merhaba bende şubatta olacaım ama videoları izlemeye korkuyorum daha dorusu korkmamak için izlemiyorum.Kızlaar bu pazartesi kısmetse oluyorum ben de ameliyatımı :) İnternetten ameliyat videolarını izledim hatta az önce de bizzat yaptım oyunu varmış ilgilenenler için buyrun linkhttp://www.surgerysquad.com/surgeries/silicone-breast-implants/
kızlar merhaba bende cicikleri büyütmek istiyorum Ankara'da ameliyat olmayı düşünüyorum fakat güncel fiyat bilgisi alan var mı doktorlardan bilgilerini paylaşabilir mi lütfen?[/
merhaba elaaydan benim de göğsümde sarkık çok hızlı kilo vermekten içi boşaldı eskiden 85 b idim şimdi 80 bile büyük geliyor meme ucu yukarı alıncak dikleştirip protez konulacak fiyat 5000 dedi doktorum.175 cc konacak azmı iyimi bilemedim boy 160 kilo 50Merhaba kızlar forumu hep takip ediyordum, ama yeni üye oldum :) Bildiklerimi paylaşayım dedim.
6 yıl önce ben de göğüslerimi büyüttüm. Aslında göğüslerim büyüktü zaten ama çok hızlı kilo vermekten göğüslerimin içi boşalmıştı. Sadece Ferruh Bingül'le görüştüm ve ona yaptırdım. Fiyatı 4500'dü. Kas altından yapıldı çünkü diğeri daha yapay duruyor diye duymuştum. Hiçbir komplikasyonum olmadı. Gayet güzel oldu. Hala çok memnunum. Koltuk altından yaptırdım hala kırmızı çizgi var ama inanın değer :) Sorusu olan varsa buradayım :)
yok canım ben haftaya olacagımm :) ama olsun süreçlerimi harfi harfiyen yazacagım şüpheniz olmasın ama senden de bekliyoruzzz:) artık sıksık da takıp edecegım sanada cok geçmiş olsun canımm :):)Şimdiden çok geçmiş olsun.. Bende aynı şekilde 2 gün sonra olacağım. Sen benden önce olacaksın sanırım haberlerini bekliyoruz
Güzel haberlerle gel aramıza canımMillet hastanedeyim simdi bir saate kadar giricem iceri annem de geldi gorseniz benden heyecanli ben moral veriyorum kadinaBana sans dileyin olur mu
yok canım ben haftaya olacagımm :) ama olsun süreçlerimi harfi harfiyen yazacagım şüpheniz olmasın ama senden de bekliyoruzzz:) artık sıksık da takıp edecegım sanada cok geçmiş olsun canımm :):)
Çok şükür canım geçmiş olsun :)Ciktim bir saattir uyanigim ameliyat da bir saat surdu harikayim sekerler hatta albume fotograf bile koydum
Maşallah sana canım,hadi çok geçmiş olsun.. Dikkat et lütfen kendine olurmuCiktim bir saattir uyanigim ameliyat da bir saat surdu harikayim sekerler hatta albume fotograf bile koydumAgri kesici bile yapmadilar henuz sadece cikista titrercesine usudum sonra hava ufleyen hortum getirdiler suan sicacigim mutluyum yeni bir hayata kavustum darisi sizin basiniza
Ciktim bir saattir uyanigim ameliyat da bir saat surdu harikayim sekerler hatta albume fotograf bile koydumAgri kesici bile yapmadilar henuz sadece cikista titrercesine usudum sonra hava ufleyen hortum getirdiler suan sicacigim mutluyum yeni bir hayata kavustum darisi sizin basiniza
Hala ameliyat oldum mu diyorum cok tesekkur ederiiim ^^ Tamam dikkat ederim simdi biraz kestirecegim durumdan haberdar ederim yineMaşallah sana canım,hadi çok geçmiş olsun.. Dikkat et lütfen kendine olurmu
geçmiş olsun ve hayırlı olsun dneyimlerini paylaşırsan sevinirim[/QUO
gözün aydınnn cookk geçmişl olsunnn sevindim adınaa canım :))))Çok şükür canım geçmiş olsun :)
Uyumadıgın ve dinlenmediğin zamanlar bekliyoruz burda seni canım :)Hala ameliyat oldum mu diyorum cok tesekkur ederiiim ^^ Tamam dikkat ederim simdi biraz kestirecegim durumdan haberdar ederim yine
Ciktim bir saattir uyanigim ameliyat da bir saat surdu harikayim sekerler hatta albume fotograf bile koydumAgri kesici bile yapmadilar henuz sadece cikista titrercesine usudum sonra hava ufleyen hortum getirdiler suan sicacigim mutluyum yeni bir hayata kavustum darisi sizin basiniza
yok canım ben haftaya olacagımm :) ama olsun süreçlerimi harfi harfiyen yazacagım şüpheniz olmasın ama senden de bekliyoruzzz:) artık sıksık da takıp edecegım sanada cok geçmiş olsun canımm :):)
Cok gecmis olsun canimm iyi olmana sevindimCiktim bir saattir uyanigim ameliyat da bir saat surdu harikayim sekerler hatta albume fotograf bile koydumAgri kesici bile yapmadilar henuz sadece cikista titrercesine usudum sonra hava ufleyen hortum getirdiler suan sicacigim mutluyum yeni bir hayata kavustum darisi sizin basiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?