- 3 Ağustos 2012
- 1.065
- 1.326
- 333
aynen öyle... bizede yazma gerekirse walla bak , ara ver az yazAy unutmaya calisicammm arrtik
Kendime eziyet veriyorum yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle... bizede yazma gerekirse walla bak , ara ver az yazAy unutmaya calisicammm arrtik
kız aşk olsun, bide ben vardım , uzaktanda olsa.. baya dertleştik düzeldi bak sesin.. oyalandınOkuzlerimle basbasayim canim![]()
Aynen öyle canım yaBen 1 ay oldu daha sudyen alanadim doktor 1 ay sporcu sudyeni tak demisti,ama daraldim yahu sudyen takmak iatiyorum birde ne zevkli dimiiii dolgusuzlara bakmak eskiden en dolgulusu ultra dolgu olsun derdimsimdi desteksiz naturel,yumusaciklara bakiyorum
Yanimdaki bayan da degisik bakti bana
Valla gogsumu gere gere gezdim bi özguven vardi,alekte movit movit,alekte moviiiit
![]()
Bende bende açıp açıp bakıyorumBenimde bir tane kızım var o yıpratmadı göğüslerimi ama hep bir istek vardı içimde çok beğenirdim göğüsü olan kadınların giydiği kıyafetleri daha bir yakışırdı şimdi benimde oldu tombul memelerim açıp açıp bakıyorum sürekli :)
benim çok yumuşadılar varya.. benimki dedi bugün hiç belli değil silikon olduğu. asla sertlik yok rahatsız etmiyo jeşke beklemeseydin bu kadar diye.. kimse beklemesin vallaBende bende açıp açıp bakıyorumaynı zamanda masaj yapıyorum ay ne güzel memeliyiz kızlarr
![]()
Ahh ahh ne v yakalari giymek isteyipte giyemedim,ahh ahh ne üstu tül olan kiyafetleri giyebildim cunku südyen firliyodu sukur yarabbiBenimde bir tane kızım var o yıpratmadı göğüslerimi ama hep bir istek vardı içimde çok beğenirdim göğüsü olan kadınların giydiği kıyafetleri daha bir yakışırdı şimdi benimde oldu tombul memelerim açıp açıp bakıyorum sürekli :)
cok iyi niyetlisin ya yelizcim sadece kendine mi eziyet veeiyosunAy unutmaya calisicammm arrtik
Beni en çok deli eden oturunca yukarı çıkıyordu ya sütyen gıcık oluyordum ama artık öyle bi derdim kalmadıAhh ahh ne v yakalari giymek isteyipte giyemedim,ahh ahh ne üstu tül olan kiyafetleri giyebildim cunku südyen firliyodu sukur yarabbi![]()
cok iyi niyetlisin ya yelizcim sadece kendine mi eziyet veeiyosungerim gerim geriliyom senin mesajlari okurken hatta bildirim.geldiginde allaaah diyorum bakalim simdi neresi agriyo
![]()
aaayyy bu cumleleri bende duymak istiyorum eşimdenbenim çok yumuşadılar varya.. benimki dedi bugün hiç belli değil silikon olduğu. asla sertlik yok rahatsız etmiyo jeşke beklemeseydin bu kadar diye.. kimse beklemesin valla
Kirilmissin belliOyle cnm ama aerik cidden yazmama karari aldim
Kimseyi korkutmicam arrik mwrak etmeyin
Aralarda girip bakarim ama artik cok aktiv olmicam gorusiruzzz kizlarr optum sizleriii
Umarım sende birgün duyarsın canım bi Zaman'lar bende senin gibiydim eşim yaptırmak istemiyordu ne dediysem olmuyordu ben seni böyle beğeniyorum ne gerek var doğal olan herşey. Daha iyidir vs vs.. Şimdi ama öyle düşünmüyor gözleri yerinden çıkıyor çıplak görünceaaayyy bu cumleleri bende duymak istiyorum eşimden
Evet ya oturunca sudyen aciliyodu ici dolu olmadigi icin ici bos duruyidu ustune atlerler giyip yakami kapatiyodum görende ne namusluymus derBeni en çok deli eden oturunca yukarı çıkıyordu ya sütyen gıcık oluyordum ama artık öyle bi derdim kalmadıçok şükür bin şükür :))
YapmaOyle cnm ama aerik cidden yazmama karari aldim
Kimseyi korkutmicam arrik mwrak etmeyin
Aralarda girip bakarim ama artik cok aktiv olmicam gorusiruzzz kizlarr optum sizleriii
insallah canim insallahUmarım sende birgün duyarsın canım bi Zaman'lar bende senin gibiydim eşim yaptırmak istemiyordu ne dediysem olmuyordu ben seni böyle beğeniyorum ne gerek var doğal olan herşey. Daha iyidir vs vs.. Şimdi ama öyle düşünmüyor gözleri yerinden çıkıyor çıplak görünce![]()
c cup oldular canım.. bende baya elledim yumuşaklar oldukçaNasıl iyi ceplere yerleştilermi beden olarak kaç oldunelectraa 'cım
inşallah arkadaşım, hepimiz hep iyi olalım mutlu olalımaaayyy bu cumleleri bende duymak istiyorum eşimden
Kirilmissin belli![]()
ayyyy rezil bi durumdu.. tshirt ler araya girer sıkışır.. boş olduğu belli olur .. bööğpphhkkk çok utanırdımEvet ya oturunca sudyen aciliyodu ici dolu olmadigi icin ici bos duruyidu ustune atlerler giyip yakami kapatiyodum görende ne namusluymus der![]()
Meger ne kadar benim dertten muzdarip varmis tek benim böyle gelirdi gözume...