• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende yuvarlak istedm ama zaten yuvarlak durmıcak oda damla seklini alcak merak etme dedi bn öncesnde damla istiodum vazgectm :KK70:
evet sonrasında damla şekli,ni alacakmış :D ben sütyensiz gezerim diye heveslenirken okuduğum bi yazıda sütyene dahada ihtiyaç olduğunu ve takılmadığı taktirde yer çekiminden etkilenip tekrar sarkacağını okudum :(

evet sonrasında damla şekli,ni alacakmış :KK70: ben sütyensiz gezerim diye heveslenirken okuduğum bi yazıda sütyene dahada ihtiyaç olduğunu ve takılmadığı taktirde yer çekiminden etkilenip tekrar sarkacağını okudum :KK43:
ya sütyensiz gezmeyi bnde planlıodum ama cok i bi şekl olması gerek oda yarı yarıya bi ihtimal olsun ya nomal sutyen takcaz en azndan buyuk götereni aramak zorunda kalmıcaz ayrca bide yukarı cıkması var tabi ben akısız kullanıorum sırf bu yuzden :D

ya sütyensiz gezmeyi bnde planlıodum ama cok i bi şekl olması gerek oda yarı yarıya bi ihtimal olsun ya nomal sutyen takcaz en azndan buyuk götereni aramak zorunda kalmıcaz ayrca bide yukarı cıkması var tabi ben akısız kullanıorum sırf bu yuzden :KK70:
normalde bende askısız kullanıyorum pınarcım...silikonla yapışanları tercih ediyodum hep sırttan :) seni çok rahat gördüm adaş yaa.ben tırsıyom valla iyice gerildim :)

Kizlar, CC lere takilmayin bence. Siz istesiginiz buyuklugu ve profili doktorunuza soyleyin o sizin gogus kafesinizin aldigi kadar takar zaten hic bir zaman abartmaz. Ben 325 - 350 CC arasinda kalmistim, doktorum 345 CC takmis .Canim doktorum ,iyi ki de bunu takmis :KK37:

Kizlar, CC lere takilmayin bence. Siz istesiginiz buyuklugu ve profili doktorunuza soyleyin o sizin gogus kafesinizin aldigi kadar takar zaten hic bir zaman abartmaz. Ben 325 - 350 CC arasinda kalmistim, doktorum 345 CC takmis .Canim doktorum ,iyi ki de bunu takmis :KK37:
kaç yıl oldu taktıralı ve memnunmusun cnm

evet öle diolar bide senn gögüsler yine varmış bnm o kdr olsa yaptrmazdım heralde ama güzel olmus gercekten dik dik ne güzel :)

Bende amaliyat olmak istiyorum. Fakat silikonla cok belli oluyor kök hücre yöntemiyle olmak istiyorum ama bir türlü fiyatlarla ilgili bilgi bulamiyorum. Almanyada 12000 euro cok pagli :(

Bende amaliyat olmak istiyorum. Fakat silikonla cok belli oluyor kök hücre yöntemiyle olmak istiyorum ama bir türlü fiyatlarla ilgili bilgi bulamiyorum. Almanyada 12000 euro cok pagli :KK43:
Hic duymadim bu yontemi, biraz daha fazla detayl verirmisin canim merak ettim simdi bu yontemi

Bende amaliyat olmak istiyorum. Fakat silikonla cok belli oluyor kök hücre yöntemiyle olmak istiyorum ama bir türlü fiyatlarla ilgili bilgi bulamiyorum. Almanyada 12000 euro cok pagli :KK43:
diğer yöntemleri bilmem arkadaşım..fakat duyduğum kadarıyla diğer yöntemler sağlıklı deilmiş.mesela yağ enjekte yöntemi belli zamandan sonra eriyormuş..burdada çok pahalı.5 binden başlıyor..

Hic duymadim bu yontemi, biraz daha fazla detayl verirmisin canim merak ettim simdi bu yontemi
Yag enjekte yöntemi gibi fakat yag kök hücrelerle karistiriliyor ve böylelikle kalici bi sonuc oluyor daha yeni oldugu icin ve bi cok doktor yapamadigi icin fazla yaygin degil bu yöntem.

Back
X