- 22 Mart 2015
- 490
- 683
- 53
Teşekkür ederim canımm vallahi bu streslerden saçlarım dökülmeye başladı artık nişanı bile göremeden kalpten gidicem ben sanırımCanım yeni okudum Msj ı... Şu nişanı bi atlat, bi kavuş sevdiceğine.... Meme işi sonrasen Yaptırmasan bile, muhteşemsin oradaki kemik neymiş neyin nesiymiş bi o anlaşılsın.
aynen çalışıyorum bırakmaya inşallah amelıyat sonrası hıc baslamam
Benim bugun 8.gun ama yerden direk kucagima almayi denemedim korkuyirum yaslamaya vakit var ozmn daha(
benım bır pakete yakın bitiyo canım.bıraz fazla.. bugun bırakmayı denedım dayanamadım.yıne denıcem yıne yıne yıne hayırlısı bakalım.ben yorumları kaçırdım heralde senın nezaman ne sekılde olmuştu olculer fılan suankı memnunıyetın nedır?inşallah canım. bende ameliyattan 2,5 ay önce bırakmıştım. gerçi çok içmiyordum zaten günde 3-4 tane içiyordum. ve hala içmiyorum. darısı başına. çok zor değil. güzelliğimiz ve sağlığımız daha önemli dimi :)))
ya bende nezaman yuz ustu yatılıo onu merak edıyorum.sırt ustu hayatta uyuyamayan bırı olarak sureklı yuz ustu yatarım.tabı göğüste olmayınca :))dümdüz yatılıo :))Canim ben 5. Gun tamamen kucagima aldim. Tabi gogsume tam yaslayamiyordum. Yaslayabilmem 3 hafta falan surdu sanirim. Tek elimle gogsunu tutup taskanmadini onluyordum :)) ama suanda gogsume oturabilir bile :))) hic bir sikintim kalmadı.
Kac gun oldu seninkiler
ya bende nezaman yuz ustu yatılıo onu merak edıyorum.sırt ustu hayatta uyuyamayan bırı olarak sureklı yuz ustu yatarım.tabı göğüste olmayınca :))dümdüz yatılıo :))
benım bır pakete yakın bitiyo canım.bıraz fazla.. bugun bırakmayı denedım dayanamadım.yıne denıcem yıne yıne yıne hayırlısı bakalım.ben yorumları kaçırdım heralde senın nezaman ne sekılde olmuştu olculer fılan suankı memnunıyetın nedır?
Cnm katılıyorum sana daha kadın gibi daha öz güvenli daha iyi hissediyorum kendimi cicişleri küçük olanlar kesinlikle yaptırmalilarbırakamayıp başlamak daha beter oluyor. bir sabah uyan ve içme.
gerçekten zor benim hala canım istiyor ama yapacak bişey yok...
canım benim 1 buçuk ay oldu sayılır 325 cc yuvarlak mentor kas altı, göğüs altı kesisi.
çok çok çok memnunum. herşeyden önemlisi artık daha KADIN gibi hissediyorum.
ne güzel atlasmışsın hayırlısıyla.ahh bıde ben gec seö su evrelerı.bende dıkleştırmede olacağı ıcın kasıyo benı.ama heyecanlıyım.foruma yapıştım kaldım.herkes genelde memnun olunca cesaret gelıobırakamayıp başlamak daha beter oluyor. bir sabah uyan ve içme.
gerçekten zor benim hala canım istiyor ama yapacak bişey yok...
canım benim 1 buçuk ay oldu sayılır 325 cc yuvarlak mentor kas altı, göğüs altı kesisi.
