Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet o beyaz bantlar su geçirmiyor korkma canım ya senin doktor sana ne zmn yıkan dedi

Bana 10. Gunden sonra yikana bilirsin dedi
Ben anca bugun cesaret edip yikandim
13.gunum bana baska yarabandi verdi ten rengi gibi duatan sonra bunlari yapistir dedi
Ama ben kendimi biliyorum eger simdi yaraya baksam bayilirim
Oyuzden yarin burdaki doktora gidicem o degistirsin dicem bantlari
Korktugum ise eger yaraya su gectiyse bisey olurmu diye tedirgin oldum
Ama su gecirmez diosun yani sorun yok ozaman :KK15:

ya kızlar bu sefer benım tedırgınlıklerım basladı.3 .gunum ama memem tam yuvarlak degıl.yuvarlak takıldı .yukarı orta tarafları şişmeme ucu tarafları bos gıbı.bozukluk mu var acaba.daha degısecekmı seklı.yazarsanız cokkk sevınırım

Kiazlar yrni dus aldim mememin altindaki yara bantlarini cikarmadim
Sizce su gecmismisdir yaraya
Cikarsammi yarabandini
Yoksa bisey olmazmi
Acillll cevap
arzum77 arzum77 magic angel magic angel @electraa
Ve diger arkadaslarrrr cevap yazin
Ben banyodan sonra çıkartıp yenilerini yapıştırmıştım dr 6 tane yedek vermişti haftada yeniliyordum onları

ya kızlar bu sefer benım tedırgınlıklerım basladı.3 .gunum ama memem tam yuvarlak degıl.yuvarlak takıldı .yukarı orta tarafları şişmeme ucu tarafları bos gıbı.bozukluk mu var acaba.daha degısecekmı seklı.yazarsanız cokkk sevınırım
tarifi tam anlamadim canim nasil yani memeucu tarafi boş

Daha çok çok yeniler şuanda çok şekilsiz olurlar merak etme hepsi zamanla düzelicek

Ben banyodan sonra çıkartıp yenilerini yapıştırmıştım dr 6 tane yedek vermişti haftada yeniliyordum onları
Bende o cesaret yok gorursem bayilirim
Yarin doktora gidip o yapistirsin dicem
Zaten su gecirmezmis yani bisey olmaz heraldr

Ben de şimdi dönüp tekrardan baktım albümüne, ilk kez böyle damla görüyorum. Damla protezi hiç güzel bulmuyorum ama magic angel magic angel ınki cidden yuvarlak gibi duruyor.
Ozaman şanslıyım desene ablam bile yeni gördü memelerimi ''valla çok doğal olmuş zayıflar zayıflamaz ilk işim memeleri yeniliyeceğim'' diyor.Teşekkürler buarada:KK66:

Bana 10. Gunden sonra yikana bilirsin dedi
Ben anca bugun cesaret edip yikandim
13.gunum bana baska yarabandi verdi ten rengi gibi duatan sonra bunlari yapistir dedi
Ama ben kendimi biliyorum eger simdi yaraya baksam bayilirim
Oyuzden yarin burdaki doktora gidicem o degistirsin dicem bantlari
Korktugum ise eger yaraya su gectiyse bisey olurmu diye tedirgin oldum
Ama su gecirmez diosun yani sorun yok ozaman :KK15:
Ben hiç bant falan takmadım, gazlı bez koyuyordum sadece ve 7. günümde banyomu yaptım, hiçbir şey de olmadı. Zaten yara birkaç günde kapanıyor.

Selam kızlar nike de sporcu sütyeni beğendim dikislerimi falan rahatsız etmedi fakat aklıma takılan bir şey var bana ameliyatta takılan sütyen gevşek bir şey çok siki değil bu ise baya sıkı sorun olur mu acaba doktora fotoyu yolladım alabililirsin demiş ama üzerime nasıl oturduğunu görmeden alabilirsin demesi de içime sinmedi fikir alayım dedim

Selam kızlar nike de sporcu sütyeni beğendim dikislerimi falan rahatsız etmedi fakat aklıma takılan bir şey var bana ameliyatta takılan sütyen gevşek bir şey çok siki değil bu ise baya sıkı sorun olur mu acaba doktora fotoyu yolladım alabililirsin demiş ama üzerime nasıl oturduğunu görmeden alabilirsin demesi de içime sinmedi fikir alayım dedim
Zaten ameliyat sütyeninin sıkı olması lazımdı canım, ne kadar sıkı o kadar iyi..

Yeliz yildizz Yeliz yildizz Canım bak magic angel magic angel Deiştirmiş seninde öyle olabilir bende dikiş yok bana farklı bant takılmış olabilir ben o bantlarla banyoya girdim bir hafta sonra bantlar çıktı
Yok ya degistirmicem cunku bakamam oraya
Fenalasirim yarin zaten doktora gidicem o yapistirsin
Bisey olmaz heralde bantlara dokundum islak degildi fazla icine de gecmemistir diye dusunuyorum

Yok ya degistirmicem cunku bakamam oraya
Fenalasirim yarin zaten doktora gidicem o yapistirsin
Bisey olmaz heralde bantlara dokundum islak degildi fazla icine de gecmemistir diye dusunuyorum
banti cikardiginda altinda sana fenalik gecirttirecek bi görüntü yok canim emin olabilirsin 13 gün olmuş çünkü

Back
X