valla bı ıkı tane doktor adı verdılerde ızmırde yaptıranlarada danısıcaktım tabı oncelıkle
narkozu vücuttan atamadığından kusuyorsunKucuk bi sorunum var devamli yrdiklerimi cikartiyorum o da nazarlik olsun napalim :)
narkozu vücuttan atamadığından kusuyorsun
Narkozun dozajını sizin bünyenize göre ayarlıyorlar zaten merak etmeyin :) küçük çocuklar bile ameliyata alınabiliyor genel anesteziyle.ya benim tek korkum var oda narkoz. yanı bidaha uyanamamak. bunun korkusu geçse direk gidip yaptırcam :)
Aynen canim benim oglumu bile sunnet icin genel anestezi demislerdi ben o zaman korkmustum yaptirmamistim ama korkacak bisey yokmusNarkozun dozajını sizin bünyenize göre ayarlıyorlar zaten merak etmeyin :) küçük çocuklar bile ameliyata alınabiliyor genel anesteziyle.
Ben narkozu seviyorum valla,ne yalan söyliyimya benim tek korkum var oda narkoz. yanı bidaha uyanamamak. bunun korkusu geçse direk gidip yaptırcam :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-gerekenler-sigara-alkol-kullanimi.585894/ bu konuyu iyice oku canımya benim tek korkum var oda narkoz. yanı bidaha uyanamamak. bunun korkusu geçse direk gidip yaptırcam :)
Ben ertesi günü yapmıştım otobüs yolculuğu çok ağrınız yoksa yapılabilir ama herhangi bir sarsıntıda canınız yanabilir benim öyle olmuştu.Merhaba, ameliyat olan herkese gecmis olsun. Ben de subat ayinda olacagim ankarada haldun kamburogluna.
Kas alti olacak ameliyatim 1 gun hastanede kalcakmisim. 1 gunden sonra 1.5 saatlik otobus yolculugu yapabilir miyim sizce?
Bence degil :) daha pahalisi da var daha ucuzuda tabi fiyatta bitmez bu isler doktor daha onemli canimya bişi dycem sizce 6000tl bir göğüs büyütme estetiği için uçuk bir fiyat değil mi?
sağol cnm ya dr.Alper Tuncel ile ilgili bilgi almak istiyorum başka bilgisi olanlar lütfen bana ulaşabilir mi? sevgilerDr alper beyi lipo da duymustum iyi oldugunu ama memede gormedim belki de gozden kacirdim canim
Kizlar protezlerde Mentor ve Allergandan sasmayin !
En iyisi guvenli garantili bu ikisi
Evet canim benimki 450ccsen yaptırdın mı? ben baya büyük istiyorum şahsen yanı sonradan gözüme kucuk gelmesın dye :):)
FDA onayli iki marka evet amerikanevet genelde öyle deniyor,amerikan malı ikisi de sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?