• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

acaaaaip süper bir amaliyat oldum valla o kadar manyağım ki tekrar olasım var amaliyat ortamına bayılıyorum sormayın gitsin :KK45: bunu doktoruma söylesem çatlak der deli mi bu kadın der kesin:KK57: bu kadar rahat amaliyat olmamıştım ömrümde, binlerce kez şükürler olsun doktorum süper ötesi bir adam.güle oynaya çıktım amaliyattan,acı mı o da ne kiii :KK53: ben tadmadım bilmiyorum neyseeeeem görüşürüz yine anlatıcağımmm çok şey var özellikle de yeni amaliyat olucaklara iyi moral olur bysss

Kızlar manyaq bu yaaaa :KK30::rolleyes:

M meltem260 arkadasim egerki gercekten ameliyat olmayi dusunuyorsan yardimci olayim veya hepberaber olalim.sor ne sormak istiyorsan aklina takilan varsa? Bende yeni uyeyim ama burasi sanal ortam sonucta az cok guven vermelisin.bu sirf senin icin gecerli diil tabi ben yada baskasi icinde gecerli.ama senin istedigin sadece silikonlu gogus gormekse yanlis yerdesin..

Merhaba kızlar öncelikle geçmiş olsun Pisi pisi 26 Pisi pisi 26 gözün aydın canım aramıza hoşgeldin ben en çok senin memişleri merak ediyordum çünkü bu forumda beni izleyenler arasında pek dikleştirme olan yok bu yüzden senin sürecini de memelerini de çok merak ediyorum ve okuduğum kadarıyla zor bir süreçten geçiyorsun merak etme hepsi geçecek ve hepsini unutacaksın bende çok zor geçirdim ama şimdi rüya gibi geliyor kızkardeşlerim söylemese hatırlamıyorum bile.ilk gün taburcu olayına bende karşıyım sonuçta narkoz alıyoruz o kadar gözetim altında tutmaları daha sağlıklı olmaz mı :KK66:
tatlım hoş geldin.. özletme kendini bu kadar..

Haa oyledir ben farkinda degilim
Galiba oyuzden agrisi fazlaydi cunku diklestirme daha agrili diye okumustum insallah simdi coookk iyidir

Kizlar ben valizimi hazirladim
Corap ic camasiri ev terligi
3 tane hirka 1 panco
2 askili
1 bol bi üst
1 tayt ve picama alti
Parfum toka kucuk bi yastik
Kucuk bataniye
Baska ne lazimmmm aklima gelmiyorrr

nişanlı fotosu , onun aldığı bi hediye.. oyuncak falan yokmu..onlarıda alaydın :)

ayy benim ameliyattan önce sonra fotom var ama pekte paylaşmak istemiyorum.. olmadı suratımızı mı kapatsam.. 1 yaşından beri dünyanın her yanına sürüklediğim oyuncağım.. annem kızdı leş olmuş bu sürükleme hastaneye diye.. sonra sevgilimin yakın zamanda aldığı çok konuşan minyon oyuncak onu baa benzetiyo.. hastanede onlarlaydım .. ameliyattan sonrada onlarla yattım .. :)

Haa oyledir ben farkinda degilim
Galiba oyuzden agrisi fazlaydi cunku diklestirme daha agrili diye okumustum insallah simdi coookk iyidir

Kizlar ben valizimi hazirladim
Corap ic camasiri ev terligi
3 tane hirka 1 panco
2 askili
1 bol bi üst
1 tayt ve picama alti
Parfum toka kucuk bi yastik
Kucuk bataniye
Baska ne lazimmmm aklima gelmiyorrr
Mont almayı unutma istanbula kış geri geldi :KK70:

electraa electraa ayh mederma ben de buldum nihayet :KK68: sorcaktım bugün sen yazmışsın zaten. içinde fln yazdığı kadar ii mi cidden ya?prospektüsü baya iddialı çünkü merak ettim.

Back
X