• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hoşgeldin, hiç bekleme hemen yaptır.. ama yazın yaptırma .. ben yıllarca bekledim, salaklık ettim. geçen sene ocakta oluyordum bir aksilik yüzünden aöeliyattan bi gün önce iptal ettik. keşke kasım aralıkta olaymışım diyorum.. kışın en kolayı bu iş. bu perş ameliyat olucam. kara kara düşünüyorum ne giycem ofiste nası kapatıcam şişlikleri diye.. :KK43: yaza kadar ancak düzelcem zaten

Canım hiç belli olmayacak emin ol:) ben de senin gibi uzun uzun düşünmüştüm. 2 gündür ofise gidiyorum, ameliyat olacağımı bilen arkadaşlarım bile hiç belli olmuyor diyor. Ameliyat sütyeni belli olmasın diye yakası kapalı ve hafif bol giymen yeterli.

Selam kızlar ameliyat günü aldım. Daha üç hafta var ve ben şimdiden korkmaya başladım :) Hele de 2,5 yaşındaki oğlum durmadan kucağımda, gece on kere yanıma gel diye ağlıyor. Asıl bu durumdan korkuyorum çocukla ilgilenemeyeceğim, akşamları ben yatırıyorum ne yapacağım diye. Beni en çok bu korkutuyor. Ben de öğretmenim bir de çok anlaşılır diye düşünmeden edemiyorum. Dolgulu sütyen kullanmıyordum :)
Canım yaa keşke 15 tatilde olsaydın daha rahat iyileşirdin.neyse hayırlısı olsun kardeşim

Selam arkadaslar bende sizi gizliden okuyanlardanim. Henüz yaptirmaya cesaret edemiyorum
Bide ben ameliyati bayan bi cerrahin yapmasini istiyorum ameliyattada sirf bayan olmasi lazim. Esteworld de cigdem derya aytop diye birini gördüm. Burda bir bayanda bi kac gün sonra onda olcak ameliyatini. INSALLAH memnun kalir

Hoşgeldin, hiç bekleme hemen yaptır.. ama yazın yaptırma .. ben yıllarca bekledim, salaklık ettim. geçen sene ocakta oluyordum bir aksilik yüzünden aöeliyattan bi gün önce iptal ettik. keşke kasım aralıkta olaymışım diyorum.. kışın en kolayı bu iş. bu perş ameliyat olucam. kara kara düşünüyorum ne giycem ofiste nası kapatıcam şişlikleri diye.. :KK43: yaza kadar ancak düzelcem zaten
Anladım canım peki şişlikler kaç günde iniyorki

Slm kızlar benim de 5.günüm sol göğsümde şişlik daha çok ve içinde şu akiyomus gibi hissediyorum sizde de böyle oldu mu

Kızlar uzgunum ama sadece eski uye albumu olan kişileri izleyebılırım sanal ortam sonuçta eşim foto koydugumu duysa keser zaten beni:))başıma iş alıyım istemıyorum
haklısın canım tabi ama hangimizin eşi biliyorki albüm yaptığımızı yada hangimizin eşi izin verirdiki?:KK70::KK70:

:KK70: bende aynen senin gibi yapmıştım son hsfta dolgulu sutyeni daha da doldurmustum ki anlaşılmasın diye... Akillar hep aynı yönde çalışıyor :)
Perşembe hayallerine kavuşacaksin ama senin dery ettigin şeylere bak.. Artık hangi mağazaya girersen istediğin kıyafeti alabileceksin ayy bunun göğsü açık dolguluyla olmaz falan derdi bitti... Persembe gunu için bol şans diliyorum.. Çok rahat gir ameliyata sonuç çok yüksek ihtimalle seni mutlu edecek bir de cok pinpirileklenme yazı düşün...
saol canım.. biraz keyifsizim dünden beri. foruma giremedim.. yarın yazmaya çalışıcam. akşamüstü ameliyatım . erkenden yazma çizme beklemeyin

Back
X