• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

şu anda ödemlerin olduğu için çok büyük geliyorlar inan ödemlerin inince keşke biraz daha büyük yaptırsaymışım diyeceksin:-):-)çok geçmiş ve hayırlı olsun :KK54:
Çok teşekkürler sargılar çıkınca daha rahatladım zamanla sizin dediğiniz gibi olucak sanırım

sabret....inan ben geceleri kalkıp sürekli yürüyüş yapıyordum bir nebze rahatlıyordum 10 günden sonra bayağa rahatlarsınhele o sırt üstü yatmaktan sırtlarım mahvolmuştu canım çok acıyordu ama inan hepsi geçiyor ...sonra gelsin güzel güzel memeler:KK70::KK70:
Aynı dediğin şeyleri birebir yaşıyorum yemek bile yiyemiyorum hiç iştahım yok bugün 3 günüm kaldı 7 gün o zaman

bende meme protez oldum yaklaşık 2 yıl önce doç.dr burçak uluğ a şuanda çevre hastanesinde diye biliyorum ben çok memnum kaldım ordada bi arkadaşım çalışıyo tuğçe ararsanız yardımcı olacaktır

İzmirde herhangi bir devlet hastanesinde yaptıran varmı? Ücretler asagı yukarı ne oluyor yardımcı olurmusunuz?

Aynı boydayız ben 58 kiloyum doktor vücud yapına bu uygundu dedi ödem olduğu için biraz şiş duruyor ama onları görünce mutlu oldum çünkü hiç ğöğsüm yoktu sanırım zamanla daha güzel olucaklar şuan birazda olsun rahatladım
Sen ne güzel zayıfsın bide süper vücut :KK9:

Arkadaşlar kaç gün sonra banyo yapılıyor acaba ameliyat sonrası?
Ben yarın yapıcağım ameliyat sonrası 5.günüm doktor yapabilirsin dedi ama biri sana yardımcı olması gerekiyor tek zor olur çünkü saçlarını yıkayamacaksın kollarını kaldıramayacağın için

Benim de yarın 6. Günüm , doktorum bir hafta sonra yapabilirsin dedi ama dikişlerden tedirginim acaba erken mi diye merak ettim

Back
X