• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cnm dedigim gibi ben 2.5 yil once devlet hastanesinde 6.500 e ameliyat oldum.ama istanbuldaki hastanelerde fiyatlar nasil bilmiyorum.ama bursaya gore daha uygun yerler vardir diye dusunuyorum.cunku istanbulda pek cok hastane var.
Cok tesekkur ederim canim resimli konu acacagim ins becerebilirsem :oops:

Kızlar resimlerimi koydum takip edip bakabilir misiniz size zahmet psikolojim oyle bozuk ki bir suru cay ot karisim ictim pcos hastasi oldum . Hormonlarımı bozdum sacma sapan yerlerde tuylenme oldu. Igne korkum var asiri derecede ama artik eterle beni bayıltıp hastaneye goturun diyecek duruma geldim

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben ameliyat olalı 5 hafta oldu. Fakak üst kısımda elimi gezdirdiğimde hafif dalgalanma tarzı şeyler hissediyorum. Aynaya bakınca yada fotoğrafta belli olan bir şey yok açıkcası. Ve her dokundugumda da aynı belirginliği hissetmiyorum. Bu dalgalanma rippling diye bahsedilen olay mı? Çok tedirgin oldum bu arada ameliyatım kas üstü oldu 325cc hıgh profıle uygulandı.

Kızlar resimlerimi koydum takip edip bakabilir misiniz size zahmet psikolojim oyle bozuk ki bir suru cay ot karisim ictim pcos hastasi oldum . Hormonlarımı bozdum sacma sapan yerlerde tuylenme oldu. Igne korkum var asiri derecede ama artik eterle beni bayıltıp hastaneye goturun diyecek duruma geldim
Canım sen benden iyisin bende nerdeyse hiç yok :)

Heykeltıraş değil sonuçta bu, sizdeki malzeme neyse ona göre şekillenir ameliyat sonrası da.. Meme yapısı, dokusu, deri kalınlığı vs vs. hepsi etkili.. Birebir aynı protezi 2 farklı kişiye takınca aynı durmaz mesela.. Öyle fotoğrafla olacak iş değil yani..
Beni izler misin cnm

Protezin dalgalanmasını hissettim Can'ım. Birçok kişide meme sokuşu olmayan yerlerde bu sorun olabiliyor. Tamamen kusursuz bir görüntü yada sonuç beklemek zaten yanlış olur. Ufak tefek sorunlar olabilir. Sonuçta komplikasyonları olan bir ameliyat ..
Arzum senin kas ustu muydu ?

Göğsünde sarkma varsa,yani doktorların gögüs ölçüleri var o sınırı geçerse dikleştirme artı protez gerekir. Sarkma yoksa protez ile o içi boşalmış gögüs yeterli derecede toparlanır ve dik dolgun sexy göğüslerin olur :KK66:
Bende iki çocuk emzirdim. Sarkma yok Dedi görüştüğüm tüm doktorlar. Bu yüzden dikleştirme gerekli görülmedi. Sarkık gibi görünen göğüslerimin aslında içi boşalmıştı. Protez ile gayet güzel toparlandı .
teşekkür ederim çok iyi geldi bir an önce gidip görüşücem

Back
X