• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hayatım niye öyle oluyor senin anlamadım ben :KK43: ben eğildiğimde ne görüntüde nede elleyince öyle birşey yok. Moralini bozma ama , bence rahay bir 3 - 4 ay geçtikten sonra ohh diyebileceğiz. çeşitli değiklikler olacak bu sürede. doktora sordunmu ? bi gösterseydin
poşet ellemiş gibi. okadar moralim bozldu ki :( ben yüz kilo da alsam göğsüme gitmiyor kilolar kilo da çözüm değil. görüntü ile idare ediyorum

yanında mutlaka 1 hafta sana destek olup yardım edecek biri lazım.. bende 5. güne işe başlarım diye düşünüyorumdum. 12. günde gittim işe ahlaya vahlaya.. öyle pek küçümsenecek bir operasyon değil
Evet o kadar cok forumdakileri okudumki kafam karisti dogrusu.sanirim agri esigiylede alakali kimisi ayaklaniyo kimisi yataklarda :110: ikna etmek kolay olmadi esimi hadi cocuk olsun hadi biraz buyusun die. Ben basima gelecekleri az cok ogrendim sizlerden:KK17: geri adim atmakta istemiyorum.sozde her erkekte oldugu gibi esimde boyle begeniyo:KK53: özgüven meselesi hayatimi cok degistirecegimi biliyorum.. zor günler beni bekler:KK57::KK57:bu arada electraa super gorunuyor cicisler:KK73::KK73:

Valla açık konuşmak gerekirse 290 cc bana küçük geldi yani okadar acıya,paraya,ağrıya ,sızıya değmeli diye düşünüyorum dr tekrar görüş isteklerini net bir şekilde anlat sonra pişman olma
Dekolte mi,seksilik mi,doğalllık mı bunların hepsini açık açık konuş bence
Bende ayni düsünüyorum.senin resimleri gordükten sonra daha iyi anladim :KK64:bi kac dr. daha gezmem gerek.eser hn daha dogaldan yana bense dolgunundan:KK68:

Baktım fotoğraflarına , bencede dokun varmış önceden yani özellikle bir fotoğraf öncesinde bile iyi duruyor :) güle güle kullan gayet güzel olmuş başarılı gözüküyor o gegin şiş hali düzelecek bir süre sonra. ama ayrık göğüs başka bi olay. bitişmeyince bitişmiyor. benimde hala ayrık .. yandan toplayıp bitiştirenle elbette süper duruyor . ama göğüs şeklim bu ..ayrık işte :)
Teşekkür ediyorum canım tamamiyle bitişik zaten istemiyorum , tabi ki arada bi boşluk olacak ama şuan benim çok fazla ayriklik var sanki koltuk altımda memem bu kadarı normal gelmiyor :(

Herkese selam,

Cocuklardan , isten yazamadim. Benim yarin 2. Hafta bitiyor. Karsidan bakinca super, diklestirme yapmadan dik de oldu 375 cc ile ama kaslarim oyle agriyor ki.
bi de uyusukluk hissi. Hani su bi pozisyonda uzun sure oturunca ayaginiz uyusur ya iste o his goguslerimde. Neden boyle oldu anlamiyorum. 5 gundur falan hissediyorum. Pisman degilimameliyat olduguma tabiki cok guzel duruyorlar ama, hani insanin neresi agrirsa cani ordadir ya oyle bir durum var. Cok mu sabirsizim kizlar, gececekmi?

Kas gevsetici ise yariyor mu, icen var mi.

Ben normal doğum yaptım. İkinci hamileliğimde bebeğimle ilgili sorun yaşadım sezaryen ile aldılar. Yaşamıyor şimdi. İnan sezaryen ağrısı zor normal doğum çok kolay herkese normal doğum tavsiye ederim.Sezaryen izimle yaşıyorum malesef Allah izin verirse memelerden sonra izi kapattıracam. Bu arada profile kendi fotomu koydum meme yok kızlar bakın sıfır meme inşallah memelerime kavuşucam :KK49::KK49::KK49:
Canım bebişin cennette seni bekliyor ;)

sevgili Yeliz bu konuyu nişanlınla paylaşacaksın ama değilmi.. zor bi süreç oek saklanacak birşey değil kolay kolay. ameliyat sonrasında da bi sürü hareketinden belli oluyor insanın böyle bi operasyon geçirdiği

Tabi soylicem ama amleyatdan sonra yoksa yapma etme der cunku cok karsi estetik ameliyatlara
Ay ama en cok acidan korkuyorum yaaa bide babamla gidicez istanbula ucakla tualete giderken yanliz gidebilicekmiyim diye dusunuyorum yoksa o kadar sidetlimi agricak acaba
Beni kan bile tutuyorken ameliyata kalkistim insallah cok basarili ve agrisoz gecer :(
Agrisi ne sidetle acaba birisi tam anlatabilirmi?

Çok güzel geçti canım tüm ölçümler yapıldı . Yeşil çay içmemem konusunda uyardı. Ameliyatla ilgili bütün merak ertiklerimi hiç sıkılmadan cevapladı en son olarak dikkat etmemi söyledi mevsim geçişleri olduğu için hasta olma dedi. Malum çocuklar var okuldan virüs getirebilir dikkatli ol dedi:) ve eşimde normale döndü . Artık gün 18 mart benim için. Beni izleyebilirmisin:) sitedeki herkes sizin foğ. Beğeniyor bende merak etmiyor değilim:KK68:
Nasil gecti ameliyat canim?

Bende yaklaşık 2 ay önce damla silikon taktırdım. İki memem arasında ciddi fark vardı. Biri 255cc biri 370cc . İlk 3 gün çok zorlandım hatta pişman oldum. Keşke daha büyük olsaydı dedim, keşke yuvarlak olsaydı dedim. İlk zamanlar insan o ameliyat acısıyla sağlıklı düşünemiyor. Bundan daha büyük olsaydı facia bir görüntü olurdu. Ben hep damla istedim. İyi ki de öyle yaptırmışım. Damlada göğüs dekoltesi olmuyor diye bir şey yok. Gayet de doğal ve seksi bir dekolte oluyor. Ama ağrılı bir sürece hazır olun. Benim sırt ağrılarım hala geçmedi :KK43:
Yaaaa cokmu agrili geciyor gercekten yaaaa offffff deloricdmmm
29 mart ameliyat gunum ve cok korkuyorum
Demin dusune dusune aglamaya basladim :(

Yaaaa cokmu agrili geciyor gercekten yaaaa offffff deloricdmmm
29 mart ameliyat gunum ve cok korkuyorum
Demin dusune dusune aglamaya basladim :KK43:
A
Günaydınn hastanedeyim!! Damar yolum açıldı kanım alındı, ameliyat steril önlüğüm giydim bekliyorum birazdan uyuyup uyanacağım herşey bitmiş olucak inşl
Hadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyoruz hiiiic korkma bi uyanicaksin ne guzel memisler diyeceksin

Günaydınn hastanedeyim!! Damar yolum açıldı kanım alındı, ameliyat steril önlüğüm giydim bekliyorum birazdan uyuyup uyanacağım herşey bitmiş olucak inşl:))
Allahım yardımcın olsun dualarım seninle.başarılı bir ameliyat geçirmen dileğiyle çok öpüyorum seni canım

Teşekkür ediyorum canım tamamiyle bitişik zaten istemiyorum , tabi ki arada bi boşluk olacak ama şuan benim çok fazla ayriklik var sanki koltuk altımda memem bu kadarı normal gelmiyor :KK43:
Yumuşadıkça yakınlaşacaklar canım.biraz zaman birazda masaj ile inşallah.öptüm çok

Back
X