- 12 Ekim 2015
- 75
- 33
- 8
- 35
sol göğsümün üst kısmında protez dışı olduğunu düşündüğüm bir şişlik var ve çok ağrıyor ağrı koluma da vuruyor. beş hafta oldu bugün ameliyat olalı. daha öncede söylemiştim hemşire geçen hafta birinci ay masajı kapsülü kırıyorum deyip mememin üzerine bastırıp kuvvetlice çevirmişti. o esnada çok canım yandı ama geçer diye düşündüm.şimdi bu sertlik olup ağrım çoğalınca korkmaya başladım bir hasar vermiş olabilir mi diye.sizede böyle bir şey yaptılar mı? birde farzedelim memede farklı bir kitle oluştu bunu nasıl anlayacağız elime gelen her şeyi protez sanıyorum. gerçi bu protez gibi de değil. fikri olan var mı? keşke kontrole falan gitmeseydim iyiydim ben![]()
Nasil bisey hissediyorsun dokununca ? Engebeli bi doku mu ? Bnim kontrollerimde sık birak yontemini gosterdi ama burada arkadaslarin yazilarinda sağa sola cevirmeli masaj yazmislardi bnde gordum. Son kontrolumde gousunde yag dokun az bazi kisimlarda protezi hissetmen normal dedi ama bnim hoşuma gitmedi bu engebeli bi doku hissediyorum ufak bi bolumde.