• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun, inşallah çabucak atlatırsın ameliyatını.
Önceki resimlerini koysaydın çok fazla yorum gelirdi yani görüpte yardımcı olmak adına.
Dokun nekadar var bilmiyorum ama 375 cc aşağı yaptırma derim.
Benimkilerde damla ama dr tercihiydi özellikle söylemeden geçemem ama dekolte falan itiyorsan yuvarlak tercih et çünkü damlada üstler biraz boş kalıyor yani benimkiler öyle :KK66:
Evet aslında ben biraz dekolte istiyorum galiba yuvarlak bana göre . Doktorum da ameliyatta karar verecek ama ameliyattan önce görürsem yuvarlak konusunda daha ılımlı olduğumu söyleyeceğim. Dokum çok az :) nasıl foto yükleyeceğim albüme mi canım bilmiyorum pek buranın sistemini

Ölçüler senin vücut ölçülerine göre belirlenir. Boyun ve kilon kaç ? Bana damla 370 takıldı.Gayet memnunum boyutundan şeklinden. Yalnız ölçülerinden önce damla mı yuvarlak mı önce ona karar vermelisin. Senin ne hoşuna gidiyorsa onu yaptır.Doktora bırakma bu seçimi. Yuvarlak 350 nasıl olur bilmiyorum onu burda yaptırmış olan arkadaşlar söylerse daha iyi olur.
Canım teşekkürler cevabın için bi arkadaş izlemeye almış 375 yuvarlak memeleri çok hoşuma gitti ama Doktor 350 yuvarlak ya da 375 damla dedi galiba yuvarlak istiyorum bakalım artık :)

Evet aslında ben biraz dekolte istiyorum galiba yuvarlak bana göre . Doktorum da ameliyatta karar verecek ama ameliyattan önce görürsem yuvarlak konusunda daha ılımlı olduğumu söyleyeceğim. Dokum çok az :) nasıl foto yükleyeceğim albüme mi canım bilmiyorum pek buranın sistemini

canim sen de beni izle ki fotograf koydugunda ben de gorebileyim.tesekkur ederm begenmene sevindim.ben cok memnunum.325-350 beni kesinlikle tatmin etmezmis.damla daha dogal durur diye onceden damla isterdim.ama hem burdaki arkadaslarin sonuclarindan hem de kendi sonucumdan sonra dogallikla yuvarlak olmasinin alakasi olmadigini o dusuncenin sehir efsanesi oldugunu anladim.yuvarlak tavsiye ederim sana da.doktorum damla protezin donmesinden kaynakli sekil bozukluguna sebep olacagini soylemisti.

Yardiminiza ihtiyacim var :)) sporcu sutyeni baktim bugun ama begenemedim. Markaları bilmiyodum ve zararli diye alamadim. Ayrica biliyorum komik ama ben kac beden alicam yaa :)) hem suan kac beden oldugumu bilmiyorum hem de daha mi kucuk almam gerekiyor sıkı olmasimi gerekiyor ?
çilekçiğim bana doktorum ayyıldız al dedi. zaten bi tane var operasyon sınrası takılan. denemeden alma. çok memnun kaldım ben. tavsiye ederim

Canım bende ameliyat sütyenimden sonra Ay Yıldız sütyenini kullandım. Ameliyat sonrası için tavsiye edilen bir sütyen zaten. Cup ölçüsü yok,sütyen alt bedenine göre alıyorsun . Yani 75 beden,80 beden gibi..
http://online.ayyildiz.com.tr/estetik-operasyon-sonrasi-sutyeni-sutyen
Bak linki tıkla .. Bu sitedende sipariş verebilirsin :KK66:

Arzum teşekkür ederim. senin eski yazılarına bakıp göğüs ölçümü de öğrenmiş oldum. Çok sağol yardımların için :)

çilekçiğim bana doktorum ayyıldız al dedi. zaten bi tane var operasyon sınrası takılan. denemeden alma. çok memnun kaldım ben. tavsiye ederim

sağol canım.bana da doktorum ameliyat sütyenini de kullanabilirsin dedi. Hatta 1 ay sonra balenli kullan dedi şaşırdım. Ben yine de kullanmayacağım ama normal sütyene geçmek istiyorum artık. kıyafet seçmek çok zor oluyor böyle

