- 22 Mart 2015
- 490
- 683
- 53
Hep uçakla geliyordum cnm bu ankaraya 2.otobüsle gelişim olacak. Çünkü uçak saatleri uymuyor bana. Gece 11de binicem perşembe sabahı erkek arkadaşım aştiden alıp hastaneye götürcek beni.. E birşeyde yiyip içemicem perşembe sabahı aç gel dedi dr bakalım napıcam :) valla daha valiz hazırlamadım ama başlayınca onuda alayım bunu da alayım derken doluyor. Uçakta kilo sınırlaması olunca tabi frenliyorsun 3-4 kere bilet parasından fazla bagaj parası verince insanın içi gidiyor. Ama otobüs rahat, tabi bunun dönüşü de var ameliyatlı amelşyatlıbekar olsam ne ütü ne çamaşır ne yemek ne temzlik... hiç bişey bilmeden evlenince insana ağır geliyor. Senin işinde zor şimdi baska şehirde ameliyat olacagın için yanına bi çok şey almışsındır neyle geleceksin buraya ucak otobus araba fln
Hep uçakla geliyordum cnm bu ankaraya 2.otobüsle gelişim olacak. Çünkü uçak saatleri uymuyor bana. Gece 11de binicem perşembe sabahı erkek arkadaşım aştiden alıp hastaneye götürcek beni.. E birşeyde yiyip içemicem perşembe sabahı aç gel dedi dr bakalım napıcam :) valla daha valiz hazırlamadım ama başlayınca onuda alayım bunu da alayım derken doluyor. Uçakta kilo sınırlaması olunca tabi frenliyorsun 3-4 kere bilet parasından fazla bagaj parası verince insanın içi gidiyor. Ama otobüs rahat, tabi bunun dönüşü de var ameliyatlı amelşyatlıcanım ev işi dışardaki işler ödemeler market pazar hepsi bende birde işe gidiyordum ki işim ağır gerçekten. Bazen sadece bütün günü evde bacaklarımı uzatarak geçirmek istiyordum. İnşallah ameliyat sonrası o da olacak kısıtlı bir süre onu da ağrıyla geçircez gerçi..
İnşallah cnm zaten yakın zamanda taşıncam tamamen ankaraya görüştüz tabiki neden olmasın. Orada hiç arkadaşım yok zatenAyy canım yaaa sen hepsinin üstesinden gelirsin bence.. Sadece amelyat günü görüşürüz diye düşünme ne zaman müsait olursan beklerim bize
İnşallah cnm zaten yakın zamanda taşıncam tamamen ankaraya görüştüz tabiki neden olmasın. Orada hiç arkadaşım yok zatenkendimi yalnız hissediyorum ankarada .. Taşınırsam da istediğimiz zaman görüşürüz
SLM.KIZLAR ELİZİZ NİKLİ BAYANIMNDİYEN KİŞİ ERKEK ARKADAŞLAR İZLEMEYE ALANLAR DİKAT ETSİN ŞİMDİ BURDAKİ NİKİDE DWGİŞMİŞ YENİ NİKİDE Thebigard dikat edin arkadaşlar benden uyarması bir erkegin memelerimizi görmesini istemeyiz
Canım ben yine etseydi geri kaldım bildirim gelmeyince yorum yok saniyorumFiyat konuşmadık cnm ama tanudık dr yardımcı olacağını söyledi muayEne de belli olacak dikleştirme olur mu olmaz mı hiç bilmiyorum maksimum 4000-4500 tutar
Geçmiş olsun canım senin dr kimdi acabaÇok geçmiş olsun canım
dr bana da derimin ince olduğunu söyledi bunun önemli olduğunu bilmiyordumKızlarr ben dün ikinci doktoruma gittim görüştüm, bu doktorda aynısını söyledi. 255 cc damla uygun dedi, göğüs dokum hiç olmadıgından ve derim ince oldugundan yuvarlak çok yapay dururmuş. Burda benim gibi 165 boy 48 kilo olan arkadaşlara 300-325 yuvarlak yapmışlar ama o arkadaşların göğüs genişliği ve deri kalınlıgından dolayı yapılabildi sanırım.. çok moralim bozuldu
Canım geçmiş olsun şimdiden çıkınca gelişmeleri anlat olur mu merak ediyorm inş başarılı geçer istediğin sonucu alırsınAynen canım napıyım uyku tutmuyor sabahta 6 da kalkcam eşimde bagırıyo uyu artık kırıcam laptobu dıye artistlik yapıyoama bugun istesemde uyuyamam çamaşırlar yıkanıyo asmam lazım çünkü ameliyattan sonra hiç bişey yapamam
Canım benim doktorum ferruh bingül.çok memnun kaldım.tavsiye ederim:)Geçmiş olsun canım senin dr kimdi acaba
canım sen nerde oldun ameliyatını?Maşallah cidden benim bu 4.günüm ve dışarı çıkacağım zamanı hayal edemiyorum. Yatmak zor kalkmak zor dik yürümek imkansız memeler her an infilak edecek gibi kafama çıktı şişler nerdeysedoktor yarın banyo yapabilirsin dedi ama yapamam gibime geliyor.
Eminmisin canımSLM.KIZLAR ELİZİZ NİKLİ BAYANIMNDİYEN KİŞİ ERKEK ARKADAŞLAR İZLEMEYE ALANLAR DİKAT ETSİN ŞİMDİ BURDAKİ NİKİDE DWGİŞMİŞ YENİ NİKİDE Thebigard dikat edin arkadaşlar benden uyarması bir erkegin memelerimizi görmesini istemeyiz
Bakırköy Acıbademde oldum doktorum orada yapmak istedi.canım sen nerde oldun ameliyatını?
tabi eğer inceyse yuvarlak protez ya da büyük cc koymak sıkıntı oluyormuş, deri çok gerildiği için keskin hat oluyormuş ve yapay duruyormuş. 2 gittiğim doktor da aynısını söyledi.dr bana da derimin ince olduğunu söyledi bunun önemli olduğunu bilmiyordum
tekrar geçmiş olsunn, bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle canım..Bakırköy Acıbademde oldum doktorum orada yapmak istedi.
Aman kızlar dikkat edin manyak ve psikopat dolu ortalık.SLM.KIZLAR ELİZİZ NİKLİ BAYANIMNDİYEN KİŞİ ERKEK ARKADAŞLAR İZLEMEYE ALANLAR DİKAT ETSİN ŞİMDİ BURDAKİ NİKİDE DWGİŞMİŞ YENİ NİKİDE Thebigard dikat edin arkadaşlar benden uyarması bir erkegin memelerimizi görmesini istemeyiz
cidden küçük beyinli bunlar yaaa ne anlıyorlar hatuun kişi kılığına bürünmektenlalezar1969 gerçekmi bu? Inanamıyorum!!!! Kaçıncı sapık bu yaaa.
Peki rapor attınmı? Bende izliyordum onu, hatta özelden yazıyordu bana.
Canım burdaki nikini niye degişti ozamn erkek degilse ve vatsapta gurubumuzda sürekli yan yön bel resim isteyip.duruyordu diger arkadaşlar niye istemedi peki yazmışki kızlar hadi yarım profil memelerinizin resmini cekip atınEminmisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?