Arkadaşlar, eşimle 2 gün önce tartıştık.bir çocuk daha istiyormuş yani 3. Çocuğu. ben hiç istemiyorum. O da eğer 3. Çocuğa tamam demezsem MEME AMELIYATINI unut dedi. 2 gündür çok kötüyüm. 6 aydır kendimi nasıl hazırladığımı bir Allah bilir bi de siz. Ne yapacağımı bilmiyorum . Eğer 3. Çocuğu yapmazsam hakkını helal etmeyecekmiş, memeye de izin vermeyecekmiş. Ben de etmezsen etme, izin vermezsen verme. Çocuk da istemiyorum meme de istemiyorum dedim. Ne yapıcam ben? Ameliyat günü aldım. Dr a ne dicem? Offffff... Allahım noooolur hakkımda hayırlısının ver. Bunu nasıl der? Çocuk yoksa meme de yokmuş. Allah ömür versin , bi kızım bi oğlum var. Ne gerek var 3. Ye????? Ben bi daha hamile de olmak istemiyom çocuk da doğurmak istemiyorum. O küçücük memelerimle emzirmeye çalışmak tam bi zulüm, aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum. Bi çocuk sorumluluğu daha almak istemiyorum. Ya kocam, hiç ilgilenmez ki zaten . Erken gider geç gelir. Bütün yük bende, bi tane daha istiyormuş yaaa. ISTEMIYORUM ISTEMIYORUM.şu hayatta en çok istediğim şeyi de engelledi. O kadar mutsuzum ki. Ne yapıcam ben? Dr a çık ayıp olacak . Çok VİCDANSIZ , ağlamak istiyorum hep , ama çocuklar etkilenmesin diye içime atıyorum.