• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlarrr!Dün saat 12.30 gibi ameliyatımı oldum Şuan agrım var kas altı yapıldı:KK61:Sırtım cok agrıyo ve bant cok sıkıyo,kollarımı oynatmak eziyet gibi özellikle sağ kaburgama ağrı saplanıyo:KK43:2saat önce drenlerim alındı suan evdeyim:KK51:Gerçi daha çok yeni sabretcem artık birkaç gün.Sonucları sizinle paylaşıcam en kısa sürede:KK28:Ameliyat sonrası için tavsiyeleriniz varmı ağrıyı azaltcak vs. Ödem için yeşilçay içmeliyim sanırım:KK50:

Çok geçmiş olsun Sunny cim.. bekliyoruz güzel hbrlerini.. memeliler kervanına hoş geldin

:KK74:
Kızlar saat 11 de girdim 14.30 da çıktım şükürler olsun uyandimm çorbamı içtim wc ye girdim yürüyüş yaptim gayet iyiyim hafif agrilarim var ama ilaçlarla geçiyor teşekkür ederimm soran sormayan herkesten Allah razı olsun opuyorummm gelişmeleri aktaririm
Çok geçmiş olsun bundan sonraki süreçte umarım rahat geçer :21:

Kızlar saat 11 de girdim 14.30 da çıktım şükürler olsun uyandimm çorbamı içtim wc ye girdim yürüyüş yaptim gayet iyiyim hafif agrilarim var ama ilaçlarla geçiyor teşekkür ederimm soran sormayan herkesten Allah razı olsun opuyorummm gelişmeleri aktaririm
Hadi gozun aydin.kurtuldun iste.zoru atlattin.darisi iyilesmeye ve ve cicislere.

gecmis olsun sunny11 sunny11 yeni memislerini gule gule kullan :) ben de drenlerden cok korkuyorum, aci hissettin mi cikarirlarken?? :KK43:
Teşekkür ederim:KK16: Drenler cok rahatsız ediciydi onlar takılıyken cok fazla hareket edemiyordum ağrısından kollarımı cok kısıtlı oynatabiliyordum ama çıktıktan sonra daha rahatlamış oldum cıkarırlerken bakamadım ama bi anda çıkardığı için çok acımadı o_O

Çok geçmiş olsun Sunny cim.. bekliyoruz güzel hbrlerini.. memeliler kervanına hoş geldin

Çok teşekkür ederim:KK15: ameliyatımı pazartesi oldum ama dr. Perşembe günü yani yarın banyo yapmamı söyledi dikişlerim eriyen dikişmiş bantlarda duşta kendiliğinden çıkar dedi ama duş almaya korkuyorum daha erken gibi geldi bana , siz kaçıncı günde duş aldınız dikişlerime bişey olur mu bide memelerime bakamıyorumki ben daha:KK61:

Teşekkür ederim:KK16: Drenler cok rahatsız ediciydi onlar takılıyken cok fazla hareket edemiyordum ağrısından kollarımı cok kısıtlı oynatabiliyordum ama çıktıktan sonra daha rahatlamış oldum cıkarırlerken bakamadım ama bi anda çıkardığı için çok acımadı o_O
Sende atlattın canım yeni memişlerinle mutluluklarrrrr iki üç gün içinde daha iyi olucaksın inşallah;)

Çok teşekkür ederim:KK15: ameliyatımı pazartesi oldum ama dr. Perşembe günü yani yarın banyo yapmamı söyledi dikişlerim eriyen dikişmiş bantlarda duşta kendiliğinden çıkar dedi ama duş almaya korkuyorum daha erken gibi geldi bana , siz kaçıncı günde duş aldınız dikişlerime bişey olur mu bide memelerime bakamıyorumki ben daha:KK61:
Bana 10.cu gun dus al demisti ben garanti olsun diye ve kendimi daha iyi hisetigim gunde dusumu aldim 13.cu gunumde yikandim
Bence nezaman iyi hisedersen ozaman yikan
Ve birisi yardim etsin hicolmazsa biri sacini yikasin sende dusun icinde otur oyle daha rahat kardesim sagolsun yardim etmisti

Bana 10.cu gun dus al demisti ben garanti olsun diye ve kendimi daha iyi hisetigim gunde dusumu aldim 13.cu gunumde yikandim
Bence nezaman iyi hisedersen ozaman yikan
Ve birisi yardim etsin hicolmazsa biri sacini yikasin sende dusun icinde otur oyle daha rahat kardesim sagolsun yardim etmisti

Banada annem yardım edicek tabure falan koyar ona otururum diye düşünüyorum:KK33: Daha mememin üzerinde yazılar duruyor yıkanmakta istiyorum ama erken gibide geliyor:KK17:

S simmer geçmiş olsun canim coooookkk şükür atlattin Allahim banada sira gelsin artik. canim kendini iyi hissettiginde hastaneyle doktorunla ilgili ayrintili bilgi bekliyorum belki bende bi değişiklik yaparim :KK66:

kizlar bisey sorcam ya regl doneminde ameliyat olabiliyomuyuz ?

Back
X