Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Anlaadim canim o zaman kesinlikle profezor xusunmelisin mazallah acgire hava dolma riskin cok yuksek o yuzden cok dusunmelisin bende hayatimda pek sansli sayilmam boktan bir yasadim ama bu konuda ilk defa sanli oldum ama yine iki kez ameliyat oldum ve cok zorlandim dogrudur ama asistanlarin ameliyHanesi yok degilde sira beklemek zorundalat once prkfesorlerin hastalarini aliyolar en zon asistanlarin ki birde hacettepe de oyle ameliyathane sikintisi yok bu ameliyatlar ucretli oldugu icin asistanlara ameliyathane dusuyo cunku trafik yaralama kazalarindaki hastalari asistanlar yaptigi icin ameliyat hane sikinti degil belkide sadece hacettepeye ozelxir onuda bilmiyorum

cnm kas altı mı oldun sen ? kas zarı altında bu kadar ağrı olmuyormuş. zaten birini bulmadan yapamayacağımı anladım bu kadar açıklamadan sonra kimseye söyleyemeceğim için kendim hallederim sanmıştım

Canım birikmiş biraz forum akşam uğrayamadım.ama zaten haberini almıştım hayırlı olsun tatlım artık hep beraber sayacagız inşallah cok cok güzel olur ayy gelsem mi ne 22 sinde
ameliyat tarihi alışına özel viyana flarmoni orkestrasına start verdim stressiz sakin geçirmen için sana özel çalıcaklar. relax relax kapat bakim gözlerini

Cnm rippling ne oluyo nasil bi sey ?

Canim hayirli olsun cok sevindim umarim hersey istedigin gibi olur benimde 22 sinde randevum var bulent beyde sorada sira bende bi sorun olmassa

Melike bu ayın 22 si mi türkiyeye mi geliyosun görüşme için yoksa hem görşme hem amelyat mı

Kızlar birsey soracagim. Aranizda silikon taktirdiktan sonra emziren var mi? Bir de sekil olarak bozuluyor mu ve tekrar ameliyat olmak gerekir mi dogurduktan sonra acaba?

hmm saol cnm ben amlyt oldum da hacettepede olcktım snra vazgectm guvenemedm o yuzden merak etmiştim:)

bnde 3. gün arabayla cıkmıtım avm ye gtmiştim gtmekde skıntı olmuyor sadece sırt agrısı oluyor ve halsiz oluosun

bnmde ele gelio öle dısardan belli olmasada bi sıkıntı olmaz dedi doktor ama bilemiorum
Evt cnm disardan belli olmuyor dr rippling degil dedi ole olsa net belli olur dedi ama bakalim zamana biraktim sende benden once oldun azalma.duzelme olursa bilgi ver nolur umut ol bana

stigmata1234eyes önceliğim bayan olmasıydı aslında nişanlım erkekte olmamı istemiyor aslında yaptırmamı istemiyor ama beni anlamasını zaten beklemiyorum o ne anlarr :)) yine de teşekkür ederim canım bakarım bi :)

hmm saol cnm ben amlyt oldum da hacettepede olcktım snra vazgectm guvenemedm o yuzden merak etmiştim:)
Anladim peki nerde oldun sonra bi sir veriyim mi ben hic arastirmadan hic sormadan internette sadece hacettepe ii dediler ciktim gittim ve 2 gunde ameliyat oldum ama sukurler olsun ki guzel oldu ama arastirsaydim olamazdim korkardim

Ister o ister zamanla evlenince mutlaka belli eder sana merak etme dunya guzeli de olsan bi saat sonra eksikligi hissettiriyolar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…