- 3 Ağustos 2012
- 1.065
- 1.326
- 333
C cabotine ' cim canım geçmiş olsun , üzülme sakın panik olma arkadaşım. mühim bişi olduğunu sanmıyorum. bencede kalple meme arasında bağlantı yok. kalp kaburgaların altında biliyosun. bende 3- 4 hafta önce bi gece öyle fena oldum acile gittim. bu ameliyatımdan önce olan bişi ama, stresten dedi dr panik atak gibi belirtiler.. kalp krizinede çok benzediği için ben korkmuştum. ameliyatın stresi gerginliği falan filandır.. yoktur birşeySevgili memedaşlarım size çok mühim bir sorum var. Dört gündür çarpıntım ve ritim bozukluğum var bugün kardioloğa gittim halen hastanedeyim. Kalpte su toplaması var dedi doktor mecburen meme protezim var dedim. Kan tahlili yapıldı akciğer filmi çekildi( muhtemelen iki top görünecek orda iyice rezil olacağım doktora ) acaba ameliyat esnasındaki travma yada ödem kalbi etkilemiş olabilir mi. Estetik doktorunu aradım ameliyattaymış hemşiresi daha önce böyle bir şey olmadı dedi. Gizli saklı iş yaptım yüzüme gözüne bulaştırdım. Kalple meme Arasında böyle bir bağlantı olur mu böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu.