Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya
Okul mokul derken pestilim çıkıyor, buralardayım aslındaVeTikkabilla ... nerelerdesiniz kuzum
Yoğunluktan girecek vakit bulamıyosundur ,işlerin yolunda gitsinde sık uğramasanda olurOkul mokul derken pestilim çıkıyor, buralardayım aslında![]()
Basarili cerrahlarin geneli erkek zaten. Kadin bulmak zor ya malesef
yok anam yok nerde o anlayış. hayatta istememYaelectraa m bu kadarmı aynı fikirde oluruz asla kadın jinekolaja gitmem çok gaddar oluyorlar
kadın kadının halinden anlaması lazım çok gençken ilk gittiğim dr bayandı bir daha mı tövbe dedim resmen
![]()
Ee bu zamana kadar niye konusmadinizki canim persembe ameliyat var dimi seninİzmirde yaşıyorum ben Ebru Durmuş burda bu konularda ünlü bir doktor cnn umarım istediğim gibi olur yarın çizim ve kaç cc takıcağı hakkında görüşme yapıcam eğer kafama uymazsa yaptırtmam başka doktor bulurum
Karın germe fiyatları 8 bin civarı dye biliyorum protez ameliyatımi 6 bin liraya yaptı.fatih bey işinde çok iyi biri.ben çok memnunum ve hastanede görüşüğüm hiç bir hastadan negatif bşey duymadım.yurtdışından gelen çok hastası var sanırım.bu da iyi olduğunun kanıtı :)))meme ameliyatndan 1 hafta sonra işinize dönebilirsiniz ama masa başındaysanız ağır iş yapamazsıniz.ama karın germe için bişey dyemem doktor bey bilgi verir zaten..öpüyorum yardımci olabildiysem ne mutlu :))mrhb cnm bende karın germe ve meme küçültme için araştırmadayım hemde aylardır:) fatih beyi listeye yeni ekledim sen ne öneririsin çalıştığım için kaç günde işe dönerim Fatih bey le ilgili düşüncelerin neler ve son olarak maliyetle ilgili bilgi verirsen çok sevinirim sevgiler
Tavsiyen için çok teşekkür ederim canım uygulamaya başlayacamCanım b
Canım benim gayet iyi gördüm seni iyileşme hızın harika maşallah nazar değmesin.lütfen beslenmene dikkat et kuzum bol sıvı.meyve.kuru meyve...
Evet cnm önce bir ön görüşme oldu yarın dediğim gibi çizim cc kararı oucak perşembe ameliyatEe bu zamana kadar niye konusmadinizki canim persembe ameliyat var dimi senin
Hayirlisi olsun canim.istedigin gibi olur insallahEvet cnm önce bir ön görüşme oldu yarın dediğim gibi çizim cc kararı oucak perşembe ameliyat
Cc kararı falan daha mı önce karar vermeliydik bilmiyorum ki neyse yarın olsun sonuçları yazarım size tekrar bu arada tşk ederimHayirlisi olsun canim.istedigin gibi olur insallah
yazdım kuzum ben az önce yeliz aradı nihayet. okursun forumda
Ayyy atlattı hadi hayırlısı ya çok sevindimMemedaşlar selam ,
aranızda merak edip hbr bekleyenler vardı , Yelizcik aradı nihayet beni bi saat önce falan konuştuk. sesi iyiydi. çok rahatladım. ağrısı yoktu , hatta serum takmamışlar sonra takıcaklarmış. heralde gece ağrı kesici ile verirler diye düşündüm . Öküzleri varmış ama ,baby_27 :) Size daha yazdığım konuda fikrinizi soruyor. Okumadıysanız bilgi geçeyim. Bant sargı bandaj herhangi birşeyi yok. bu öyle açıktaymış memeler. kesiler meme altı. direni varmı sormadım unutmuşum. yarından sonra ameliyat sutyeni yada sporcu sutyeni işte neyse onu takabilirsin demiş. Aranızda tamamen sargısız olan varmıydı. varsa göüş bekliyor sizden. dr demiş bu gece istersen çıkabilirsin diye ama hastanede kalıcak. hafif baş dönmesi olmuş. Tahminimden iyiydi. soranlara ok teşekkür etti. selamı var. Yarın otele geçince yazar zaten. şimdilik benden bu kadar. Tekrar geçmiş olsun Y Yelizyldzzz memeliler kervanına hoş geldin :)