Rica ederim canım ne demekResimler karar verme aşamasında yardımcı oluyor gerçekten. En azından boyu ve kilosu sana yakın olan arkadaşlarla kendini kıyasladığında, aşağı yukarı sonuç hakkında fikir edinebilirsin.
Benim boyum 1.70 kilo 62 çok ta zayıf değilim aslında.Bana 350 cc kas altı yuvarlak protez takıldı. Kas altı olduğu için zamanla damla şeklini alıyor ve o yüzden top gibi görüntü oluşmuyor. Beğenmene sevindim canım, inşallah sende istediğin sonuca ulaşır ve aramıza mutlu olarak katılırsın
arkadaşlar selam
21inde ameliyat oluyorum.ameliyattan sonra nasıl pijama giyindiniz?tecrübelerinizden yararlanmak istedim
hadi simdiden gözün aydın dilerim bende olacam asma ilerde malum benimkilerde ufak dolgunlasması gerek
sevgili diefee güzel yorumun için teşekkür ederim. KK gerçekten ameliyat olmak isteyenler için fikir edinme aşamasında çok yardımcı. Canım eğer sen de kas altı ameliyat yaptırmayı düşünüyorsan damla önermem sana. Çünkü zaten kas baskı yapacağı için yuvarlak protez damla görünümünü alıyor
Merhaba arkadaslar
Bir turlu karar veremiyoruım .Ayın 19 ameliyat gunum alındı Bu hafta doktora gittip konusucam .Ama ben hala kararsız bir sekilde dolasıyorum .Öyle bir noktaya geldim ki artık rahat rahat gögüslerimi acıp arkadaslarıma sence yaptırmalımıyım diye soruyorum :) benki kimsenin yanında bu hareketi yapamayan biriydim . bazıları yaptır bazılarıda yok sen cok zayıfsın gerek yok dogal olmaz vs vs diyorlar .ben acıkcası ne yapıcam bilmiyorum .of ne zor bir kararmıs ........
İnşalşah istedğin gibi olur herşey cnm..darısı benim başıma en geç şubat sonuna kadar olmayı planlıyorum bakalım nasıl olucak...
İnşalşah istedğin gibi olur herşey cnm..
umarım canım burada okadar şey okudumki asimetri problemi olan kişiler var oyüzden korktum böyle bişeyden şuan..
allah korusn cnm ama biz önce dr umuza güvenip sonra allaha dua edicez çünkü herşeyi en iyi şekilde planlsakta ne olacağı belli olmaz hayırlısıyla bizede o günlri görmek nasip olur inşallah...endişelenme
canlarım göğüs bedenleriniz kaçki büyümek istiyorsunuz
arkadaşlar, bazılarımızda asimetri zaten oluyor ameliyat öncesinde. örneğin benim göğsümün biri diğerinden daha küçük. az da olsa ben bunu farkediyordum. üç boyutlu çalışma yaptırdığım gün de bir göğsümün diğerinden birazcık aşağıda olduğunu öğrendim. o güne kadar farketmemiştim bile. ara ara da fotolarımı çektim. gerçekten de belli belirsiz bir asimetrim var.. inş ameliyattan sonra bu minimum düzeye inecek.
doktorunuz sizi iyi bilgilendirmeli. söylenecek her şeyi söylemeli. sizler de aklınıza takılanları sorun mutlaka. doktor seçimi en ama en önemli konu.
hepimize sorunsuz ameliyat ve ameliyat sonrası süreci diliyorum. hepimiz istediğimiz boyutta, fıstık gibi göğüslere kavuşuruz umarım.
75 i bile doldurmuyo benimkiler her doğumumda biraz daha küçüldü ve sonunda kayboldu:)sarkıklık yok buarada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?