- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Çok haklısın fotoğrafları başkasının görmeyeceğinin garantisi yok ama ben her zaman karşımdaki insanı kendim gibi düşünürüm ben yapmıyorsam karşımdakide yapmaz derim haaa karşı taraf yaparsa o kişinin kendi vicdanıyla alakalı artı burada ki fotoğraflarda sadece memelerimiz var yani yüzümüzün hiç bir yeri görünmüyor. Yani İNSANIN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE ODUR heralde diye düşünmeden alamadım kendimi!!!Ben eger sizin
O zaman şöyle söyliyim. Ben birine , mesela nasıl olmuş diye eşime göstersem bundan haberiniz olacak mı? Eger fotoğraf koyduysaniz bu riski bile bile koymuşsunuz demektir. Ben bu riske girmem. Fotoğraf koyanlar izledikleri kişinin erkekmi kadinmi olduğundan emin olabilir fakat bir başkasına gösterip göstermediğinden asla emin olamaz.Bence bunuda bir düşünün fotoğraflarınızı öyle yükleyin derim.
Yine tekrar ediyorum ben fotoğraf koyma tercihini yapmış kişilerin fotoğrafını görmek istedim. O kisilerde zaten baskalarina yardimci olmak icin bunu yapiyorlar. Ben zaten ameliyat olmadim. Eger konu benim erkek olup olmama durumumsa diye düşünerek normal bir fotoğraf koyma teklifini yaptim. Ama dediğim gibi erkegin görme riski her zaman mevcut.