Ben ameliyat olalı 3gün oldu öğleden sonra 3bitecek.damla yuvarlak konusunda yuvarlak doğal değildir doğru değil ben de bu foruma başladığımda öyle düşünüyordum biraz görsel araştırmalarım biraz buradan okuduklarımla fikrim değişti ,kadınlar klübü gibi bir site var realself oraya bile üye oldum :))ama oraya yazmıyorum tabi ,kas ve dokuna göğüs kafesine göre doktorun uygun cc ce profili takarsa asla öyle görünmüyor,damla protez de cebi muntazam açılmazsa kayma riski de var ayrıca,ameliyat günü beni bu kayma konusunda doktorum ikna etti kendine güveniyor hatun canım doktorum nokta atışı yaptı ve tam istediğim gibi oldu ama yuvarlak takıldı son tahlilde ona nasıl istediğimle ilgili fotolar gösterdim beraber beğendik yuvarlakta karar kıldı ,damla düşük profil olsaydı üstü zayıf kalacaktı,300 ccy yuvarlak moderate plus kasaltı dual yaptı..üstü top gibi fırlak değil gayet doğal ve dengeli yükseliyor boy172 yüzücü gibi geniştir omuzlarım meme dokum yarım limondu,büyük istiyorsan profili ya da cc'yi arttırır senin anatomine göre o kısmı doktorda canım
anladim canim cok gecmis olsun bende bakayim realself sitesine
senin dr un kimdi? Ben hollandadayim burda tv deki reklamlardan gordugum kadariyla Opr. Dr. Hasan Findik'a dusunuyorum. Tam karar veremedim mail atip ulasmaya calistim henuz donus olmadi. dokum yok gibi benimde 167 60 kiloyum omuzlarim benimde genis sonuc gormem mumkun mu?