• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İzmirde yaşıyorum ben Ebru Durmuş burda bu konularda ünlü bir doktor cnn umarım istediğim gibi olur yarın çizim ve kaç cc takıcağı hakkında görüşme yapıcam eğer kafama uymazsa yaptırtmam başka doktor bulurum

Arkadaşlar forumun en evhamlı üyelerinden olan arkadaşımız Yeliz ‘ e ulaşamadım. Çoktan çıkmıştır ameliyattan aslında ama ne msj var ne bişi. Kendindeyse çikolatalarına dalmıştır. Dün gece dua edip çikolata yiyordu yavrum benım yaaa. Az önce aradım telefonunu kimse açmadı.

Akşam olmadı evden hastaneyi ararım. Ofisten arayıp bağıra çağıra danışmaya olayı aktarmak istemedim. bağlamazlar belki .. hbr alırsam size de bilgi veririm. Tek bigliğim interneti yok hastanede ondan yazamıyor
Yeliz yildizz Yeliz yildizz bize hbr ver tatlım , meraktayız

Kızlar Yeliz yazmış bana , msjlar düşmemişte şimdi geldi. saat 1 civarı çıkmış ameliyattan. iyiyim diyor. biraz dr a sinir olmuş durumda şuan. korse kemer bant birşey takmayacakmış. yarından sonra sporcu sutyeni takabilirsin demiş. bi ara rahatlasında yazar tekrar. anlayamadım tam durum ne .. ama çok ağrıyo falan bişi yazmamıştı. ben bilgi veririm sizlere

anlamıyorum ben bu adamları yaa masumcaxd masumcaxd ve baby_27 baby_27 kuzular ya kadın ne anlar kadın memesi yapmaktan desenize. Erkek estetik gözü daha başarılı .bilemiyorum şahsi fikrim hep bu oldu. ve aska kadın jinekoloğada gitmedim gitmem. fena oluyolar
Ya electraa electraa m bu kadarmı aynı fikirde oluruz asla kadın jinekolaja gitmem çok gaddar oluyorlar :KK12::KK12:kadın kadının halinden anlaması lazım çok gençken ilk gittiğim dr bayandı bir daha mı tövbe dedim resmen:KK45::KK45:

anlamıyorum ben bu adamları yaa masumcaxd masumcaxd ve baby_27 baby_27 kuzular ya kadın ne anlar kadın memesi yapmaktan desenize. Erkek estetik gözü daha başarılı .bilemiyorum şahsi fikrim hep bu oldu. ve aska kadın jinekoloğada gitmedim gitmem. fena oluyolar
Basarili cerrahlarin geneli erkek zaten. Kadin bulmak zor ya malesef:KK12: erkek bakisi memelere bile yansiyor valla:KK48:

Ya electraa electraa m bu kadarmı aynı fikirde oluruz asla kadın jinekolaja gitmem çok gaddar oluyorlar :KK12::KK12:kadın kadının halinden anlaması lazım çok gençken ilk gittiğim dr bayandı bir daha mı tövbe dedim resmen:KK45::KK45:
yok anam yok nerde o anlayış. hayatta istemem
halini bilip insan olacağına tam tersi eziyet ediyor.. erkekten şaşmayacaksın.. olaya bari daha ılıman yaklaşıyor . anlayşlı. insanı sakinleştiriyo

İzmirde yaşıyorum ben Ebru Durmuş burda bu konularda ünlü bir doktor cnn umarım istediğim gibi olur yarın çizim ve kaç cc takıcağı hakkında görüşme yapıcam eğer kafama uymazsa yaptırtmam başka doktor bulurum
Ee bu zamana kadar niye konusmadinizki canim persembe ameliyat var dimi senin

mrhb cnm bende karın germe ve meme küçültme için araştırmadayım hemde aylardır:) fatih beyi listeye yeni ekledim sen ne öneririsin çalıştığım için kaç günde işe dönerim Fatih bey le ilgili düşüncelerin neler ve son olarak maliyetle ilgili bilgi verirsen çok sevinirim sevgiler
Karın germe fiyatları 8 bin civarı dye biliyorum protez ameliyatımi 6 bin liraya yaptı.fatih bey işinde çok iyi biri.ben çok memnunum ve hastanede görüşüğüm hiç bir hastadan negatif bşey duymadım.yurtdışından gelen çok hastası var sanırım.bu da iyi olduğunun kanıtı :)))meme ameliyatndan 1 hafta sonra işinize dönebilirsiniz ama masa başındaysanız ağır iş yapamazsıniz.ama karın germe için bişey dyemem doktor bey bilgi verir zaten..öpüyorum yardımci olabildiysem ne mutlu :))

Memedaşlar selam ,
aranızda merak edip hbr bekleyenler vardı , Yelizcik aradı nihayet beni bi saat önce falan konuştuk. sesi iyiydi. çok rahatladım. ağrısı yoktu , hatta serum takmamışlar sonra takıcaklarmış. heralde gece ağrı kesici ile verirler diye düşündüm . Öküzleri varmış ama , baby_27 baby_27 :) Size daha yazdığım konuda fikrinizi soruyor. Okumadıysanız bilgi geçeyim. Bant sargı bandaj herhangi birşeyi yok. bu öyle açıktaymış memeler. kesiler meme altı. direni varmı sormadım unutmuşum. yarından sonra ameliyat sutyeni yada sporcu sutyeni işte neyse onu takabilirsin demiş. Aranızda tamamen sargısız olan varmıydı. varsa göüş bekliyor sizden. dr demiş bu gece istersen çıkabilirsin diye ama hastanede kalıcak. hafif baş dönmesi olmuş. Tahminimden iyiydi. soranlara ok teşekkür etti. selamı var. Yarın otele geçince yazar zaten. şimdilik benden bu kadar. Tekrar geçmiş olsun Y Yelizyldzzz memeliler kervanına hoş geldin :)

Memedaşlar selam ,
aranızda merak edip hbr bekleyenler vardı , Yelizcik aradı nihayet beni bi saat önce falan konuştuk. sesi iyiydi. çok rahatladım. ağrısı yoktu , hatta serum takmamışlar sonra takıcaklarmış. heralde gece ağrı kesici ile verirler diye düşündüm . Öküzleri varmış ama , baby_27 baby_27 :) Size daha yazdığım konuda fikrinizi soruyor. Okumadıysanız bilgi geçeyim. Bant sargı bandaj herhangi birşeyi yok. bu öyle açıktaymış memeler. kesiler meme altı. direni varmı sormadım unutmuşum. yarından sonra ameliyat sutyeni yada sporcu sutyeni işte neyse onu takabilirsin demiş. Aranızda tamamen sargısız olan varmıydı. varsa göüş bekliyor sizden. dr demiş bu gece istersen çıkabilirsin diye ama hastanede kalıcak. hafif baş dönmesi olmuş. Tahminimden iyiydi. soranlara ok teşekkür etti. selamı var. Yarın otele geçince yazar zaten. şimdilik benden bu kadar. Tekrar geçmiş olsun Y Yelizyldzzz memeliler kervanına hoş geldin :)
Ayyy atlattı hadi hayırlısı ya çok sevindim

Back
X