çok çok çok memnunum. herşeyden önemlisi artık daha KADIN gibi hissediyorum.
bır ay dışımı sıkcam ozaman napalım.kas zarı altı modplus olcakmıs.hıgh bana olmazmış.tabanı genıs olması lazım sana dedı,bıde lolıpop sekıl dıklestırme.desteklerınızı bekliyorum yaaa ne korkakmışım ben:))geçen hafta kontrole gittiğimde dr. yüz üstü yatmaya çalış demişti. bende hiç yüz üstü yatamam. silikonlar daha iyi otururmuş. 1 ay bir haftalık falandım.
bır ay dışımı sıkcam ozaman napalım.kas zarı altı modplus olcakmıs.hıgh bana olmazmış.tabanı genıs olması lazım sana dedı,bıde lolıpop sekıl dıklestırme.desteklerınızı bekliyorum yaaa ne korkakmışım ben:))
hıgh profıl olursa cc 400 ustu çıkar dedı.profıl tabanı genıs olmalıymış mod plus gıbı.gogus çapım genısmıs hıgh yanlardan boşluk bırakırmısbaşka bir doktorla ile görüştünmü? high profil seni daha çok tatmin eder diye düşünüyorum.
hayırlısı canım
ınsallah o sıkışmalar bıter bı an once.bende aynı sen gıbıyım bı apandıst oldum uc dıkısle yerlerde surundum resmen.illallah ettı evdekıler benden :))ama sezaryen doğumda koşa koşa taburcu oldum nazar olacaksın dedıler.yalnız bır ayrıntı var hamılelık boyunca sıgara ıcmemıstım doğum yapınca hemen ıyılestım.guclu olmam ondan galıba.sımdı içtiğim için zor olurmu acaba.içenler bırakıyomu arkadaşlar nasıl yaptınız
Valla ben yatarken sutyenimi cikariyorum. Daha rahat ediyorum. MasAji ustten asagiya dogru bastirarak yapiyorum aslinda surekli oynamak gerekiyormuş memelerle. Dr oynadikca yumusayacak demisti.
geçmiş olsun ve hayırlı olsun tabi :) his kaybı anormal bir durum değil ilk haftalar için. Belli zaman sonra kaşınmalar başlayacak his geri gelecek. masaj için anca şunu söyleyebilirim, ben de damla oldum ve doktorum masaj onermedi. Dönme riskine karşı yapma dedi. Kolay dönen bir şey olduğunu sanmıyorum tabi :) arada kendi kendine yumuşuyor sonra taş gibi oluyor :)
canım walla doğru demıssın o olay muhtemel bendede.adetten 6-7 gun önceye denk gelıo galıba.ertelesemmı dıye duşundum bende.sıgara konusunda ınsallah bende bı zorluk yasamam nekadar hergun bırakacam desemde belkı basarırımCanım ben hiç sigara içmedim hayatımda. Ama benim sigara içen kuzenim göğüs küçültme ameliyatı oldu ve benim kadar zorlanmadı. Bilmiyorum belki de ameliyatımız farklı olduğu için oldu. Bir de ben adet dönemi yaklaşırken oldum ameliyatı. Ameliyattan bir gün sonra da adet gördüm zaten. Ameliyata girmeden önce göğüslerim acıyordu ,baya hassaslaşmıştı. Strese girdiğimden heralde bir gecikme de olmuştu adetimde. Bilmiyorum, burda çoğu arkadaşın hiç etkilenmediğini okudum adet döneminde ameliyat olmalarına rağmen. Fakat anestezi uzmanım kesinlikle etkileneceğimi söylemişti bana ameliyat öncesinde yaptığımız görüşmede. Adet döneminde ağda bile yaptırmak daha çok acı verir insana demişti. Herneyse benim önerim bu dönemi de dikkate alarak ameliyat tarihi belirlemeniz. Belki de hiç etkilemeyecek sizi, ama niye böyle bir risk alasınız ki..
yyaa ben bu sıtedekı moderate göğüslere bakiim dedim.böhh oldum hepsı nıye cok cırkın yaa walla bız turkler mıs gıbı mılletız heralde :))Kızlar, sizce bu masaj nasıl? Benim hoşuma gitti. Sizlerin de fikrini almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?