Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben 1 ay oldu daha sudyen alanadim doktor 1 ay sporcu sudyeni tak demisti,ama daraldim yahu sudyen takmak iatiyorum birde ne zevkli dimiiii dolgusuzlara bakmak eskiden en dolgulusu ultra dolgu olsun derdim :KK76::KK54:simdi desteksiz naturel,yumusaciklara bakiyorum:p Yanimdaki bayan da degisik bakti bana :cool:Valla gogsumu gere gere gezdim bi özguven vardi,alekte movit movit,alekte moviiiit:KK71:
Aynen öyle canım ya :KK71:ne rahatmış istediğin modeli alabilecek olduğunu bilmek:KK37::confused::KK9:

Benimde bir tane kızım var o yıpratmadı göğüslerimi ama hep bir istek vardı içimde çok beğenirdim göğüsü olan kadınların giydiği kıyafetleri daha bir yakışırdı şimdi benimde oldu tombul memelerim açıp açıp bakıyorum sürekli :)
Bende bende açıp açıp bakıyorum :KK28:aynı zamanda masaj yapıyorum ay ne güzel memeliyiz kızlarr:KK73:

Bende bende açıp açıp bakıyorum :KK28:aynı zamanda masaj yapıyorum ay ne güzel memeliyiz kızlarr:KK73:
benim çok yumuşadılar varya.. benimki dedi bugün hiç belli değil silikon olduğu. asla sertlik yok rahatsız etmiyo jeşke beklemeseydin bu kadar diye.. kimse beklemesin valla

Benimde bir tane kızım var o yıpratmadı göğüslerimi ama hep bir istek vardı içimde çok beğenirdim göğüsü olan kadınların giydiği kıyafetleri daha bir yakışırdı şimdi benimde oldu tombul memelerim açıp açıp bakıyorum sürekli :)
Ahh ahh ne v yakalari giymek isteyipte giyemedim,ahh ahh ne üstu tül olan kiyafetleri giyebildim cunku südyen firliyodu sukur yarabbi :KK53:

Ay unutmaya calisicammm arrtik
Kendime eziyet veriyorum yoksa
cok iyi niyetlisin ya yelizcim sadece kendine mi eziyet veeiyosun :D gerim gerim geriliyom senin mesajlari okurken hatta bildirim.geldiginde allaaah diyorum bakalim simdi neresi agriyo :D

Ahh ahh ne v yakalari giymek isteyipte giyemedim,ahh ahh ne üstu tül olan kiyafetleri giyebildim cunku südyen firliyodu sukur yarabbi :KK53:
Beni en çok deli eden oturunca yukarı çıkıyordu ya sütyen gıcık oluyordum ama artık öyle bi derdim kalmadı:KK36: çok şükür bin şükür :))

cok iyi niyetlisin ya yelizcim sadece kendine mi eziyet veeiyosun :KK70: gerim gerim geriliyom senin mesajlari okurken hatta bildirim.geldiginde allaaah diyorum bakalim simdi neresi agriyo :KK70:

Oyle cnm ama aerik cidden yazmama karari aldim
Kimseyi korkutmicam arrik mwrak etmeyin
Aralarda girip bakarim ama artik cok aktiv olmicam gorusiruzzz kizlarr optum sizleriii

aaayyy bu cumleleri bende duymak istiyorum eşimden
Umarım sende birgün duyarsın canım bi Zaman'lar bende senin gibiydim eşim yaptırmak istemiyordu ne dediysem olmuyordu ben seni böyle beğeniyorum ne gerek var doğal olan herşey. Daha iyidir vs vs.. Şimdi ama öyle düşünmüyor gözleri yerinden çıkıyor çıplak görünce :KK66:

Beni en çok deli eden oturunca yukarı çıkıyordu ya sütyen gıcık oluyordum ama artık öyle bi derdim kalmadı:KK36: çok şükür bin şükür :))
Evet ya oturunca sudyen aciliyodu ici dolu olmadigi icin ici bos duruyidu ustune atlerler giyip yakami kapatiyodum görende ne namusluymus der:KK53: :rolleyes: Meger ne kadar benim dertten muzdarip varmis tek benim böyle gelirdi gözume...

Umarım sende birgün duyarsın canım bi Zaman'lar bende senin gibiydim eşim yaptırmak istemiyordu ne dediysem olmuyordu ben seni böyle beğeniyorum ne gerek var doğal olan herşey. Daha iyidir vs vs.. Şimdi ama öyle düşünmüyor gözleri yerinden çıkıyor çıplak görünce :KK66:
insallah canim insallah :( artik cok sıkıldım :KK42:

Kirilmissin belli :KK43:

yeliz kırıldın mı cidden, kötü bişey yazmadım ben sana.. kendini ne kadar çok dinleyip ne kadar acıyı düşünürsen artar sıkıntın. yazma o kadar derken onu kastettim eğer bana ise kırgınlığın.. ki burdaki herkes şahit ben seni ne kadar merak ettim aradım sordum, burdaki arkadaslarımıza da hbr vermeye çalıştım hep ameliyatında..yaz elbette , vücudunu dinleyip taktığın minik şeyler en çok seni gerer. biz derdini paylaşır destek oluruz ama en çok sen hissedersin.. ok şekercim . az üzülmeden yaz .. muckssss

Evet ya oturunca sudyen aciliyodu ici dolu olmadigi icin ici bos duruyidu ustune atlerler giyip yakami kapatiyodum görende ne namusluymus der:KK53: :rolleyes: Meger ne kadar benim dertten muzdarip varmis tek benim böyle gelirdi gözume...
ayyyy rezil bi durumdu.. tshirt ler araya girer sıkışır.. boş olduğu belli olur .. bööğpphhkkk çok utanırdım

Back
X