor. Acaba damla değil de yuvarlak koysaydı daha mı dik dururdu diye düşünüyorum. Moralim bozulsada eski halinden daha iyi diyorum ama sonrada hayalimdeki bu değildi diyorum. Kızlar fikriniz ne ?izler yok ama tamda istediğim gibi değil. Eğer istersem tekrar dikleştirmede yapabiliriz dedi doktorum ama karar veremiyorum.
peki yeni protez takildiysa protezlerin numaralarin deyisikmi oza,am veya ikisini birdenmi yeniledi?teşekkür ederim :) sıvı birikimi neyse de kan nadir görülen seylerden biriymiş . Hatta kapsül olusumunu etkiler diye ameliyat sırasında yeni protez acıldı
Merhaba arkadaşlar meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum Ankarada Dr Volkan Tayfuru bilen var mı ilk ona gitmeyi düşünüyorumpeki yeni protez takildiysa protezlerin numaralarin deyisikmi oza,am veya ikisini birdenmi yeniledi?
Maşallah sanaYurtdışındanmı geldin sen? Cuma son kez gideceğim dediğine göre..
Ben ameliyattan sonra Ay Yıldızın Sporcu Sütyenini almıştım.Hasan beyde çok beğenmişti,aklında olsunBak link veriyim bak http://online.ayyildiz.com.tr/estetik-operasyon-sonrasi-sutyeni-sutyen
Bende yarın gideceğim kontrole,herşey gayet iyi ama sürece ihtiyaç var işte.Zamanla çok çok daha iyi olacak
peki yeni protez takildiysa protezlerin numaralarin deyisikmi oza,am veya ikisini birdenmi yeniledi?
Evet bana farkli bir tane acti ameliyattan sonrada hepsinin seri no larini verdiduyduguma göre protezleri Serie numarasi oluyormus, dogrumu bilmiyorum
Sarkık olan bir memeye damla koymak!!! Mantık hatası var bence bu işteMerhaba bende 4 aralıkta meme büyütme ameliyatı oldum. Bana doktorum 330 natrelle high profil dual plan protez koydu. Ben dikleştirme istiyordum fakat eşim izlerden rahatsız olacağını söyleyince sadece proteze karar verdim. Ancak henüz 10 gün olsada şeklinden memnun değilim çünkü ilk olarak meme başı istediğim yükseklikte değil ki zaten doktorum bunu öncesinde bana söylemişti. Areola kısmıda meme büyüyünce daha büyümüş kocaman görünüyor. Acaba damla değil de yuvarlak koysaydı daha mı dik dururdu diye düşünüyorum. Moralim bozulsada eski halinden daha iyi diyorum ama sonrada hayalimdeki bu değildi diyorum. Kızlar fikriniz ne ?izler yok ama tamda istediğim gibi değil. Eğer istersem tekrar dikleştirmede yapabiliriz dedi doktorum ama karar veremiyorum.
Tamamen yok olması imkansız fakat izler bir nebzede olsa silikleştirilebilir tabiarzumcum meme büyütme ameliyatından sonra diyelim ki meme altı kesisi ile ameliyatımızı olduk kesi yeri iyileştikten sonra kalan izi lazerle yok edebilmek mümkün mü?
Evet hangisini sağa hangisini sola taktıklarını da gösteriyor doktorunuz.duyduguma göre protezleri Serie numarasi oluyormus, dogrumu bilmiyorum
Çok geçmiş olsun hayırlısıyla bnde olabilsem artık keskeee yaa :-( :-( :-(merhaba ben 7 gün önce ameliyat oldum ama dikiş yerlerim sızlıyor ve göğüsüm çok sert ,gergin ne zamana düzelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?