Bu lafın gelişi şekerim. Orada söylenmek istenen şu; kimse kimseye güvenemez. Sonuçta burası sanal bir ortam. Eşine " İşte bu kadın ameliyat olmuş , sonuç bu benimki de böyle olacak " diyemez mi? Ben bunda şaşılacak bir şey göremiyorum.Kaldıki doktora gittiğinizde de bilgisayardan bu tür fotoğraflar gösteriyor doktorlar. Yanında kocası varsa siz bakmayın demiyor heralde. Olayı başka bir tarafa çekmenin manasını anlamış değilim. Olay bir kadının göğsünün istenmeyen bir kişi tarafından görülmesi. Bunun nasıl ve ne şekilde olduğuda mühim degil.İyi veya kötü bir niyet olmasıda olayın vehametini değiştiremez. Ben orada basit bir örnek verdim sadece. Bu riske girmem dedim. Ama kendi özgür iradeleriyle bu riske girenlerden izin verirlerse şayet ; ben de fotoğraflarına bakabilirmiyim diye sordum.Yani kendimin niye fotoğraf koymadığını anlatmaya çalıştım. Bilmem şimdi daha iyi ifade edebildim mi?!!Yahu niye kocaya başka kadının memesinin fotoğrafını gösterme gereksinimi duysun bir kadın?? Akıl işi degil yani böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum neyseee... tercih sizin saygı duyulur:)