- 18 Ocak 2015
- 105
- 41
- 53
- 35
Cok teşekkür ederim insallah sonuna kadar pismanlik duymayiz. Sen herhangi bi sıkıntı yasadin mi. Ameliyat sonrasinda ilgilenmeleri yine devam etti mi. O güne kadar bana rahat uyku yok sanirimbende esteworld de oldum ama Bülent Tekerekoğlu yaptı ameliyatımı. bi arkadaş daha aynı doktora olcaktı sanki öyle okumuştum konularda. hayırlısı olsun şimdiden heycanını anlıyorum istediğin gibi olur insallah canım şekli cc ne konuştunuz
Cok teşekkür ederim insallah sonuna kadar pismanlik duymayiz. Sen herhangi bi sıkıntı yasadin mi. Ameliyat sonrasinda ilgilenmeleri yine devam etti mi. O güne kadar bana rahat uyku yok sanirim
Cok teşekkür ederim insallah. Zaten son 1ayim gece gündüz bu konuyla geçti.ayin 13u gibi düşünüyodum ama bekledikce o kadar stresi artıyor. Tukendim diyebilirim. O yüzden bugün görüşüp cuma günü icin ameliyat günü aldim. İnsallah hakkimizda hayirlisi olurben bir sıknti yasamadim 4 ay oldu insallah bundan sonrada olmaz ben cok memnun kaldim hastaneden doktorumdan hemsirelerden seninde oyle olur canim insallah stres yapma olduda bittiye gelicek hersey sorunsuz sureclern olur insallah canim benim :)
Cok teşekkür ederim inşallahValla özelde fiyat uçuk diye devlet düşündüm ama fiyat iyiymiş:)))
Canımm inşalla ağrısız acısız süper bi ameliyat olur erzurumdan kalkıo gidicem ameliyat için.. ön muayene ücretleri falan nasıl?
Aynen bekledikce stres artiyo bnde cuma oluyorum ins istedigimiz gbi olur ams ben profile karar veremedim hala :)Cok teşekkür ederim insallah. Zaten son 1ayim gece gündüz bu konuyla geçti.ayin 13u gibi düşünüyodum ama bekledikce o kadar stresi artıyor. Tukendim diyebilirim. O yüzden bugün görüşüp cuma günü icin ameliyat günü aldim. İnsallah hakkimizda hayirlisi olursenin adina da cok sevindim
Hayal gibi geliyo hala bana. Bu kadar yaklasmis olmamiz :) cok şükür. :) Allahin izniyle de insallah sorunsuz atlatırız. Sen nerde oluyosun. Drunla daha once konustunuz mu bu konuyuAynen bekledikce stres artiyo bnde cuma oluyorum ins istedigimiz gbi olur ams ben profile karar veremedim hala :)
Ankara da oluyorum atilla kurtay sen nerde olcaksin ? Konstk bnden foto istiyor hani su guzel bu kotu dye ben anlarim dedi bnde nette bulamiyorum onceden biri yazmsti burda bi site adi ama smdi bulamiyorum :)Hayal gibi geliyo hala bana. Bu kadar yaklasmis olmamiz :) cok şükür. :) Allahin izniyle de insallah sorunsuz atlatırız. Sen nerde oluyosun. Drunla daha once konustunuz mu bu konuyu
Hayirlisi olsun insallah. Benim resimlerim hazırAnkara da oluyorum atilla kurtay sen nerde olcaksin ? Konstk bnden foto istiyor hani su guzel bu kotu dye ben anlarim dedi bnde nette bulamiyorum onceden biri yazmsti burda bi site adi ama smdi bulamiyorum :)
Pardon sorunu cevaplayamamisim. Ben estewordde olcamAnkara da oluyorum atilla kurtay sen nerde olcaksin ? Konstk bnden foto istiyor hani su guzel bu kotu dye ben anlarim dedi bnde nette bulamiyorum onceden biri yazmsti burda bi site adi ama smdi bulamiyorum :)
Ayy super olur ya zahmet olmazsa atarsan bakarim bende :)Pardon sorunu cevaplayamamisim. Ben estewordde olcam
Atiymk dedim ama nasil atilcak siteyi pek kullanmayi bilmiyorum zaten 1 ay kadar oluyor acali. O da sirt ameliyat icin:) yorum da dosya ekle diyor oradan mi yuklesemAyy super olur ya zahmet olmazsa atarsan bakarim bende :)
ahh bnde bilsem :) istersen whatsub face heryerden atablrsn :)Atiymk dedim ama nasil atilcak siteyi pek kullanmayi bilmiyorum zaten 1 ay kadar oluyor acali. O da sirt ameliyat icin:) yorum da dosya ekle diyor oradan mi yuklesem
Attim bi de su varahh bnde bilsem :) istersen whatsub face heryerden atablrsn :)
Silikon takıldiktan sonra daha sonra çıkartma işlemi var mı arkadaşlar yoksa süresiz mi yardimci olur musunuzKızlar başka önerebileceğiniz doktor kimler varr?? İSTANBULDA 4000-5000 TL civarı
Hangi doktor canım ve fiyatıPardon sorunu cevaplayamamisim. Ben estewordde olcam
Canim o fiyata devlet yapiyo yada bogazici tip merkezi en son 4500 tl idi bundan uc ay onceKızlar başka önerebileceğiniz doktor kimler varr?? İSTANBULDA 4000-5000 TL civarı
ankarada haldun kamburoglu 5500 asis. ahmet sakarya 4000 özelde oğuz kılıç 4500 bnm aldgm fyatlar böle cnmKızlar ben ısrarla size memnun olduğunuz, iyi olduğunu düşündüğünüz doktorları soruyorum siz hastane adı veriyosunuz:)) hiç yardımcı olmuyo bu bana.. türkiyenin öbür ucundan gidip ameliyat olcam tek güvenilir bilgiyi sizden alacağımı düşünüyorum o fiyata devlet veya boğaziçi yapıyo biliyorum ben doktor soruyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?