Ya kızlar albüme foto yükleyeceğim ameliyat öncesi bakın diye fakat Our gallery currently accepts images only. Şöyle bir yazıyla hata veriyor ne yapmalıyım

canim benim kas alti 375cc yuvarlak.cok memnunum.boyutu gayet guzel.tercih meselesi tabi ama ben yuvarlak begeniyorum.ilk gunler top gibi dursada zamanla kendini birakiyor yumusuyor ve guzel gorunuyor.375cc cok buyuk degil eger balik etli biriysen tam olur.ben 400 bile olabilirmis diyorm.tabi burda senin ne boyutta istedigin cok onemli.biraz buyuk olsun istiyorsan 375cc alti tercih etme derim ben
Herkesin kafasını karıştıran CC ler büyük olma endişesi yada küçük çektiğin acıya deysin istiyoruz doktorum bana bırak Dedi ama 275 diye not aldı 75 C cup istiyorum dedim bakalım sonuç ne olucak

Arkadaşlar 6 ay olacak ameliyat oldum bi sağ göğsüm sol göğsüme göre daha yumuşak anormal bi durum mu bu?

Arkadaşlar 6 ay olacak ameliyat oldum bi sağ göğsüm sol göğsüme göre daha yumuşak anormal bi durum mu bu?
Normal mi bilmiyorum ama benimkilerde öyle sağ taraf bildiğin doğal meme gibi yumuşadı ama sol taraf hissedilir şekilde sert:KK43: neden acaba?

İzliyorum seni bak bakalım benimkilerede fikir olsun:KK66:

canim benim kas alti 375cc yuvarlak.cok memnunum.boyutu gayet guzel.tercih meselesi tabi ama ben yuvarlak begeniyorum.ilk gunler top gibi dursada zamanla kendini birakiyor yumusuyor ve guzel gorunuyor.375cc cok buyuk degil eger balik etli biriysen tam olur.ben 400 bile olabilirmis diyorm.tabi burda senin ne boyutta istedigin cok onemli.biraz buyuk olsun istiyorsan 375cc alti tercih etme derim ben
Sedacım bir sorum olacak.her iki memende aynı yumuşaklık varmı.eşitlermi.aynı anda ödemler indimi.yani ameliyat sonrası gelişim birbirine paralel mi?

Sedacım bir sorum olacak.her iki memende aynı yumuşaklık varmı.eşitlermi.aynı anda ödemler indimi.yani ameliyat sonrası gelişim birbirine paralel mi?

benim suan ikisi de ayni yumusaklikta canim.sadece sol gogsumde agir kaldirinca ufak sancilar oluyordu o da gecti sag gogsum hicbir problem cikarmadi cok sukur.masaj yapmayinca ikisi de sertlesiyor (cok sert degil tabi)ama masajdan sonra yumusak oluyorlar.ben sol gogsumun o halini sag gogsume gore daha az dokusu var demisti doktor ona bagladim.onun disinda surec paralel ilerliyor

ameliyattan sonra kilo almisim odemdir deyip kendimi avutuyordum.odem falan degil aslinda cok yemekten kaynakli:)) kendimi spora attim insallah gidecek.cunku az bi gobekle bile goguslerm hos durmuyor.bu goguslere ince bel yakisiyor:))

Benimle pek ilgilenmediniz kızlar ama yazayım yine de :) dün görüştüm doktorla işte ölçtu biçti çizim falan yaptı üzerimde. İlk gittiğimde bana damla demişti fakat dün yuvarlak da olabilir falan dedi damla 375 yuvarlak 350 bakıcam denicem öyle karar vericem şuan kesin bir şey demiyorum sana dedi. Ameliyatım yarın sabah korkuyorum heyecanlıyım duygularım çok garip :KK43: peki bu ölçüler için yorumlarınız nelerdir öneriniz nedir
hangı doktor canım bende ılerkı zamanlarda dusunuyorum

ameliyattan sonra kilo almisim odemdir deyip kendimi avutuyordum.odem falan degil aslinda cok yemekten kaynakli:)) kendimi spora attim insallah gidecek.cunku az bi gobekle bile goguslerm hos durmuyor.bu goguslere ince bel yakisiyor:))
Bence deeee:confused:

Back
X