Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Narkozun dozajını sizin bünyenize göre ayarlıyorlar zaten merak etmeyin :) küçük çocuklar bile ameliyata alınabiliyor genel anesteziyle.
Aynen canim benim oglumu bile sunnet icin genel anestezi demislerdi ben o zaman korkmustum yaptirmamistim ama korkacak bisey yokmus

ya benim tek korkum var oda narkoz. yanı bidaha uyanamamak. bunun korkusu geçse direk gidip yaptırcam :)
Ben narkozu seviyorum valla,ne yalan söyliyim O uykuya geçiş ânı,gözlerin gidişi çok hoş
Ameliyat olacağın hastane ve anestezi doktorun çok önemli.Ben anestezi doktorlarını arka olanda kalan ama çok önemli gizli kahramanlar olarak görüyorum.Ameliyatta tek odaklandığımız ameliyatı yapan doktorumuz,sonuçlarımız onun elinden çıkacak evet ama hayatımızda anestezi doktorların elinde :) Bu yüzden ameliyathanede anestezi doktoru ike bol muhabbet ederim,önce Allah'a sonra size emanetim der narkozu yerim :)
Hastanen iyiyse,anestezi doktorunda iyiyse korkma. Sen ameliyattan önce dikkat edilmesi gereken kurallara uy! Anestezi doktorunun her sorusuna doğru cevap ver yeter.Onlar herşeyi ayarlıyor,riskleri sıfıra indirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Korkma

Dr.Alper Tuncel ismi bana önerildi. Bu cerrah hakkında bilgi olanlar var mı? Göğüs büyütme konusunda oldukça başalı olduğunu duydum. Kendisine ameliyat olanlar varsa lütfen benimle iletişime geçebilirlere sevinirim. Herkese selamlar ve sevgiler.

Merhaba, ameliyat olan herkese gecmis olsun. Ben de subat ayinda olacagim ankarada haldun kamburogluna.
Kas alti olacak ameliyatim 1 gun hastanede kalcakmisim. 1 gunden sonra 1.5 saatlik otobus yolculugu yapabilir miyim sizce?
Ben ertesi günü yapmıştım otobüs yolculuğu çok ağrınız yoksa yapılabilir ama herhangi bir sarsıntıda canınız yanabilir benim öyle olmuştu.

ya bişi dycem sizce 6000tl bir göğüs büyütme estetiği için uçuk bir fiyat değil mi?

Dr alper beyi lipo da duymustum iyi oldugunu ama memede gormedim belki de gozden kacirdim canim

protez ameliyatları benim sorduğum kadarı ile 6000-12000 tl arasında değişiyor. ama en önemli ayrıntı protez markası ile hastanenin hangisi olacağı! bazı hastanelerin çok yüksek fiyatları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…