Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cok teşekkür ederim insallah sonuna kadar pismanlik duymayiz. Sen herhangi bi sıkıntı yasadin mi. Ameliyat sonrasinda ilgilenmeleri yine devam etti mi. O güne kadar bana rahat uyku yok sanirim

ben bir sıknti yasamadim 4 ay oldu insallah bundan sonrada olmaz ben cok memnun kaldim hastaneden doktorumdan hemsirelerden seninde oyle olur canim insallah stres yapma olduda bittiye gelicek hersey sorunsuz sureclern olur insallah canim benim :)
Cok teşekkür ederim insallah sonuna kadar pismanlik duymayiz. Sen herhangi bi sıkıntı yasadin mi. Ameliyat sonrasinda ilgilenmeleri yine devam etti mi. O güne kadar bana rahat uyku yok sanirim

ben bir sıknti yasamadim 4 ay oldu insallah bundan sonrada olmaz ben cok memnun kaldim hastaneden doktorumdan hemsirelerden seninde oyle olur canim insallah stres yapma olduda bittiye gelicek hersey sorunsuz sureclern olur insallah canim benim :)
Cok teşekkür ederim insallah. Zaten son 1ayim gece gündüz bu konuyla geçti.ayin 13u gibi düşünüyodum ama bekledikce o kadar stresi artıyor. Tukendim diyebilirim. O yüzden bugün görüşüp cuma günü icin ameliyat günü aldim. İnsallah hakkimizda hayirlisi olur senin adina da cok sevindim

Cok teşekkür ederim inşallah
Ama korkularimin tarifi yok. Heyecan mutluluk daha fazla elbette ama cevrem hic kimse istemedi.onları ikna edebilmek icin çok cok ugrastim. Hala ikna olmuş sayilmazlar ama mecbur yanimda olcaklar
On muayene olamadim. Baska sehirde universite okuyorum. Ara tatilde baska dr da muayene olmustum ama ameliyatimi orada olmak istemedim. Buraya muayene olmaya gidemedim. Ama kapora ödememi istediler. Yarin 500 lirasini yatircam. Cuma gunu de kalan 5000 verecemm .bu 3 gün nasil gecer bilmiyorum. Ama muayeneleri ucretsizmis

Aynen bekledikce stres artiyo bnde cuma oluyorum ins istedigimiz gbi olur ams ben profile karar veremedim hala :)

Aynen bekledikce stres artiyo bnde cuma oluyorum ins istedigimiz gbi olur ams ben profile karar veremedim hala :)
Hayal gibi geliyo hala bana. Bu kadar yaklasmis olmamiz :) cok şükür. :) Allahin izniyle de insallah sorunsuz atlatırız. Sen nerde oluyosun. Drunla daha once konustunuz mu bu konuyu

Hayal gibi geliyo hala bana. Bu kadar yaklasmis olmamiz :) cok şükür. :) Allahin izniyle de insallah sorunsuz atlatırız. Sen nerde oluyosun. Drunla daha once konustunuz mu bu konuyu
Ankara da oluyorum atilla kurtay sen nerde olcaksin ? Konstk bnden foto istiyor hani su guzel bu kotu dye ben anlarim dedi bnde nette bulamiyorum onceden biri yazmsti burda bi site adi ama smdi bulamiyorum :)

Ankara da oluyorum atilla kurtay sen nerde olcaksin ? Konstk bnden foto istiyor hani su guzel bu kotu dye ben anlarim dedi bnde nette bulamiyorum onceden biri yazmsti burda bi site adi ama smdi bulamiyorum :)
Hayirlisi olsun insallah. Benim resimlerim hazır Zaten cok fazla ben burdayim diyen bi göğüs istemiyorum insallah boyutundan da memnun kaliriz. Sonucta bu kadar stres agri korku.. Hic kolay değil. Istersen bi iki resim gösterebilirim. Belki sen de beğenirsin

Atiymk dedim ama nasil atilcak siteyi pek kullanmayi bilmiyorum zaten 1 ay kadar oluyor acali. O da sirt ameliyat icin:) yorum da dosya ekle diyor oradan mi yuklesem
ahh bnde bilsem :) istersen whatsub face heryerden atablrsn :)

Kızlar ben ısrarla size memnun olduğunuz, iyi olduğunu düşündüğünüz doktorları soruyorum siz hastane adı veriyosunuz:)) hiç yardımcı olmuyo bu bana.. türkiyenin öbür ucundan gidip ameliyat olcam tek güvenilir bilgiyi sizden alacağımı düşünüyorum o fiyata devlet veya boğaziçi yapıyo biliyorum ben doktor soruyorum :))

ankarada haldun kamburoglu 5500 asis. ahmet sakarya 4000 özelde oğuz kılıç 4500 bnm aldgm fyatlar böle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…