Slm canim hosgeldin aramiza,

ben 2 ay 1.5 qy önce ankarada volkan tayfura oldum,cok basarili bir amaliyat sonrasi 415 cc yuvarlak pritez koltuk altindan takildi.göfus dokum olmaigi icin dual plankas alti oldum...dayanikli biri oldugum icin kolay gecti gülerek girdim gulerek amaliyattan ciktim sukur...doktoruma borcluyim herseyi eli yunusakmis,
Bende de 2 kizim var.ikinci kiImda emzirmeden dolayi gogsum balon gibi sönmustü psikolojim boUlnustu giydigim yakismazdi esim sorun etmezdi ama ben kendimi yeterli görnezdim hic bi geceligi doldurmazdi memelerim sonra gecen yil olmaya karar verdim esimde de onayladi madem kafaya takiyosun ol gitsin dedi...

Kapsül olayini cok takma herkesde olucak diye bisey yok olmamasi icin dojtorlar elinden geleni yapiyo o yuzden amaliyattan sonra masajlari iyi yapmak lazim...ben genel anestezi altinda oldum amluyatimi senin gibi korkularim vardi tamamen anne olmamIzdan geciyo acaba uyancammi cocuklarima kavuscammi psikolojik tamamen,beni uyuttular 1.5 saat sonra uyandigimda iki füzem vardi hic agri duymadim sadece gögsumde baski ve gerginlik vardi kaldiki ben kas alti yöntemi oldum daha acimasi gerekiyodu

3.4 gun sonra rahatlamaya basliyosun 2 hafta sonra feraha eriyosun...iyikide yaptirmisim diyirum 32 yasindayim keske daha once olsaymiaim simdi butun kiyafetler yakisiyo özgüven geldi bana.artik sapina kadar kadinim diyorum