Zaten aslında kendi dokusu fazla olanlarda mod plus,az olanlarda high profil kullanılıyormuş genelde.ben de high olsa nasıl olurdu diye düşünüyorum bazen.çünkü kendi dokum çok çok azdıya aslında pişmanlık demiyelimde,bende dikleştirmede oldu,benim dokum bayağı vardı 250den fazlası bende çok öne doğru olurdu..ama şimdiki bilgilerim olsaydı 300 orta profil olmasını isterdim..kendi dokumla orta profil birleştiğinde bayağı yükseklik olurdu diye düşünüyorum..
Benim ilki 300-325 cc yuvarlak moderate plus tı ikincisi 350-375 yuvarlak high profil doktorum Alpaslan Topçu meme altı kesisi
Prof.Dr.Ufuk Bilkay'la görüşmeni tavsiye ediyorum.Gerçekten bilgili ve deneyimli.5 ay önce meme büyütme operasyonu geçirdim.Ben 52 yaşındayım.O kadar doğal oldu ki kimse anlamadı.Geçmiş olsun canım...
daha önce doğum yapan ve emzirmeden sonra protez taktıran kimler var? beni izler misiniz? birkaç arkadaşın ameliyat sonuçlarını gördüm ama evli değillerdi ve meme dokuları yoktu. ameliyat sonuçları çok güzel ama ben kendi durumumla kıyaslayamıyorum.
cnm dıklestırme yetersız mı oldu neden memnun kalmadın.foton olsa arkadaşlar senı ekler ama foton yok hıc.aynen bende ayni durumdayim, benim diklestiemede oldu hic memnun kalmadim.
Arkadaslar eklerseniz sevinirim
8. ayın içindeyim canımne kadar zaman oldu yaptıralı?
Bana neden tavsiye ediyorsunuz ayrıca dr un adını telefonunu heryerde neden yazıyorsunuz?? Reklamlarrr..Size Boğaziçi tıp tan ayırılıp özel muayenehanesini açan Dr İsmail Bey i önerebilirim.telefon numarası ....den ulaşabilirsiniz
çok iyi . son durumun nasıl ? tam oturdular mı?8. ayın içindeyim canım
Evet artık tamamen şekillerini buldular.bundan sonra fazla bir değişiklik olacağını zannetmiyorum:)çok iyi . son durumun nasıl ? tam oturdular mı?
hayırlı olsun cnmEvet artık tamamen şekillerini buldular.bundan sonra fazla bir değişiklik olacağını zannetmiyorum:)
Teşekkürler:)benim problemim biraz sert olmalarıydı.ama doktorum biraz daha yumuşayacaklar demişti.gerçekten şu ara sanki biraz daha yumuşamaya başladılar.alt kenarlardan parmakla yoklayınca biraz hissediyorum ama rahatsız edici boyutta değil.öyle ele gelen,rahatsız eden bir durum yok.bundan iyisi can sağlığı.gayet memnunumhayırlı olsun cnmyorumlarda bir yerde elime geliyor dalga dalga diyen olmuş senin var mı öyle bişey? eline geliyor mu ? tam yumaşadılar mı? az detay ver gari
ya hala mı eline geliyor ? hep mi öyle olacak ?Teşekkürler:)benim problemim biraz sert olmalarıydı.ama doktorum biraz daha yumuşayacaklar demişti.gerçekten şu ara sanki biraz daha yumuşamaya başladılar.alt kenarlardan parmakla yoklayınca biraz hissediyorum ama rahatsız edici boyutta değil.öyle ele gelen,rahatsız eden bir durum yok.bundan iyisi can sağlığı.gayet memnunum
Eşim dokununca hissetmiyor.avuçlayınca da hiçbir şekilde hissedilmiyor.parmakla alttan yoklayınca,özellikle dikkat edince biraz hissediyorum ama rahatsız edici boyutta değil.ya hala mı eline geliyor ? hep mi öyle olacak ?eşin dokununca hissediyor mu , bir sana mı öyle geliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?