askkitabi
, bunları neden alıntıladınız şimdi? Ya da alıntıladı iseniz neden arkasındaki konuşmaları da alıntılamadınız? Çünkü sadece bu alıntıyı okuyan kişide farklı bir algı oluşacak.
Esasen olması gereken
arzum77
arkadaşımızın yaptığı gibi bunu mesajla muhatabına yani bana iletmek olacakken burada hemen herkesin görebileceği bir alanda üzerimde şaibe yaratır gibi yorum yapılmamış olması.
Yeniden yazayım, ben çok eski üyelerdenim. Mesaj sayım fazla değil çünkü burada uzun süre vakit geçiremeyecek kadar yoğun çalışıyorum. Burayı ihtiyacım olduğunda kullanıyorum. Vakti çok olanlar eski mesajlarımı okuyarak hakkımda fikir sahibi olabilir. Internet görsel açıdan bir derya. Bu dehlizin içinden çıplak bir meme fotoğrafı bulmak zor olmasa gerek. Hem yaşça sizden büyük biri olarak hem bir hukukçu olarak albüm yapılırsa üyeliğin gerçekliğine dair olan inancınızın pek de sağlıklı olmadığını da yazmak isterim. Fakat aslolan insanların birbirine güvenmesidir. Güven asıldır. Buradaki sanal hayatın dışında gerçek bir hayat akıyor ve ben enerjimi oraya vermek zorundayım. Çok mesaj, fotoğraflar falan ancak sanal dünyanın popülerlik gerçeği olabilir. Bunlar yapılmadığında şaibeli bir algı ancak büyük bir yanılgı olabilir.
Çevremde bu ameliyatı konuşabileceğim birileri olsa burada bu konuyu takip etmezdim ama evet sadece burayı değil yabancı forumları da takip etmeye çalışıyorum.
Kendimi ifade etmeye çalışmak benim için çok rahatsız edici. Siz istemiyorsanız izlemeyin beni ama bırakın da şurada öğrenebildiğim kadar şey öğreneyim. Herkes görmek ister, ameliyat düşünen herkes bakayım nasıl olmuş der ama izlemeye alır mısınız beni diyemiyorum artık? İnsanlar beni erkek zannetmesin falan diye. Ama bu çok normal, hanginiz merak etmedi? Şu alıntıladığınız ama sonradan arkadaşın özür dilediği yazı yüzünden!