• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet canım oldum yazmaya fırsat olmadı evdeki tantanadan.Daha çok yeni bandajlar var. Kasüstü oldum. Ameliyat sonrası yürüdüm, tuvalete gittim. Fena değilim. Sadece kalkıp otururken sağ göğsümde korkunç bir sızı oluyor. Sırtüstü uyuyabiliyorum. Ödem oldu tabi. Sanki su akıyor gibi hissediyorum. 300 cc high profile takmış doktor. Ameliyat sonrası sormadım bile:) akşam kutulara bakınca gördüm. O kadar şaşkındım yani:)
Ayyyy canım yaaa geçmiş olsun tam benim istediğim ameliyat özellikleri.sürecini bizimle paylaş lütfen.acil şifalar diliyorum

• Beğen
Reactions: lex
Evet canım oldum yazmaya fırsat olmadı evdeki tantanadan.Daha çok yeni bandajlar var. Kasüstü oldum. Ameliyat sonrası yürüdüm, tuvalete gittim. Fena değilim. Sadece kalkıp otururken sağ göğsümde korkunç bir sızı oluyor. Sırtüstü uyuyabiliyorum. Ödem oldu tabi. Sanki su akıyor gibi hissediyorum. 300 cc high profile takmış doktor. Ameliyat sonrası sormadım bile:) akşam kutulara bakınca gördüm. O kadar şaşkındım yani:)
Ohh ohhh maşallah :nazar:
Sızılar ödemler normal olacak o kadar. Allah pişman etmesin,çok Mutlu ol :KK15:

Kızlar dikiş izimin fotoğrafını ekledim bir baksanız fikir verseniz sevinirim. Birde kontrol etsenize dışardan görünüyor mu diye ona göre foto ekleyeceğim. Öpüldünüz memedaşlarım sırdaşlarım
Beni izlemiyorsun ve fotonu göremiyorum :)

Çok geçmişler olsun :KK73:çok sevindim senin adına 10 gün sonra rahatlarsın eee artık atarsın beee seksi resimleri:confused:

Back
X