• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ameliyattan önce çok merak edip izlemek için açmıştım ,açmamla kapamam bir oldu dedimki eğer ben bu videoyu izlersem biliyorum ki hiç aklmdan çıkmayacak hatta memelerime dokunamıyacağım bile ,çok garip bir duygu oluşmuştu kesinlikle izlemedim sen de çok meraklıymışsın anacım nasıl izledin?:KK57::KK57:
Ayy bende ayniyim hamileyken cesaret edip dogum videosu bile izlememistim:KK17: simdide hayatta acip izlemem :KK12: ruyalarima girer kesin:cry:

yeliz az önceki seni dövebilir miyimden bi basamak daha yukarı çıktım şimdi. popona şaplağı da yiyecen. izlemesene be yavrum.. ben herşeyi izledim ama korkmam ..gaddarım .. bakma artık. bana bak iptal edersen atarız seni forumdan. dışlarız..psikolojik baskı yaparız memesiz sen çekil burdan diye.. en güzel seksi fotolarla döveriz seni ..

cırlama şimdi .. nutella havuzuna atarım memesiz halinle , üste çıkacak seni kaldıracak silikonunda yok..kalırsın öyle haa
Seksi memelerle döveriz:KK70::KK70:

Günaydın hastaneden öğlen taburcu olucam hiç uyuyamadım ağrılardan. Ağlıyorum dün geceden beri. Aklıma o hiç olmayan ama ağrımayan memelerim geliyor. Çıkarttırmak istiyorum inanın daha memelerime bakamadım feci ağrı verdikleri için. Çooook büyük cesaretmiş ilk kez ve bir çok kez Ajda Pekkan ın önünde saygıyla eğilip alkışlıyorum. Helal sana huuuhuuu Ajda Pekkan.

Fotoğraf koydum ama berbat memeler doktor pansuman yapıp diren çekti o sıra fotomu çekmişler onlardan aldım. Sütyenliyide şimdi çektim doktor güzelleşecekler dedi bakalım bu ağrılara değse iyi olur

Günaydın hastaneden öğlen taburcu olucam hiç uyuyamadım ağrılardan. Ağlıyorum dün geceden beri. Aklıma o hiç olmayan ama ağrımayan memelerim geliyor. Çıkarttırmak istiyorum inanın daha memelerime bakamadım feci ağrı verdikleri için. Çooook büyük cesaretmiş ilk kez ve bir çok kez Ajda Pekkan ın önünde saygıyla eğilip alkışlıyorum. Helal sana huuuhuuu Ajda Pekkan.
Çok geçmiş olsun canım :( evet kolay bi ameliyat değil . Geceleri yatmak gerçekten çok zor . Ben 4. Günü cesaret ettim yan yattım ama biraz ağrım oldu sabah hala iyileşmiş değilim. 9.günüm bugün

Electra beni iyi motive etti
Iyiki var yaa sozleriyle dovdu zatennnn hahah super bi kadin
Su ameliyattan oncesini atlatsam zatennn super olucak en kotusu dusunmek
Evet super bi hatun masallah electraa:nazar: canim ameliyat gununu sayma kaldi 2 gunun stresli olman normal :KK16:bende olsam oyle olurdum kesin:KK14: ama artik arastirmaktan vazgec bence:KK12: pozitif olmaya calis:KK76:dusunsene ya nisanlin gozlerini ayiramiyacak kesin yeni cicislerinden:KK48::p

Back
X